A MAX 60 FPS -t!!! Nagyon egyszerű kiküszöbölni!
Csak szerkezd át a játék kapcsolóját (parancsikon/tulajdonságok/cél)
C:/xxx/Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync
A refresh 60 parancs arra jó, hogy ha netán elszállt már a game-ed és ujból indítod a játékot (én pl full hd-ban 1920, dx10, minden max, ultra/high de a játék vagy error-t dob, vagy fekete a kép és nem jön be, vagy a monitorra olyan refresh-t tol, amit a moncsid nem bír.
Nekem pl olyat csinált full hd-ban, h a monitorra 30!!! Hz-et küldött dx10-be! (Samsung XL2370 led 60Hz). Ezzel a kapcsolóval egyből indult dx10-be full-hd, 60Hz-en.
A FIX 60 FPS-t, pedig a novsync kapcsoló orvosolja!
Ugyanis akármien game-t ha elindítasz, és ha be van kapcsolva a játékban a vsync opció akkor a monitorod miatt (Pl mint enyém, ami 60Hz-es) a játék max 60 FPS -el megy, mert a vsync = a képrfissítéssel. Ez kicsit szebb képet eredményez, mert nem láthatók képszakadások mozgás közben, de a játék csak fix max 60Fps -el fog menni.
Ebben a játékban ezt nem tudod kikapcsolni, csak ha szerkeszted az indítási kapcsolóját a játéknak, ezzel a parancsal.
És máris a benchmark- ban is a max fpx 178 (nekem) és az avarage 58 lesz.
Fontos hogy a cél: xy így nézzen ki a végén, különben ha nincs jól beírva, nem fog működni. Macskaköröm után space- xxx
Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync
Remélem tudtam segíteni és érthetően leírtam!
Sok sikert, és jó játékot.