• Quent1n
    A PE-el az a baj, hogy rengeteg a gyenge pontja. Az Armored Car-okat green cover-ből lehet BAR-al fogni. A csipa helyrehozhatatlan károkat okozhat a PE gyalogságnak. A strafe szétkeni őket, sokszor még ha 4fő/osztag vannak akkor is. A recoilles veszélyes mindenre ami nem ember még a PIV infre is. A két Párduc jól jöhet de odáig el kell jutni. Az alap inf nagyon drága, lassan foglal, házban gyenge, G43 nélkül házon kívül se túl izmos, lassan épít... szóval... És akkor egy brit "rapid" artyról nem is szóltam ami a füsttel egy időben esik rád...

Én úgy ítélem meg a PE-t, hogy míg US-el egy meccsen 70-80%on is tudok győzni addig PE-vel csak a 90-100% az elfogadható (erősebbek ellen 110 is kell és az is kevés lehet..), mert a legkisebb hiba is végzetes lehet (pl. egy kettenkrad v. PG osztag elvesztése az elején). Meg ÉN úgy látom, hogy taktikailag se olyan széles a repertoárjuk. Persze vannak jó dolgaik (hummel, AT HT, Mortar HT stb). De nagyon keményen kell mikrózni velük, és egy-egy olyan mapon ahol a terepadottságok nem megfelelőek (St. Mere Dumont pl.) ez sokszor pokoli feladat. Persze a britek is jobban függenek a mapoktól mint a két alap frakció de azért mégis rugalmasabbak, mert az infjük is lehet brutális erős de a páncélos csapataik is. A PE-nek viszont egyik se kiemelkedő/megfoghatatlan. ToV egységeik meg nevetségesek. Míg egy US kapott egy brutál T17-et addig a PE egy schwimmwagent? ... 1 szó mint 100 rájuk férne egy kis tápolás, persze nem tól sok de valamennyi mindenképp. 1v1-be még nem is annyira vészesek de 2v2 -től fölfele szerintem igen. Szerintem. :)