• Quent1n
    És ilyenkor érdemes belegondolni, hogy ha a CoH mögött is egy olyan csapat állna mint a Blizzard, akkor milyen játék is lenne...

Am. fura mert én is úgy éreztem mostanában, hogy túljátszottam magam. Egyszerűen kevés a pálya és már sok újat nem ad a játék. AM-ben nagyjából ott vagyok ahova tartom magam oszt ennyi. Már szinte csak haverokkal tolom a cuccot, sajnos a Relic egyszerűen magára hagyta a cuccot, pedig szvsz még sok lenne benne.

Ha van vkinek kedve tolni én hétközbe ált. 21:00-24:00 ig szoktam játszogatni. Quent1n néven meg lehet találni BP szobába, de akár msn-n en is fel lehet venni, aki kéri annak megadom szívesen. Magyarokkal csak jobb gamleni. :)

Olvastam alant a CoH lapról, és örülök, hogy lesz belőle valami. Én is csináltam egyet anno, de idő és lelkesedés hiányában valahogy elapadt a téma. Ellenben az megfordult a fejemben, hogy átalakíthatnám az oldalt egy magyar coh-bajnokság oldalává. Erről vélemény? A bajnokságba be lehetne szavazni map contest-es mapokat lenne Annihilation és VP is illetve egyéb dolgok. Term. nem egyedül csinálnám. Nos mit szóltok hozzá, lenne rá igény? Min. egy 15-20 fő kéne hozzá szerintem. A meccsek kihívásos alapon mennének valahogy úgy mint clanbase-en. Tehát ha valaki gyengébbet ver meg kevesebb pontot kap és fordítva. Persze ezt le kéne matekozni. :)Szezon végén meg rájátszás iesmi, mint egy amcsi pontvadászatban kb. Ez egy ötlet volt most hirtelen :) A megvalósításához szerintem rajtam kívül még egy 3-4 ember kéne, hogy megfelelően le lehessen osztani a feladatokat.