• CAC
    Kicsit hálivudinak érzem e két kommentet. A ToV egységek előtt nemigen volt baja az egyensúllyal senkinek sem a lent említett HT fórumon. Időnként előadta Zsoci a szegény PE című színdarabját különböző változataiban (M8, ranger, rifle főgonoszokkal).
    Ha emlékeztek én már a legelején teljes mellszéllességgel a ToV ellen voltam. Be is következett, amit jósoltam. Jött pár imba egység.
    Node...most tulajdonképpen az egy darab T17 és Kangoo megjelenése miatt nem dől össze a világ. Szintén ahogy megmondtam előre - miután szép számban adtak el a ToV-ból, visszavették az új egységeket. Így az előbbit már visszafogták valamelyest, a Kangoo még várat magára.

Én konkrétan a ToV megjelenésekor hagytam fel a játékkal hivatalosan, de törten ott volt a gépemen, és a kiadást követő peccsnél már láttam a jó irányt, amin a relic tartott. Tény, hogy már rég kellett volna a következő foltozás, de ettől még nem temetném a játékot.

Itt sokkal inkább arról van szó szerintem, amit Zsoci bevallott. Nevezetesen, hogy besokalt a játéktól. Én kihagytam jó sok időt, és sokkal kevesebbet játszottam nálatok, és -feltehetően ezért- abszolút nem érzem ezt a csömör érzést. Mi több - most akarom megrendelni az Anthology-t.

Ha tényleg ennyi mélyponton vagytok CoH ügyileg, akkor szerintem ne erőltessétek. Játszatok egy kis Battlefield Heroes-t, aztán egy év múlva nézzetek vissza. :)