8857
-
#6753 "EPIC game - PE fail.rec", inkább ezt skubizd meg. Ahol kilépett a társam, az volt a demográfiai mélypontom. Ezt a játékot tényleg nem hiszem el, hogy Al-al megnyertük. És a dezertőr még wint is kapott utána.
Amúgy tényleg nem tudok PE-vel játszani, de ilyet bukni egyik néppel sem tudnék.
Legyen mentségükre felhozva, hogy az Al legalább szeret cappelni. . Mákvirágra feltöltve, köszi.
Ilyenkor milyen Al-t kaptam, hardot vagy expertet? -
Fifus #6752 Mákvirág ugyanolyan jó ám, megnézném. -
#6751 ÁÁÁÁÁÁÁÁ, hol a pampogggggggg?!!! Nem tudom feltölteni sehova.
Most játszottam egy Classic 2v2-t AM-et, Rails and Metalon, egy ügyes (lv 9) PE és jó (lv 10) WM játékos ellen, velem egy (lv 6) amcsi volt, én (lv 10) ami.
WM gyerek t1-t4, PE meg természetesen a PZ4-et erőltette, mortal HT-vel, inf massal.
Ha majd sikerül feltölteni pampog.com-ra hectorrr.rec néven várom az építő kritikákat. Egyébként nyertünk, amit még most sem hiszek el. -
#6750 Tudom ,de ki az aki nem? Csak VGA teszt miatt akarom látni.
-
#6749 Élsimítás teljesen lehúzza a sebességet, és sokkal szebb nem lesz 4xes felett. -
#6748 -
#6747 Nincs mit.
Am Full HD-ban, 2x élsímításnál nagyon többet már észre sem veszel, max 4x, de magasabbra meg már teljesen felesleges. Ellentétben rohadtul visszafogja a sebességet, terheli a vga-t. 16x éls. 1024 -en még elmegy, de 1920-ra sztem értelmetlen. És élvezetesebb nem ~30fps-el nyomni egy game-t. Főleg coh-nál meg max a hq szélgerendáján látod az él recézettségét, amit meg 2x-essel már el is tüntetsz.
Sztem felesleges, elég oda a 2x-es.
Jó játékot.
Csipesz -
#6746 Kösz így már felment 60 fölé!
Full HD,DX10,minden maxon,16X élsimítás:
-
#6745 A MAX 60 FPS -t!!! Nagyon egyszerű kiküszöbölni!
Csak szerkezd át a játék kapcsolóját (parancsikon/tulajdonságok/cél)
C:/xxx/Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync
A refresh 60 parancs arra jó, hogy ha netán elszállt már a game-ed és ujból indítod a játékot (én pl full hd-ban 1920, dx10, minden max, ultra/high de a játék vagy error-t dob, vagy fekete a kép és nem jön be, vagy a monitorra olyan refresh-t tol, amit a moncsid nem bír.
Nekem pl olyat csinált full hd-ban, h a monitorra 30!!! Hz-et küldött dx10-be! (Samsung XL2370 led 60Hz). Ezzel a kapcsolóval egyből indult dx10-be full-hd, 60Hz-en.
A FIX 60 FPS-t, pedig a novsync kapcsoló orvosolja!
Ugyanis akármien game-t ha elindítasz, és ha be van kapcsolva a játékban a vsync opció akkor a monitorod miatt (Pl mint enyém, ami 60Hz-es) a játék max 60 FPS -el megy, mert a vsync = a képrfissítéssel. Ez kicsit szebb képet eredményez, mert nem láthatók képszakadások mozgás közben, de a játék csak fix max 60Fps -el fog menni.
Ebben a játékban ezt nem tudod kikapcsolni, csak ha szerkeszted az indítási kapcsolóját a játéknak, ezzel a parancsal.
És máris a benchmark- ban is a max fpx 178 (nekem) és az avarage 58 lesz.
Fontos hogy a cél: xy így nézzen ki a végén, különben ha nincs jól beírva, nem fog működni. Macskaköröm után space- xxx
Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync
Remélem tudtam segíteni és érthetően leírtam!
Sok sikert, és jó játékot. -
CAC #6744 Pedig ott kell, a játékban ugyanis nincs rá mód. Tudom, mert én már csináltam ilyen tesztet (most valamiért nem jön be az oldal). :(
Látom neked nvidia-d van. Lehet, hogy ott hibás a driver, ati-nál működik rendesen. -
#6743 Ezzel kezdtem "Mert vga driverben nincs bekapcsolva a játékban sincs." -
CAC #6742 Ez nem hangzik túl jól. Én a helyedben újraraknám az alapjátékot, esetleg directX-et. -
CAC #6741 Vga driverből lehet kikapcsolni. Magyarul várakozás a függőleges frissítésre, angolul vertical refresh opciót kell kikapcsolni. -
#6740 Hibás alkalmazás: reliccoh.exe, verzió: 2.601.0.169, hibás modul: reliccoh.exe, verzió: 2.601.0.169, memóriacím: 0x003ad13e.
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. -
#6739 Valaki tudja hol lehet kikapcsolni az "örök 60 fps-t"??
Mert vga driverben nincs bekapcsolva a játékban sincs.Mégis bármit bárhogy állítok 60 fps a max.
Nem a játék miatt mert lehet játszani nem akad nem ezzel van a baj hanem vga tesztet csinálok ezért lenne jó! -
#6738 ˆ CAC-nak
a játék eredeti !
és most sikerült belöni a beálitásokat kellet ///high///-re álitani
mindkét gépen -
CAC #6737 Hú, már nem emlékszem rá. Az tuti, hogy nem volt vele semmi szívás. Leszedtem, felraktam ment.
Nem lehet, hogy tört játékkal próbálkozol?
Egyébként mi a pontos hibaüzenet? -
#6736 Ha nem eredeti akkor nyilván nem tudsz beregelni, ahogy eddig se, meg eztán sem, semmilyen más játéknál.
Vagy felcrackeled, akkor nyilván nem lesz multi, vagy megvszed pár ezer ft-ért.
Ha az elsőt választod ne írd ide hogy "azt meg hogy kell" mert nem foglalkozunk tört játékkal a fórumon. -
#6735 ˆ CAC-nak
ha játszottál a blitz-el akkor ird le nekem pontosan mit raktál fel: patch-et ?
én felraktam a legujabbat és rá a blitz 2.0---és a v2.5x to 2.52 update
elöre is köszi.
-
kingtomi #6734 és a termékkulccsal sem tok mit kezdeni,mer nem eredeti játék sajnos -
kingtomi #6733 és ott regeljek? mert mindig visszadob,hogy bannolva van már.... -
#6732 Ha van neted akkor regelni kell, ha nincs akkor csak hagyd bent az eredeti lemezt az olvasóban. -
kingtomi #6731 sziasztok!
most tettem fel a tales of valor-t és nem tudok vele játszani,mert a menü előtt bejön a relic online login-os ablak és nem tok továbblépni,gondolom a multi miatt,de én nem akarok multizni..
vagy regelni is kell ahhoz h sima single-be nyomjam?
segítsetek légyszi! -
Commander #6730 Na most elméletileg jó nem patcheltem és most müxik a crack de a 3 campböl csak 2 látok a 3 dik az zárolt remélem azt is megtudom oldani.
A hostot nem irtam át lehúztam a netet.
Köszi a segítséget.
-
#6729 Helló!
nem tudom mit kell beálitani a blitzkrieg -mod hoz segitesz ?
mindig error-t dob ki!
legujabb patch -van fent a játékhoz és a modhozis. -
#6728 regedit-be beírta magát rendesen a game?
host-okat letiltottad?
másra naon nem emléxek.
Am megéri megvenni, eredetibe net-en felülmúlhatatlan. -
Commander #6727 Sziasztok!
Coh OF most szedtem le de nem tudom elindítani tudom hogy régi game de még nem játszottam vele.
Vissza olvastam de a leírtak alapján sem megy (patch+crack de utána hibaüzenet ha meg DTpro vel csinálom nem tudja bemoutolni az mds filét)
Ha még valki emlékszik rá hogyan csinálta írja már le.
Köszönöm -
CAC #6726 Na megy ez. :)
Én játszottam a Blitz-zel, és nagyon jó kis mod!
A kérdésedre a válasz mod technikai support-járól:
"It doesn't matter if he has Gold Edition of CoH or if any of you guys have CoH, OF or Tov Or multiple of them. BK will work with any combination (only the enwest patch for the game is needed). I only have CoH & ToV and can play with guys that have ToV too. That simply doesn't matter." -
#6725 általában -
#6724 Helló!
tud valaki segiteni miért nem megy-e Tales OF VALOR-on a blitzkrieg mod
rendesen ?
LINK
és mien patch-kell hozá mert ERROR-ozik áltlában..... -
#6723 Ennek fuss neki még egyszer... oxi? köszcsi oan ari vagy... -
CAC #6722 Nem bántásból mondom, de ha majd megtiszteled a fórumitákat azzal, hogy odafigyelsz a mondandód összeszedett, helyes tálalására, akkor majd szánnak időt a kérdésed megválaszolására.
Én sem vagyok egy nyelvtan zseni, de azért megpróbálok nem viccet csinálni hazám nyelvéből, illetve vagyok oly igényes, hogy törekszem a hibák elkerülésére - még ha ez nem is sikerül mindig. -
#6721 Helló!
eröl tud valki véleményt mondani megy-e tales of valor-on ???blitzkrieg
és mien pecs kell hozá mert error-ozik áltlában.....
-
StefanNT #6720 Quki!
Valószínű úgyanaz a próblémád ami nekem volt!
Eredeti játék, gép rendben, driverek frissek.... mégis kifagyott mikor indítottam a játékot!
Semmi mást ne csinálj mint minden beállítás lehet ULTRA-n, egyet kivéve az árnyék minőség legyen MAGAS az ULTRA helyett. És menni fog!
Próbáld ki mindegyikkel ha tudod és nézd meg hogy semmi különbséget nem fogsz látni a minőségben. MAX a tudatodat piszkálhatja kicsit :) -
CAC #6719 Meg vannak nyitva a portok, vagy portforward-olva vannak.
Nem ugyanaz. -
#6718 ő, köszi a választ...visszaolvastam, majd megpróbálom én is h visszaveszem az árnyékminőségét
viszont, haverommal játszanánk multiban, de mikor egymáshoz csatlakoznánk akkor ezzel visszadob a játék: nat negotiation blablabla...
na már most , előtte ment a játék és azóta nem történt semmi...router van , de a portok meg vannak nyitva...sőt , mind a ketten tudunk másokhoz csatlakozni....szerintetek?:S router lenne a probléma? -
lalas77 #6717 Sziasztok,
Eddig ugy játszottunk, hogy nálam xp a haveromnál win 7 volt.
A lan hamachin ment és mukodott bár csak akkor látszott a játék ha én csináltam. Most nálam is win 7 van. A hamachin látjuk egymást pingelni is tudjuk egymást, de a játékon belul nem találjuk a masikat:(
TIPP????
köszi
L -
#6716 Nah ma toltam a game-t, első játékban az első 5 percben így sikerült a brit-et megfognom egy engineer-el:
Rapidshare British
Deposit British
Addat British
Ha érdekel vkit, töltse le, nézzem meg.
Pr3d4tor néven voltam, lyon-on, brit a 2-es slot-on, Rush-olt volna.
"Volna" -
#6715 csak KETTŐT kellett volna visszaolvasnod.. lehet, hogy neked is az a probléma... -
#6714 miért van az...hogy felrakom fullra a grafikát...élsimítással mindennel...elindítok egy skirmisht...látom a terepet , nem laggol és egyszer csak beakad a játék és kilép...állandóan ezt csinálja... :( mi lehet a gond? szeretnék jó minőségű grafon játszani vele...ja igen, eredetim van...