• NovaTerra
    Egyszerre válaszolok mindenkinek. :) Fifus! Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy későn játszottam, szóval nem tudom mikor van csúcs idő és csak öt meccset játszottam. Azt nem tudom, hogy team, hogy működik, mert ha valaki 40 lv-es, társa 2, akkor milyen ellenfleket kap? Zsoci! A régi coh-hoz nekem se volt kedvem, régi játékom miatt kaptam volna a lv15-ös enemyt és ahhoz már nem volt kedvem, plusz roo. RUSE-ról néztem pár videót, kicsit olyan, mintha egy taktikai térképet használnánk vagyis az maga a játék, persze foglamam sincs mi, hogy megy, mi merre hány méter.
    Bgabor! Elsőnek én is beparáztam a BAR láttám, de az csak egy egység és elvileg te is tudsz saját hőst hozni, aminek van megint valami képessége. Mondjuk az volt a rossz, hogy lvl41-est kaptam pedig én csak hetes voltam, így azért neki több egyéni képessége volt. Doktrína választás nekem is hiányzott, mert volt, hogy stromot hívtam volna, volt, hogy defre mentem volna, lényegében nem is tudtam használni a választott terrort, mert hamarabb vége lett a játéknak. De mint írtam már ez is némi taktika eleinte. Tehát némileg rosszabb és jobb, tehát inkább más. Nekem a vcoh frakció tökéletesen elegek. Van valami shop, ahol lehet vásárolni, képességeket, hősöket, de nem lehet használni, ha nem érsz el egy level szintet. És gondolom játékkal is beszerezhetőek. Ez még béta, azt hiszem:). Fent hagyom, de nem hiszem, hogy sokat játszanék vele, néha jó lesz felmenni. AZért az sc2 jelenleg jobban bejön, maga a játék is, persze más stílus. Meg ugye ott mindennap van több kupa, profi kommentátorokkal, teljesen más ebben a tekintetben is.