Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak annyit kell tenned hogy az ultrát visszaveszed high-ra sok különbséget nem fogsz észrevenni.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Nos, nálam elég ritkán lépked ki (DX9, High), ez lehet még akár programhiba(bug) is - a virágbolti verzióról elég nehéz ezt eldönteni... 😄

StefanNT:
Az alaplaphoz adott tuning-driverekkel, vagy Everest progival ("Everest a Számítógép -> Érzékelõ alatt írja ki a hõfokokat.")!
A videokártyához is adnak gyárilag ilyesmit - vagy ingyenesen letölthetõk és használhatóak - , ahogy CAC kolléga is írta:
- ATI Catalyst Control Center
- ATI Tray Tools

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sokat irok, de van még valami amit érdemes lehet tudnotok! Hátha valakinek ez alapján jut eszébe megoldás!
Az ANTHOLOGy-t most újítottam be. De még pár éve megvettem a COH alap játékot amit egyszer sem patcheltem. És ugyanezen a gépen patch nélkül ultra beállítással végig tudtam tolni kifagyás nélkül!
Most az ANTHOLOGY ban elõrõl végig akarom tolni, mind a 6 kampányt, természetesen az alappal kezdve és a 4. pályán (amikor a 3 hidra kell védelmet kiépíteni) szokott kifagyni mikor támadnak a panzer-ek és szétlövõm, felrobban, robbanásnál kifagy!!!
Kedves KingpPunisher!

Fején találtad a szöget! Elsõ próblémámat leiró hsz-emben (#6421) én is erre céloztam!
Minden fut mint állít hibátlanul, amik szerintem is a CoH-nál komolyabb gépigényüek!
Pl: GTA4, Assassins creed 2, Bad compamy 2, CoD MW2, S.C. Conviction...
Minden ultra, very high beállítással 1680x1050-en fut hibátlanul!
Nagy melegek pedig voltak már 3-4 hete is és nyomtam a gépet hiba nélkül!

Eszembe jutoo még valami lehet hogy hülyeség, akkor bocsi mindenki 😊
ANTHOLOGY feltelepít, akkor csak az ANTHOLOGY patcheket kell leszedni: sorrendben: 2.500, 2.501, 2.502, 2.600, 2.601 - én így patcheltem.
Ilyenkor az elõzõeket nem kell már: CoH alap, CoH OF ???
Köszi mindenkinek: hapi, Kotomicuki, oroberto, CAC! 😊

Hapi: drivereket régen kb: 3-4 hónapja frissítettem, elõször kipróbálom ezt, hátha segít. Bár irtad hogy kipróbáltad és neked is kifagy ha maxon megy. Nálad frissz drieverek vannak és neked is kifagyott? Akkor eddig hogy játszottál hogy nem fagyott ki? Alacsonyabb beállításokkal?

Kotomicuki: A hûtéses témára reagálva: még kipucilni kitudom, de ezt a hõfok ellenõrzést foggalmam sincs hogy ellenõrizzem. Van valami progi amiben meg tudom nézni mi hány fokos? Vagy hõmérõ? Vagy mi...? 😊

Oroberto: Úgy tudom hogy installnál DX10 et tesz fel, és igen ultrával használom. DX10-rõl hogy tegyem vissza DX9-re? Honnan szedjem le?
Vagy hagyjam a DX10-et és csak húzzam lejjebb a beállításokat. Köztünk szólva nem szívesen húznám lejjebb hogy "csúnyább" legyen a játék.
Nha jo urak de gondolom nem csak eme remekmûvel játszik a kolléga..
Most bármilyen más mostani játék jobban kihajtja a gépet mint a CoH.
Ott gondolom nem döglik meg neki 10 perc alatt ha meg igen akkor nem CoH topic téma.. Futass 3d markot vagy játsz valami mással és hamar kiderül..
Meg eleve van beépitett jelzõ ezekban az alkatrészekben ami sipol ha melege van..
Szar a COH nha.. bugos..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Szevasz!

Ez vga vagy táp probléma lehet. Ahogy Kotomicuki polgártárs már leírta, a hd4850 szeret túlmelegedni. Legyen megnyitva az ACCC, és nézd meg rögtön a kilépések után a gpu hõfokát!
Milyen tápod van?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

DX10-et (Ultra beállítás) használsz? mert asszem voltak vele is problémák hogy fagyott meg kilépett próbáld DX9el.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Kipróbáltam és ha mindent maxra teszek akkor nekem is kiakad a progi, pontosan egy robbanásnál.
Szerintem ez driver hiba lesz.
Ugyan olyan video kártya windows 7.
4Gb ram
core 2 duo
"gyári hûtõ" = az ATI/AMD által tervezett, itt (is) kissé(?) alul-méretezett darab

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Üdv!

Ha nem az elõttem szóló által felhozott, szoftveres hiba volna a bûnös, akkor én a melegre tippelnék.

Elõször a tuning MHz-k és + feszek visszavételét, a por kitakarítását, tápegység ellenõrzését akartam írni, de másodjára már megakadt a szemem a 4850-n. 😊
Ha gyári hûtése van, akkor kissé forrófejû a lelkem, pláne, ha a ház szellõzése sem a hozzáillõ, túlméretezett fajtából való.
Nézd át, hogy a gépben melyik alkatrész hány fokon kell, hogy tegye a dolgát - 60 fölött már mehet a fejvakarás, hogy hogyan tudnál rajta segíteni (pl. vinyónál már a 45-50 is sok!). (Ami még elmegyen télen, az a nyári kánikulában már nem biztos - proci, vidkari fõleg...)
Ideiglenes jelleggel kipróbálhatod, hogy miután a ház oldalát levetted, egy szélkavarót direkt ráirányítva a nyitott házra javul e a helyzet. Ha igen, akkor a ház szellõzésének növelése és a forróbb részegységekhez jobb hûtõteljesítményû alkatrész beszerzése és felszerelése lesz a megoldás.

Minden driver a legújabb? hang, video stb..

Vegyél le a a grafikai beállításokból és próbáld úgy is.
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki penge a témában.
Megvettem az ANTHOLOGY-t.
Nagy nehezen hosszú órák és küzdés árán feltelepítettem mûködõképesre.
Minden szuper: grafika fullon, nem szaggat, gyönyörû a játék, mind az 6 küldetés sorozat elérhetõ... már-már álomszerû….
A legújabb patch is fent van: 2.601

Elkezdek játszani (singleplayer) és egyszer csak kimerevedik a kép, és kidob a játék, ezután persze azonnal feljön a "jelentheted a hibát" ablak.Többször is nekiálltam, és mindig kidob: valamikor 10 perc után, valamikor fél óra után.
(apró észrevétel: a legtöbbször akkor fagy ki mikor valami felrobban: pl egy tank...de ez lehet hogy nem függ össze)

Szerintetek miért dob ki? Mit próbáljak meg? Mit tegyek?
A géppel nem lehet baj, ennél sokkal komolyabb gépigényû játékok is futnak fullos beállításokkal.
Egy pár adat:
Core2duo E7400
2GB DDR II
Ati Sapphire 4850 1GB VGA
op. rendzser: Win 7

Kérlek segítsetek, mert már szétcsesz az ideg!!!!
Elõre is köszi!
Huhh, ezt el se hiszem, bekapom auto-n Semois-t, ráadásul wehr az ellenfél. Alapból kihúzott a map, mert ritkára rühellem, de most sikerült a leszorításból kitörni. Sikerült 2 mortar-el, 2 flame engivel, 2 rifle-vel meg 1 at-val ledózerolnom a híd elé épített védelmét, még a templom is összedõlt, aztán benyomultam középre. Az ellentámadó gren meg storm osztagokat is jórészt a magam elé belõtt 60-asok kapták el, egyik vet2 másik vet3 lett...

Nem volt pro a srác. dehát én se vagyok az.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hector Troy
Nyertem délután egy automatchet, repi megvan, és egyszerûen nem került be a statsomba. Ez is bug?! Mondjuk nem érdekel mert gyakorló accommal játszottam, de akkor is.
Valakinek volt már ilyen?

every_body_tells_a_story

Igazából már a TOV-ot is ilyesminek tartom. Fizettél azért hogy legyen kangoroo-d, vakítós T17-ed meg Geshutzwagen-ed, ami 4 lövésre ko-zik 60 range-rõl egy M26-ost...

Az RE doc jó tud lenni PE ellen, mert az inf blobok ellen remek a churchill ( még akkor is ha az inf-nek van schreck-je), lévén nagy a hp-ja, gyorsan zabálja a gyalogságot és van tank shock-ja is ami iszonyat király ability, ha jól használod. Ha fast p4-re megy ( márpedig ezt szeretik britek ellen használni) akkor gyakran életmentõ lehet egy churchill, hoztam már így vissza mérkõzést elég rossz helyzetbõl. Ha mardert hoz akkor is jó, mert sok lövést kibír,fõleg overrepair-al, közben pedig cromwellekkel flankolhatsz. WM ellen viszont valóban nem túl hasznos. Az RCA-ban pedig csak a foo (forward observation officers) ami használható, semmi más. Nem véletlenül használja a brit játékosok nagy része az a kommandós doktrinát, de PE ellen az RE is jól jöhet.

A remény országában soha nincs tél.

Hector Troy
1. Már kitárgyalva elõzõ hsz.-ekben.
2. "Szerintem szép gesztus hogy ingyenes lesz 😄"
Ne legyél már ennyire naív. Szerinted a vöröskereszt csinálta, hogy jól szórakozzál? Lesznek nagyon is fizetõs részei nyugi. Ha nem lenne rajta profit, bele se vágnának ilyesmibe. Na szép álmokat!

every_body_tells_a_story

Szerintem szép gesztus hogy ingyenes lesz 😄

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Sziasztok!

Ajánlom mindenki figyelmébe a videót:CoH Online

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Hector Troy
Az airborne brutálisan drága, ember ellen gyenge, és a recoilless rifleje is sok muni szerintem. Én csak basic matchben használom, ha noob az ellenfél. Amúgy a ledobott AT se nagy szám, nagyon sok mp, és önmagában semmire nem elegendõ. Akkor már gyártok inkább a motorpoolban, 280 mp-ért, mondjuk armor rapid deploymenttel iszonyú gyorsan kész.
Profi játékos repijében air companyval még nem találkoztam, meg engi supporttal sem britnél, az összes más német, amerikai doktrínával viszont igen.

every_body_tells_a_story

Jó, persze, hogy a rifle+bar ott is alap. Õket viszont faszán fedezik az airbornosok +AT tankok ellen. Ha pedig az AT mögé akar menni, akkor ott a sticky. De ez a dolog már inkább muni függõ, minthogy fuel. dual air-el már vertem el 2v2 ben PE-ket. A sok at + 1-2 air faszán aprítja a tankokat. Ha meg tényleg nincs fueled akkor wsc-mg. Blobokra strafe és csoki.
Airborne-t nem szeretem, mert strafe miatt sokszor beszólnak és az ernyõsöknek meg nincs garand-juk, csak carbine-juk. Drágák, lassan töltõdnek és gyalogság ellen gránát nélkül elég törékenyek, az M18 RR pedig elég horror árban van ahhoz képest, hogy csak egy csõ.

Wehr ellen viszont olykor meglépem, de azért hogy az airdrop at-vel ugorjam a Motor Poolt és egybõl tank depo, ha van anyag. Persze közel sem játszok mindig ilyen tudatosan.

De azt se felejtsük el, hogy air docnál a strafe nagyon hasznos a blobok ellen és aztán falme, valamint P4-ellen a röpcsis AT-k életmentõek tudnak lenni. Bár ez így sok xp, de az xp szerzést op-munival és sok-sok aknával lehet turbózni.Így két legyet ütsz egy csapásra. Van röpcsid és még flank ellen aknád is.
Ha a panzer elite a gond, ellene más ritmusban kell játszani mint wehr ellen. Az alap pgren ellen 1v1-ben a rifle is megfelel, de figyelni kell a fedezékre és közelrõl erõsebbek az amik, távolról meg a németek. Ha épületbe veszik be magukat, oda már inkább lángszóró kell, de figyelni kell rá, hogy le legyenek kötve, amíg az engik bemozdulnak.

A PE amúgy jellemzõen tömegben jár a group zeal miatt. Egy jól helyezett akna ezért eléggé el tudja rontani a napjukat. PE ellen jellemzõen armor company-t húzok és minden fuel rapid deployment-es quad-ra és m8-ra költök. Ezért eleinte inkább kerülöm a harcot, inkább foglalok meg elvágok, csak fölényben kezdek el lövöldözni. Aztán ha kijön a két support járgány, akkor erõ összeszed és megindulok mindennel elõre. Fontos, hogy magában egy egységnél se számítok arra, hogy megállja a helyét, hanem kölcsönösen egymást támogatják. Quad halftrack az rohadt erõs tud lenni PE ellen az elején, ha tartok mögötte engit, akkor nem féltem a PE AT halftrack-tól sem és tudok vele a bázison kívül bárhol gyalogosokat feltölteni. A támogatásukra hozok fel aztán AT gunt, BAR meg sticky csak akkor jön, ha már kinn vannak a könnyû support járgányaim. Armor-nál általában a Calliope ágra megyek elõször. Amúgy gyakran az dönti el a partit, hogy ki tudom-e trükközni a mortar halftrack-ját.

A fejlesztett PE gyalogosokkal a közelharcot kerülni, ha van már BAR, akkor supressive fire-el megfektetni õket. Quad és M8 is jó, ha tartja a távolságot,de az elsõ vonalban a lövészek legyenek. Elõfordul, hogy vissszatechelek wsc-re sniper-ért. Aztán tank depot, de a tankokkal sem nyomulni ész nélkül, hanem gyalogság elöl, tank csak tûztámogat. PE-nek gyengéje még a flame engi, csak jó kell idõzíteni, és le kell kötni a gyalogosait, mielõtt rájuk mozdulsz.

Ha kb. 5 pgrent mozgat egy blobban és nagyon nyom le az elején a pályáról, akkor számítani kell arra, hogy Panzerrel jön, ekkor elõször BAR-t és flame engit húzok és könnyû jármûvek helyett elõször AT gunt. Érdemes rakni szanaszét pár aknát is, mert magában egy ágyú elég nehezen bánik el egy ide-oda garázdálkodó P4-el. Ha felveszed a harcot a PE gyalogos tömeggel, akkor elõször fedezékbe rohanva BAR-el, quad-al stb. ha sikerül õket lekötni, megfektetni, akkor bemozdulsz 2 flame engivel és ész nélkül szaladnak vissza.

Az is megoldás, hogy inf company-t húzol és elmész a ranger ágra. Egy thompson géppisztolyra fejlesztett ranger közelrõl nagyon büntet. Fõleg ha veterán és elintézi a könnyû járgányokat is, de tank ellen õket is kell hogy támogassa egy AT gun.

Zanzásítva: csapatmunka. Tartsd az egységeid mozgásban, támogassák egymást, használj hotkey-eket (nálam 1-tõl 9-ig mindig ugyanazokat a billentyûket használom gyalogságra, tankokra, stb.). PE is inkább mobil erõ, ezért gyorsan kell reagálni.

Sziasztok. Ismét megpróbáltam USA-val pár kört és csufos vereség, ami már az elsõ 15 perc után látszik... Ha egy britt és usa van még van esély. Ha együtt megyünk a társsal van esély. De ha külön utakon mozgunk vége van. Az alap inf képtelen elintézni egy 3 fõs alap panzer inf-et. Innen meg már vége is. Ha nyitott pályák vannak simán kenterbe vernek. Többen vannak, gyorsabban mozognak. Túk sok oil kell, hogy egyenrangú ellenfél lehessek. Mire megvan a tapadóbomba, esetleg a BAR géppuska, már el is ment legalább 130-150. És utána még supply center 50-ért, plusz a könnyû páncélosokhoz 45. Eddig õ legyárt egy halom félpáncélost és még AT-je is lesz eddigre. Szóval nincs meg a taktika....

Ha az ellen panzer és wermacht, akkor meg egyenesen meddõ. (persze ha képben vannak a kollegák). Elmazsolázgatnak a panzerrel, a wermach felmegy T4-re és jön a flak-kel. Kizsigerel... Hiába van bármilyen AT-m, azt még a panzer armored car-ja is simán leszedi 2 másodperc alatt, ha mögé kerül. Tehát nagyon nincs meg a formula 😞.
Szerintem enm ezért gyártanak. Elsõsorban azért mert messzire lát és így nem tudod oldalba kapni az Mg-ket, ráadásul hamarabb kezd lõni is. Harcolni nem nagyon kell a motorral inkább csak nem hagyni hogy az ellen foglaljon. mérnököket pl. szépen akadályozza.
Kopiati
Szted miért van a piros kereszt a homlokukon? 😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Rewards fülön eldöntheted melyik jön be neked...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hector Troy
Mind2-t lehet.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Köszi Bájgúnár! Meg két motortól már "pinned" lesz a squad is, ha jól láttam. Mondjuk eddig minden us játékos visszaverte, hiába vitt volksot, snipert, meg mg-t a német.

every_body_tells_a_story

Lenne egy kérdésem, hogy ha feltelepítem a ToV-ot , akkor pl: M10-es helyet az M18 Hellcat-ot lehet csinálni csak , vagy mindkettõt lehet csinálni.<#kerdes>
bajgunar
<#wilting> Ezt Brit -re írtam. <#taps>
bajgunar
Mert 2db min. 1 vet. -es motor leszed egy US csapatot simán, amellett, h kb ua-ba kerül. Közbe te legyártod a második csapatod azzal elõremész és kb azt is leszedik, míg ezalatt az ellen körbefoglalja a pályát.
Aztán legyártasz egy kapitányt nem épp olcsóért, de addigra már az ellen teljesen körbefoglalt.
Egyszóval us -t simán meg lehet fogni motorosokkal. Egy baj van vele, h nem tud tolatni. Ha az elején kicsit feltartja az US-t a WM motorosokkal és közbe befoglalja a pályát rendesen, a meccs állása szinte már el is dõlt.
Én ezt vettem észre. <#smile>
Hector Troy
Wm játékosok minek gyártják a motorokat, amikor az us játékosok 99%-a barakkal kezd?

every_body_tells_a_story

A lényeg? Hogy tapadjon a bélyeg. 😄
Az mg-ket ki kell flankolni a riflékkel. Esetleg indíthatsz wsc-vel, és counterelheted egy sniper, mortar kombóval, de én nem szeretem õket, ugyanis nagy az esélye, hogy elveszíted õket, és az rengeteg nyersanyag mínusz. Profik ellen ez el is döntheti a játékot.
Ha wm-mel megy a játék, akkor az us egyszerûen nem okozhat gondot.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Sziasztok.

USA-ra tud valaki valami jó taktikát??? Egyszerûen mindig kenterbe vernek, más kaszttal már nagyon jól megy. Ha az ellen berak jó helyre egy két jó MG-t, egyszerûen nincs elég kraft a srácokban hogy bevegyék és szétszedjék. Ha meg így eljutok a páncélozottakig, addig õ már rég ott jár... Szóval nagyon nem megy velük. Mi a lényege?
Semois elég kiegyensúlyozott map nem kicsi és van rajta sok magas értékû nyersanyag ezért jó mecseket lehet rajta nyomni. Én szeretem. Sok a zöld cover középen ezért "nehéz-könnyû2 tartani inkább infel jó operálni és a bázisokról csak 2 út van ha azt jól fogod gg. Mortar azért jó ha van középen! Wermachtként szerintem def doktrina nagyon jó oda. Britnél egyértelmû commandos, Amcsinál meg airborn.

Teller-aknákkal nyerte meg szvsz, ami azért nem rossz húzás, mert PE ellen általában nem számítanak aknákra. Talán ez volt azon kevés esetek egyike, amikor bejött volna a Crab mine flail...Egyszer egy ilyen akna miatt buktam armor company-vel egy partit Langres..en. Csak nyomatta a bázisom elé a pgre-neket. Ki tudtam jönni, de a quad-om rászaladt egy ilyenre és ott voltam bar meg minden nélkül.

Semois-t egyébként már kihúzom az AM pályák közül, mert nagyobb szintû ellen istencsapása tud lenni, gyengébbet meg túl könnyû rajta sakkban tartani.

Hector Troy
repi
Tessék, itt egy jó pze játékos, nem szívesen játszanék ellene. Nem láttam itt, hogy nagy imba lenne a pze, fõleg hogy az usás gyerek sem játszott rosszul. Legfeljebb a kis csapatok mikrózása, sokkal nagyobb figyelmet igényel.
A semois szerintem egy olyan pálya, hogy aki jól beássa magát a templom köré, a középsõ VP-hoz, gyakorlatilag nyert is. Kirobbantani sokkal nehezebb, mint ott bekempelni, fõleg ha az ellen valamilyen védekezõ doktrínát választ. A saját bázisánál lévõ VP-t meg nem nagy tudomány megvédeni. Csak arra akarok rávilágítani, hogy ha semoison játszotok, ne hagyjátok az ellent középre befurakodni, mert nehéz dolgotok lesz. Baráti jótanács.
Vélemény? Cáfolat?

every_body_tells_a_story

Bug lehetett tényleg, kipróbáltam skirmishben, és visszaadta fuelt. Hát tényleg a barakk befejezése elõtt egy mp-vel történt, és 1 fuelom lett utána.

Hector Troy
A fuel-t miért nem adta vissza? Na ennek látnám a repijét.<#ravasz1>

every_body_tells_a_story

Zsoci ellen volt egy meccsem, amiben a szokásos HQ-engie-engie barakkot épít után talán egy másodperccel kattintottam a barakk elkészülte elõtt a rifleman helyére... Ugye ilyenkor no barakk és a fuel is oda, újat se tudsz építeni. Azóta megvárom szépen a rifle ikont.

Szívesen.

Köszönöm
Kijelölöd, aztán nyomsz egy delete-et, majd katt az ikonra...vagy 2 delete.

Hogyan Lehet az angoloknál a 25 pounder , 17 pounder -eket szét rombolni, hogy legyen megint népesség pont.
Mert az a problémám , hogy építek egy 25 fontos Howitzer-t és maximumra megnõ a népesség , és nem tudok pl. Firefly-okat lehozni amikor kéne csak ha szét nem lõnek pár tankomat.
Magamhoz képest lassú 😊 Bárki aki itt van jobb nálam, mert én már régóta nem gamelek...csak hobby szinten néha, de akkor szeretek komolyan játszani és nem csak úgy pötyögni. (Szeretem jól elverni a gépet 😄😄😄)

De szerintem gyártok egy saját hotkey rendszert ehhez a verzióhoz, mert ahogy nézem nem találok sehol.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Küldj egy replayt, mennyire vagy lassú.

Én annó a star craft hoz készítettem ilyen rendszert, mert erre én is rájöttem amit leírtak a link-nél kb 10 évvel ezelõtt....

A gondom, hogy a jelenlegi FlakGrid-es verziók nem jók a régi alap sima COH-hoz...Enélkül meg lassúnak érzem magam.
Nah mind1...gondoltam hátha van valakinek régi verziója...

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99