• bekefi7
    Sok counter van erre a taktikára. Ha piat-os sapperseket akarsz csinálni akkor fel kell húzni két 90% trenchet közvetlen a bázisod mellé ( ez minden egyes meccsebn megéri csinálni, még akár wm ellen is). Amikor meglátod a tankot retreat, nulla idő alatt befejezed a trecnet és bepattans. Onnantól kezdve nem tudja szétlőni a bázisodat. Ha benyom egy gránátot a gyalogságodnak a trenchbe akkor gyors kipattansz, sebtében befejezed a másikat és beszállsz oda. Ha akarod be is buttolhatod a brenes gyalogsággal a PIV-t és akkor még talán el is tudod pusztítani.

De ha akarsz építhetsz 17 fontos tankelhárító ágyút is a bázisod közelébe, ez valamivel nagyobb területet lefed, de vigyázni kell ha hoz infantryt az ellen. Ezt én annyira nem preferálom, de ugyanúgy használ.

Miután elhárult a közvetlen fenyegetés techelhetsz tovább cromwell-re, vagy amit én szeretek, hogy royal engeneers-re mész és behívsz churchill-t. Ez jó a gyalogsága ellen is, és ha benyomod a képességét akkor nagy pusztítást tud csinálni.

Na, én ezeket a taktikákat ismerem, de ha valaki tud mást is majd beírja.