-
HunZsoci #7295 Áhh, nem látjátok át urak a lényeget...
Nagyon NAGGYON jó lesz végre a PE. Nem azt mondom hogy erős, DE végre révbe fog érni, lehet vele sztem igy első-második olvasatra is akár azonos játékosok közti csatában majd nyerni vele allied népek ellen. Hotchkiss nekem szívem csücske volt egyébként, egy ÜBER jó unit lehetett volna, igazi kis mindenes, ami betapasztgatta volna a PE nép két legnagyobb rákfenéjét pont, azt hogy csak egy doktrinából és ott is nagyon késön-über drágán lehet arty-t szerezni(ez néha vitálisan késő egy emplaspammer brit ellen sajnos hogy 120 vp-nél tudsz hozni 1-2 db hummelt), a másik pedíg hogy szintén nagyon későig, a panther groupig NINCS igazi normális tankja a PE népnek. NA Hotchkiss upgunn nélkül is kúrja keményen az M8-at, Upgunnal a Stuartot is, majd Pershing ellen is egész jó upgunnal, ha van 3, kivégeznek egy Pershinget is ha kell, upgunn nélkül egész jó AOE effektel szoptatták az infet. NA ez sajnos csak elmélet volt, ugyanis jó bugosra sikerült, nem kapott normálisan az sem veteránságot, szar volt a találati pontossága az ágyujának, szökőévben egyszer talált gyalogost, és az arty- fejlesztése is 150 muniért a 4 stuka rocket aránytalanul drága volt... Most ezek megoldódni látszanak, 4 stuka 100muniért rendben lesz, végre lesz arty! hamar, javított ágyu jobban talál majd gyalogost, hip hip hurrá. AC 220hpval papírmasé volt, végre lesz 260, és javított találati arányok fedezékben lévö emberek ellen, megint 3x os hurrá, kurvára kellett már, most nem éri meg az árát, így talán megfogja...
DE a leges legfontossabb változtatás, ami mellett elment ahogy nézem mindenki, VÉGRE, ami nekem kulcsfontosságú volt, és mindíg is hiányt éreztem benne, az bizony a rendes nagyhatótávolságú kukucska egység... Nagyon rossz meglepetéseket tud okozni egy infantrykat pinnelő MG, ha belekószálsz, hamar fájó retreat lehet belőle, egy korai AC gun elvesztését már meg sem merem említeni, amit a messzi homályból fog of war alól kipukkant egy lövéssel egy AT gun, AMI mostmár nem így lesz, vagy legalábbis nem ilyen könnyen, én a motor miatt is jobban szerettem WM el játszani 1v1 laddert, mert ott az 55 ös látótáv miatt ilyenekkel nem tudtak úgy meglepni, mint a szaros kettennel, ami 35 ig látott, mentem mentem, szembejött egy ranger/para, egy sorozat bumm, ment a levesbe, vagy tényleg a látótávjának majd 2x éről kilött egy at gun ugy hogy azt se tudtam mi történt. Ez is egy igazi nagy buff lesz mégha értő szem is kell hozzá, aranyat ér. Ezek a fő csapásvonal, ezekhez már csak jutalomjáték hogy kis buffot kap az inf-ht is, nem a jobbik shrecket dobják végre oda koloncnak a halott katonáim majd, normális és nem bugos lesz a hetzer vetje stb.
Jó lesz ez, csak tényleg csinálják meg, PE-re ez annyira ráfér, hogy ezek nélkül kb. játszhatatlan, azért is hagytam abba, pipultam be az egész relicre. Ezt 1 éve meg kellett volna tegyék amugy...