• HunZsoci
    Brit alól kihúzni nem lehet a mapot, max körbecappelni lehet(kell is különben azonnal vége van PE nek, annyival több erőforrást tudsz te szerezni a free és azonnal elérhető OP-zott nagy pontoddal, amire rátelepedsz). Kettent meg azonnal megfoghatod, BC-vel is, meg Bren Tommy-val is, van az az imba képessége a brit népnek vágod, hogy némi muniért állóra rak bármi ellenséges gépet, hagyjuk már a ríddogálást, elég kemény nép az a brit még kangoo nélkül is sajnos, azt fogjátok fel, hogy jelenlegi állás szerint nem azért kell aggódni a brit playereknek hogy jujj de erős lesz a PE, hanem most néz ki hogy TALÁN játszható nép lesz, nem azonnal default hátrányból indul velük bárki, nekem arra volt jó a PE, ha nálam jóval gyengébb player ellen akartam játszani, aki ellen ha WM el megyek nincs szoros jó játék, akkor PE-re váltva néha még ki is kaptam, nálam jóval tapasztalatlanabbtól, ez a helyzet, ennek a népnek kell az ésszerűsítés, a buff, és a bugmentesítés, hogy teljesértékű lehessen megint...