8857
  • Fifus
    Ne hülyéskedj bekefi6, én nem a vagyok pro, CAC lelkes aktív játszópajtásokat keres.
  • bekefi7
    Lévén nem vagyok pro nem hinném, hogy túl sokat tudnék segíteni, de ha van vmi akkor csak szólj CAC; állok rendelkezésedre. Ha másra nem, legfeljebb tesztalanynak stratégiákhoz. ;)
  • CAC
    Ohóó. Ilyenkor örvend piciny szívem! :)
    Privát ment.
  • Fifus
    Természetesen én is segítek, aztán megmondod, mit tartasz ebből hasznosnak.
  • CAC
    Húdejóhúdejó!
    Privát megy. :)
  • Tiensin
    Szívesen segítek én is. Van időm most bőven egy darabig:)
  • CAC
    Köszi, hogy jelentkeztél!
    Írtam privátot.
  • Hector Troy
    Szívesen segítek, bár mostanában nem vagyok vmi aktív player (heti 1-2 meccs). Miből lehet választani?
  • CAC
    Srácok cikkírókat keresek a Company of Heroes fansite-hoz! Az oldal klánoldalnak indult, de idővel a banda szétszéledt, így feltehetően át lesz nevezve az oldal.

Az a célom, hogy ismét fellendítsük a CoH őrületet, amihez szeretnék minél több infót megadni a játékosoknak, valamint folyamatos versenyszervezéssel fenntartani az aktív játékosok számát.

Elsősorban a tartalmi elemek megírásához keresek segítséget!
  • Tiensin
    A Gladiator riflemen elég gyakran esik, konkrétan nekem előző betaban is kihullott, meg haverjaimnak is és igencsak táp:D
  • Fifus
    A weapons utility rifleman nem gladiator, talán a skilled rifleman, most tettem be a barakkba másodiknak, illetve az M8 herora leszek kíváncsi, hogy bírja?
  • Tiensin
    Pedig 1v1-ben sokkal komolyabb gondot tudnak okozni az általad említett skillek. Pl 3v3, 4v4 ben a strafe csak warning smoke nélkül használható, mivel itt már mindenképp a képernyő távolabbik felétől jön a gép, és rossz esetben kb 2 év mire odaér. Arról nem is beszélve, hogy minél nagyobb a map, annál nehezebb elvágni, beszorítani stb. az Axis csapatot az elején és minél tovább tart a játék, annál nehezebb dolga lesz az Alliednak. A játék nem imba, csak mindkét oldalon vannak rendkívül erős skillek, hősök stb., amelyek akár egy szerencsésebb mozdulattal végleg eldönthetik a meccs kimenetelét. Pl: két egyenlő tudású játékos kerül szembe 1v1-ben. Axis kihoz egy MG-t ,te kihozol egy gladiator rifleman squadot, és 1 gránáttal megölöd (mindezt pár perc után). Erre CoH-ban eddig nem volt lehetőség ,hogy ekkora előnyre tegyen szert valaki ilyen hamar.
  • Fifus
    Azóta volt kettő peccs.
  • oroberto
    Én már az elején mondtam hogy egy unbalance viccosztály a COHo.
  • Petersson
    Jó magam szeretem a COHO-t, ráadásul wm-ként. Esetek többségében 4v4-t vagy 3v3-at szoktunk nyomni cimbikkel ranked meccseken. Én lennék a legkisebb a 25-ös szintemmel. (Favoritunk 50-es)
    Annyira azért nem vészes a helyzet. Vannak itt szerethető hősök pl: gránát dobáló motoros, tápos MG. Mivel a strafing run-t mi sem szeressük, ezért igyekszünk muníció fölényben játszani. Eddig 40/15 win/loss arányt hoztzam össze, mely persze a jó csapatmunkának köszönhető elsősorban. Elején egyértelmű az amcsi fölény, de egál esetén az idő a németeknek dolgozik keményen.
  • bekefi7
    Akkor ezek szerint csak én látom így, mondjuk én elsősorban nem 1v1-ben éreztem hanem 2v2-ben meg afölött. Mindenesetre ha nálam rutinosabb játékos szerint meg van a balance akkor adok még egy esélyt a dolognak.
  • Tiensin
    Axisnak is ugyanúgy megvannak az erősségei.
  • Fifus
    Ekkora különbséget nem tapasztaltam, három hero-m van: engie, rifle, mg, akikkel minden meccsen játszom. Ezek közül a rifle 5-ös már, de így se túl tápos, az engie-t nem bírom 2-es szintre juttatni, pio-k lazán ölik, még capping közben is.

De a ranger tápos, off map tápos az infnél, és tényleg tápos a strafing run is airborne-nál. Pedig még csak 14-es vagyok.

Azért játszok vele, mert mégiscsak élő ellen meccselek, nem rontom a rangomat, ha vesztek, márpedig 9-8 win-loss arányom van.
  • bekefi7
    Kipróbáltam ezt a sokat emlegetett coho-t. Az elején még egészen tettszett a játék, aztán az idő előrehaladtával kezdett egyre unszimpatikusabb lenni.
    Mostmár gyakorlatilag minden meccsen idegbajt kapok ettől a játéktól, leírom kicsit bővebben, h miért.
    Minden egyes amcsi a tetves riflemanokat fejleszti, aminek hála a volksok legfejlebb lőtáblának jók. De sebaj majd fejlesztem az mg-ket, gondoltam én buta. CSAKHOGY! Ezeknek a tetveknek megszámlálhatatlan mg counterjük van, kezdve a heroic chargos riflékkel amik bármilyen védelmem keresztül rohannak és ha nincs is idejük kinyírni az mg-t, attól még egy gránátot simán benyomnak a hátsójukba és veszteségnél hazafutnak. Aztán ott van a rambó dzsipp ami még szereli is magát ha éppen nem lövik. Ez utóbbi nem csak az mg-k de a piok és a nem coverben lévő volksoknak is közellensége. Aztán ott van a unit camouflage, amivel egy egész lángszórós ezredet betelíphetsz szerencsétlen wm mögé. Na és nem feledkezzünk meg az inf off-map bombázásáról ( asszem a howi shot-ot helyettesíti) ami fél percen át bombázza a képernyőd felét. A strifing run-t már meg se említem. A dolgot még jobban megszépítí, hogyha voltál olyan retardált min én, h defensivre mentél. Mert akkor még csak esélyed sincs, h egy iloyen armageddon elől esetleg megmentsd a hadseregedet a bunkerspam miatt. Lehet, h én vagyok csak n00b; bár ahogy láttam fórumokat ott is hasonlókat írtak. Na, mind1; nekem ennyi volt a coho.
  • Hector Troy
    EF bug: "Unable to perform actions" amikor paratroopereket dobatnék le.
    Popcap, manpower van bőven, mégis szürke az ikonja, és ezt írja ki.

• Fifus
    Csak nem merek vele rankedet játszani, mert nagyon szaggat, épphogy lenyomtam egy normál wm AI-t, idegesítő volt. Pedig el bírnám viselni, ha lenne egy olyan gép, amin rendesen fut.
  • Hector Troy
    Köszönöm hogy fáradtál miattam.
  • Fifus
    Helyesbítenem kell, kipróbáltam, totál működik. Telepítsd egészséggel.
  • Fifus
    Régóta nem néztem, egy régi laptopon van, ToV lemezzel indítom, replayt nézni elegendő.
  • Hector Troy
    IP-t ellenőriz vagy mi? Vagy honnan tudja, hogy másik gépen van, ha a felh. név meg jelszó + cd kulcsok stimmelnek?!
  • Fifus
    Nem tiltják le, csak nem tudsz bejelentkezni. Tapasztalat.
  • Hector Troy
    Ugye ha egy másik gépre is felrakom az eredeti játékom, akkor nem tiltják le a cd kulcsom (persze egy időben csak az egyik gépről jelentkezem be)?!
  • Tiensin
    Engem is érdekelne ,hogy milyen csalás van a játékban. A sima CoH ban volt cheat, de replayekben elég könnyű volt észrevenni (sőt, legtöbbször már játék közben feltűnt). Mivel itt nincs replay, ezért ha van vmi cheat, akkor az elég kellemetlen lesz. Mondjuk én eddig nem találkoztam olyannal ,akinél ez a gyanú felmerült volna.
  • PsyhoApu
    Egyszerű a dolog. Ha belépsz a játékba automatikusan berak egy szobába. Nem igazán jegyzi még meg azt, hol voltál korábban.
  • Fifus
    BP szoba tele van külföldivel, nem is értem.
  • mmbike
    Van már magyar klán az online-ba?:) Ritkán futok össze magyarokkal, nem lenne nagy baj ha lenne :)
  • CAC
    Kicsit részletezhetnéd, hogy miből gondolod, hogy csaló bárki is. Mi volt a jelenség?
  • priluki
    sztm azért van mert beta,és nincs védelem,vagy nem tom de már sajna találkoztam vele... :S
  • Oddball29
    Csaló???? Hogyan? Ilyen korán?
  • priluki
    elég sok játékot ingyenessé tesznek,egy idö után.. nem mai darab ha asztvesszük ez sem.. de van némi igazság abban is amit mondasz.. bár engem nem ez zavar:)
  • mascarun
    Én még csak most telepítettem fel és a kiképzést csinálgattam!
    Amin kiakadtam hogy benne van az alap játék kampánya is. Akkor mi a faszért adtunk ki annak idején pénzt érte ha most meg kidobják full ingyen?
  • priluki
    bár nemtom kinek tetszik:D személy szerint nekem nem,aki magasabb szintü vagy aki pénzt áldoz rá elönyre tesz szert.. meg sajna sok a csalo is
  • priluki
    már jo,volt egy komolyabb frissités.. gondolom kicsit tulterhelt lett :D
  • BBazsi
    a coh online-t sem tudom letölteni újra, leléptek a készítők?
  • BBazsi
    mi van itt hogy a hivatalos oldal nem jön be? coh.com