oroberto#6894
Egyetértek veled hogy a COH jóval többet ki lehetett volna hozni minden területen (mapok,balance, frakciók). Relic már más utakon jár.
Bajnokságot jó ötletnek tartom Quentin de én már egyszer próbálkoztam vele régebben egy SG bajnolsággal és nem jól sült ezért megosztanám a tapasztaltaim.
Elöször is alig tudtam 10 embert összeszedni innen COH forumból stb. Mindenki jelentkezhetett az alap ötlet az volt, hogy mindenki játszott mindenkivel ezt meg is csináltam és emailben mentek a párok minden héten. 1 hét volt 1 forduló. Pontrendszer volt.
Sok ember eltunt 1-2 játék elcsusztak a fordulók és a végén kb összeborult az egész volt pár komoly ember aki komolyan vette és lejátszotta az összes fordulót de nem lehetett reális eredményt hirdetni.
Lényeg a lényeg, elöször is csak komoly megbizható emberekkel szabad elkezdeni. Nem szabad túlbonyolitani, szerintem kieséses rendszer kell vigaszággal max 16 fővel de a 8 elég lehet, kell valamilyen szint határ is szerintem hogy elvezetes játékok legyenek. Ilyen feltételekkel látok benne fantáziát.