bekefi7#6855
Kipróbáltam ezt a sokat emlegetett coho-t. Az elején még egészen tettszett a játék, aztán az idő előrehaladtával kezdett egyre unszimpatikusabb lenni.
Mostmár gyakorlatilag minden meccsen idegbajt kapok ettől a játéktól, leírom kicsit bővebben, h miért.
Minden egyes amcsi a tetves riflemanokat fejleszti, aminek hála a volksok legfejlebb lőtáblának jók. De sebaj majd fejlesztem az mg-ket, gondoltam én buta. CSAKHOGY! Ezeknek a tetveknek megszámlálhatatlan mg counterjük van, kezdve a heroic chargos riflékkel amik bármilyen védelmem keresztül rohannak és ha nincs is idejük kinyírni az mg-t, attól még egy gránátot simán benyomnak a hátsójukba és veszteségnél hazafutnak. Aztán ott van a rambó dzsipp ami még szereli is magát ha éppen nem lövik. Ez utóbbi nem csak az mg-k de a piok és a nem coverben lévő volksoknak is közellensége. Aztán ott van a unit camouflage, amivel egy egész lángszórós ezredet betelíphetsz szerencsétlen wm mögé. Na és nem feledkezzünk meg az inf off-map bombázásáról ( asszem a howi shot-ot helyettesíti) ami fél percen át bombázza a képernyőd felét. A strifing run-t már meg se említem. A dolgot még jobban megszépítí, hogyha voltál olyan retardált min én, h defensivre mentél. Mert akkor még csak esélyed sincs, h egy iloyen armageddon elől esetleg megmentsd a hadseregedet a bunkerspam miatt. Lehet, h én vagyok csak n00b; bár ahogy láttam fórumokat ott is hasonlókat írtak. Na, mind1; nekem ennyi volt a coho.