• Fifus
    A peccs óta nem látod az ellenfél level-ét, csak meccs után lehet megnézni, viszont szerintem a szokásos 2-3 szintkülönbséggel adja az ellent, összes játék, win-loss arány alapján. Játszottam 34-es wm-mel, akinek level 2-es MG-heroja volt. Csak 16-os vagyok, de van egy 5-ös (max) weapon utility rifle-m. A meccs alatt arra megyek, hogy vetteződjön, sőt szerintem elég béna vagyok, hogy 15-ösként lett csak meg a level 5-ös első rifle-m.

Továbbra is arra leszek kívánxsi, hogy ha belép a CoHO cash a képbe- ami a béta alatt nincs még- hogyan változtatja meg a balance-ot. Ugye ezek a hősök nem állandóan, mindörökké tartanak, hanem időközönként venni kell neki Charge-ot, nem tudom, mit jelent, lényeg, hogy egyre vörösödik az ikon a barakkon, míg szerintem el nem tűnik! És ha van elég supply(amit a játék alatti XP-re ad), vagy CoHO cash, akkor játékban lehet tartani a vetteződött herot, egyébként vehetsz újra drága unitot a shop-ban. Egy skilled rifle majdnem 3000 supply, az 6-8 online game ára, vagy hamarabb meglehet, és olcsóbb is lesz valódi pénzzel. Nos, szerintem ezután lesz majd imbalance, mert hiába jó a level kettőnk közt, ha az ellen pénzért éltben tarthatja könnyedén a hosszú játékok során szerzett magas szintű herokat. Nem beszélve arról, hogy talán még játék nélkül is megveheti őket.

De szerintem ezt a témát meghagyhatnánk a saját fórumában, oda már régóta nem írt érdemben senki.