-
Kotomicuki #7216 Ahhoz képest, hogy a v2.300(1?)-l még én is tudtam önállóan sikereket elérni - tudom, ez nem az én dicsőségem volt - , úgy ehhez a v2.601-n már nagyon be kell "segítenie" az ellenfélnek is, mert máskülönben nem megy - tehát ezen siker sem az én érdemem volna, ha volna sikerélményem, mert a gép nem oly jószívű, hogy ilyet megengedjen számomra.
Ez azért több, mint kellemetlen fordulat, számomra mindenképp - meg az AI is.
[A 2.3 alapjátékában még jó volt az AI szintjeinek beállítása, érezhető különbségekkel, a 2.601 AI-a meg totál káosz, pl.: én PE meg 2 normal-hard WM "összecsapunk" az egyszem easy Amival, aki végig birtokolja a pálya felét-harmadát (azért "csak" ennyit, mert erőn felül teljesítek az egész pályán a "többiek" helyett is, "akik" ritkán foglalnak, leginkább csak futnak az éppen általuk, nemrég fedezet nélkül hagyott ponthoz (persze nem visszafoglalni), ha támadnak, akkor is PAK-l mennek gyalogságra és ilyesmik, miközben az Ami utolsó bakája is az ő egységeitől elvett Panzerschreckkel meg "kézi" MG42-l futkorászik fel-alá), majd 3/4 óra múlva, kemény harcok után, kegyeskedik az ellenfél elhalálozni; ez a történet a 2.3-n ha 15-20 percnél tovább tart, akkor már én is szégyellném magam PE-ként. Mintha a gép arra várna, hogy én játsszak egyedül, a 3 vs. 3 pályát is 1 vs. 1(3)-ként előadva (Ha Amival tolom PE/WM ellen is ue a szitu...). A "rendes" 3 vs. 3, normal-normal-t már le se merem írni, hogy milyen megalázó a "gép" fölénye "ellenünk" a 2.601-n - ami a 2.3-n már nekem sem volt olyan küzdelmes/élvezetes, inkább csak a normal(társak)-hard(ellenfél) ellen. Szerencsére ez a modokban már rendesen működik.
De ettől eltekintve is érzem, pl. már csak a drágább G43 hatását is, és akkor olyanról nem is szóltam, hogy a PG-imnek már a mezei mérnökök elöl futniuk kell, mert különben jó eséllyel bedarálják őket - ami idáig, a 2.3-n nem volt jellemző - , stb. Ezek összessége pedig már bokszzsák-effektus nálam.]