HunZsoci#6637
Azért a Relic is elmegy a bús picsába^^, ha ezt ŐK csinálják meg, úgy legalább fél évvel ezelőtt, szerintem a játékosok nagy része, még mindíg játszik... Legalábbis én biztos. Az a baj, hogy ezek a dolgok, amiket most javítottak, egyszerüen elvették a kedvem, és már ezzel együtt sincs kedvem most ehhez a játékhoz, de az biztos, hogy aki még játszik, annak olvasva a bugfixet, ami kb. az én 10 es kívánságlistámnak simán megfelelt volna, mielött abbahagytam a játékot, ha még lenne affinitásom a Coh felé, CSAK ezzel a moddal tolnám, az fix, mert itt legalább az égető dolgokat kijavították, mint Strafe, kangoo, garrisoned bren button, Foo, AC-Inf HT impotencia, Hetzer, PAK,M18,Hotckiss stb. bugok, szóval igéretes kis javítás, ami nem tetszik viszont, hogy enginek nomrál a suppress ellenállása, mert egy korai flame engie spamot csak azzal lehetett fogni eddig PE ként, hogy G43 al messziröl elkezded löni, és megtört a unit, ezután nem tudom PE mit fog majd ezzel kezdeni, mert ott nincs Mg, viszont a fele áru flame engie meg majd bekurja a 3 fős PG-ket játék elején... Mindegy is, ezzel legalább foglalkozva van, és ha valami nem jó, majd kap javítást, RELIC az kb az új Space Marine játékán, és Dow2 -n kivül nem foglalkozik semmivel...