• HunZsoci
    Utánajártak sokan gyerekök, ezért ment tönkra körülbelül nagyjából és egészében ez a játék...

Ne feszegessük tehát többet ezt a brites-balanceos témát, csak nektek nem tüník fel hogy igazán jó komoly playerek kb. 80% már Tov megjelenésére max fél évvel elmentek ebből a játékból, és az olyan kocagamerek is mint pl én voltam, tehát a nagyszámot kitevő tömegek is nagyon eltüntek, régen nem volt ritka a 8000-10000 player online Coh-ban, pörgött a fórum, magyar-külföldi GR.org os egyaránt, ma ami belepi a COH-ot az kb. a tömény dögszag...

Ez nekem is fáj, de attól még tény marad, ez a legjobb játékkoncepció amit valaha alkottak, de balance problémák miatt tönkrement a játék, ennyi.

Valamint márpedíg brit vérzik a legtöbb sebből , kangoo csak a jéghegy csúcsa volt már(mondjuk szép nagy heggyel az tény), de egyszerüen nem illik bele ebbe a játékba az a nép az elejétől a végéig kb.

Van map ahol lepkefing, van map ahol meg iszonyat OP, a VP rusher empla spammer is kiábrándító(erre nem mondom OP, csak egyszerüen a Funfactort lövi kb ki ha ilyen ellen kell játszani), a kangoo spammer szintén, ingyen Trench, commandos demo bárhova, ingyen bázis OP-za pontokat, map közepéig vissza retreat, stb stb stb, és még ezzel együtt is aláírom igen, mivel NEM bele illő ebbe a játékba és a másik 3 nép közé, előfordul olyan map is, ahol meg ő van hátrányban.

Csak egy esetet nem tudok pont mondani velük, ahol minden rendben van. Olyan map nincs, és olyan MU, ahol tényleg minden fasza lenne, ide amugy sajnos már összes néppel együtt értendő a véleményem, még US-Wm a legjobb, de ott is vannak azért pontatlanságok bőven.

Ezért sem lett soha a Coh hivatalos WCG game, meg ezt unták meg nagyon sokan, hogy relic csinálja a legjobb, és a leginkább imábtól hemzsegő játékokat. Balance problémák tették ezt tönkre sajnos, én úgy látom.
    Javítson ki bárki ha tévedek...