NovaTerra#6905
Hivatalos oldalról letöltöd. Regisztrálni kell. Ha nem találod, beírod googlebe coh online, első linkre kattintasz. Játszottam még hármat. Első egy level 20 feleti, nagyon rossz volt, sima győzelem. 2. szintén level 20 körüli, jó volt, írta is, hogy megjelenés óta játszik a coh-val, kikaptam. Na itt már nem volt mindegy, hogy én csak lv8-as vagyok. Indítottam egy amcsi acc-ot, lv 1- vs lv20 megint, béna volt, győzelem. De az, hogy 1-esként, huszast kapot, azért elég gáz. Szóval én inkább hanyagolom a játékot. Azt ajánlom mindenkinek, aki rendszeresen akar játszani, hogy csinálja végig a tutorialt, mert az lv6-ra felviszi az acc-ot. Van kampány gondolom azért is kap az ember xp-t, tehát érdemes azt is megcsinálni, hogy legalább 15-20 körüli level-lel kezdjük, mert a rendszer nem megfelelően párosít. pl: kezdesz multival, 3 győzelem, kb. az lv2-3-ig elég, de vélehetően a streaked miatt kapod makd a lv20-30-as, de akár 40-es ellenfeleket és hiába vagy jobb, nagyon számít, hogy neki mennyi bónusza és hőse van. Ez a rendszer így rossz szerintem, egyszerűbb lenne lv szintek szerint sorolna össze, talán plusz-minusz 2-3level még beleférne.