• Kotomicuki
    "Ha mind uú nézne ki, akkor az 5.-t már senki sem venné meg..."
    Ezt inkább úgy értettem, ha egy játékstílus köré épülő termékeknek, itt az RTS és az azt képviselő játékok, mint pl. Dune2, C&C, AoE, CC III, SC, stb., időről-időre vmi újat kell felmutatnia, mert, ha csak a grafika változik, a játékmenet marad ua, akkor borítékolható a bukás - de ezek szerint ez oda-vissza megállta a helyét.
    Ebben a megújulásban számomra is üde színfolt a CoH, de még nem teljesen jó. :))

A "Z" nálam kimaradt, mert nem tudtam nem CRC-hibás példányt beszerezni belőle és akkoriban még jelent meg annyi jó játék, hogy 1-1 kimaradhasson. :(
    A CC III-ban pedig pont az volt a jó, hogy a kampányon belül nem teljesen a balansz volt a fő cél - a német (nehéz) HK-k itt is megsínylették azt, mint minden angolszász és orosz fejlesztésben - , hanem a valóságnak megfelelően, mindig változott, de legtöbbször mégis megvolt az egyensúly, vagy egy kis taktikával meg lehetett teremteni azt -> Sárkány ellen Sárkányfű, ami a CoH PE frakciójánál szerintem nem teljesen valósult meg. (A Britek is egy szegényes egységkészletű frakció, de ott legalább majdnem mindenre van 1-1 alap egység - kivéve páncélvadász gyalogság, amit másként kell megoldania, de kicsi, vagy "szűkíthető" pályákon ettől még gyilkos egy népség.)