Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írd le az elõzõ hsz.-omból azt a sort amibe én kétségbe vontalak.
Oké, szívesen játszok "ismerõs" ellen.
every_body_tells_a_story
Ekkor te ott tartasz, hogy T1, meg van annyi fuelod, hogy irány a T2 fejlesztés, esetleg megvan a T2 épületed is. Meg van egy rakás volksod, ami vet2-, mp40-, nélkül kuka. Snipert meg sem említem, MG jó helyen tartva még elmegy.
Néztem pár repit, és T3 nélkül, ilyen massot, csak feltartani tudott a gyerek, mondjuk mire megvolt a T3-ma utána T4, viszonylag könnyen nyert az igaz.
Amúgy köszi az okfejtést.
every_body_tells_a_story
(Fifus is ezt játszotta ellenem tegnap.)
every_body_tells_a_story
Ismer valaki olyan lehetõséget, amivel meg lehet vásárolni a tales of Valor cd-keyt online? Tehát nem szeretnék dvd-t venni, a gold edition meg van (alap + OF), új dvd-t nem nagyon akarok...
Ma este tengernyi ido probalkozom tovabb
Live now, sleep later.
every_body_tells_a_story
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
every_body_tells_a_story
Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet magyarosítást letölteni a COH-hoz mert amit én találtam az fizetõs volt a 2.101-hez kéne vagy a feletihez nem tudom melyik az utolsó patch.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Fifus: A 2 marderoddal, lepattintottad volna (kb. 10 mp alatt) a Field Support Truckot kb. a 18. percnél, aztán csókolom. Végére nem maradt AT védelmed, ami mint látszott végzetes hiba volt. Majd legközelebb base rush marderral, oldalról, melette inf supporttal.
every_body_tells_a_story
Vampire HT-t meg oda kell rakni, amit elõször foglalt, az a legjobb neked, mert igaz hogy azt a pontot felesbe osztja, tehát annak nyersanyagmennyiségének felét te is megkapod, viszont amit utána foglalt, azoknak a szektoroknak is csak a felét kapja meg, bár te már azoknak a felét természetesen nem kapod meg, de õ igy is kivérzik 2 perc alatt, ha nem veszi észre, hogy a full nyersanyagkészlete le lett felezve^^ Vampire az jópofa egy dolog, csak nehéz igazán effektíven használni jó ellenfél ellen.
every_body_tells_a_story
Amúgy gagyi egy meccs volt, utána egy 5-ös brit gyorsan trenchelt a nagy fuel pontoknál és három tommyval és lt-vel elintézte ezt a taktikát.
De az mondjuk jóval egyszerûbb játék ennél, amit többnyire jóval egyszerûbb emberek játszanak.
Zsoci elméleti oktatásai jól kimûvelték a társaságot. :D
every_body_tells_a_story
Ezer év után második PE basic match, direkt Angot választottam, írtam, hogy 2-5 level, erre az elsõ srác a végén bevallotta, hogy 10-es usa...
És megint korán írtam le, hogy gg. 7-nél...
"Szakmai" szempontból: csak azt a megveszekedett gránátot kellett volna kifejlesztened, mivel bebújt minden házba az ellened. Amennyi bazookát kapott a Jagdod, annyitól még a KT is megfeküdt volna <#idiota>#idiota>, de ha bírja miért ne harcoltatnád, nem igaz?!
every_body_tells_a_story
Ezer év után nyertem PE-vel, én is schwimm-et nyomattam az elején aknákkal. Nem tudom ki volt a srác, nincs leaderboardon.
Ezen kívûl talán annyi, hogy mp40-nel nagyon közel kell menni, szinte lerohanni a riflet és hullik.
Alig volt egysége, csak jól mozgatta õket.
every_body_tells_a_story
Próbáltam legalább a bázisom vonalába megtartani a pontokat, de amint megneszelte, hogy hol vannak a fõ erõim, lehúzta a jobb oldalt, (majd a balt is). Ha meg nem megyek rá az AT-re, akkor meg kihoz még kettõ m8-at, aztán azért szívom meg.
Nem baj, legalább már tudom, hogy amerikaival mit fogok játszani ezen a pályán. De WM-mel mit csinálnék másként, arról lövésem sincs.
<#vigyor>#vigyor>
every_body_tells_a_story
Amikor valaki ilyen profin alkalmaz egy technikát, amihez szinte csak asszisztál az ellenfél, mit lehet tenni? Volt párban részem, utálom is, hogy semmit. Egyelõre.
Bocs azoktól akik tudták.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Live now, sleep later.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.