8857
  • NovaTerra
    Én rászoktam nézni az oldalra, de nem láttam változást. Azt hittem szünetel a dolog. Úgy látom az egység leírások megvannak. US-el kapcsolatban írhatok arról, hogy milyen taktikák vannak illetve alkalmaztam én. Ígyekszem csinálni egy összefoglaló elemzést US-ról.
  • CAC
    Nincs időm játékra.
    Azért jegyeztem csak meg a dolgot, mert Wayne-ben még reménykedtem. Máskülönben eléggé leszerepelt a HT klán. Minden frakciónak megvolt a házigazdája, de ígéreteken kívül eddig még sok dolgot nem csinált senki sem 2 hónap alatt. Oroberto tán 2 egységhez írt szöveget, a többiek még ennyit sem. Ha ezt tudom, akkor ahelyett, hogy belefeccölök egy csomó időt, energiát az admin felület használati útmutatójának az elkészítésébe, inkább töltöm a cikkeket.

Azt hittem tényleg akarjátok ezt csinálni, de látom tévedtem. Lassan már ott tartok, hogy írok ide, hogy cikkírókat keresek...csakhát nemigen akartam nem klántagoknak kiadni a hozzáférést. Bár ahogy elnézem a klán mint olyan megszűnt létezni.
  • HunZsoci
    Felvettelek Wayne, bár még igen igen nub vagyok, néha csak kamillázok-nem is értem mi történt velem, a kampány nekem elég volt normalon is, de nagyon élveztem, a történetvezetés-átvezető videók azok nem egyszerüek^^.

Gyere te is SC2-t tolni CAC:P
  • zetor87
    XPvel sem jött össze a dolog :( valakinek ötlet?
  • CAC
    Esetleg a HT oldalt nem akarod tölteni? Csak mert az US rád vár.
  • NovaTerra
    Szia Zsoci! Én is hanyagolom a CoH-t. Főleg azért, mert a korábbi magas szintem miatt, top15-es ellenfelkkel kerültem össze és annyit nem volt kedvem játszani vele, hogy olyan formába jöjjek. Én is sc2-vel játszom mostanában. A kampányt végig játszottam brutálon, iszonyat jó volt. Volt olyan pálya, ahol rendesen megszenvedtem. A lényeg, hogy megadom az elérhetőségem a játékban, ha gondolod vegyél fel. Elvileg email cím kell vagy karakter név, megadom mindkettőt: név WayneGace, [email protected], kód: 861 Bocs az offért, akik ismernek tudják szeretem a CoH-t és még mindig az egyik legjobbnak tartom.
  • Jossua
    Online játék kedvelöinek : link
  • zetor87
    köszi a segítséget! Remélem ez a párosításos dolog bejön, most rakok fel egy XP-t átmenetileg.
  • Halesz89
    "elkezdtük csinálni sorba" elírtam bocsi :S
  • Halesz89
    http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Company_Of_Heroes

itt alul irja a párosítást, ez alapján anno mi igaz hamachin neten akartuk, elkezdtük csinálni osrba odáig eljutottunk hogy láttunk egymást, de tovább nem, szal hagytuk is :S remélem ti sikerrel jártok
  • zetor87
    jaja simán nyaralóban switchel tolnánk.
    tegnap este még felraktam az asztalimra meg a notira. Felpatcheltem 1.71 re, de nem látják egymást. egyik win7 másik vista. ez baj lehet?
  • Halesz89
    de tudtok, összelehet hozni, vannak oldalak ahol irják hogy hogyan, csak azért irtam ha netán nem sikerülne akk ott van ez:)De hülye vok mert lan-t irtál szal elméletileg simán menni fog, ugye hamachi nem kell hozzá akk.Bocsi csak félre olvastam
  • zetor87
    Akkor most a simával esélyünk sincs játszani hétvégén?
  • Halesz89
    Srácok ha multizni akarok majd september jelenik meg az coh online én már a bétába bent vagyok jó nagyon, kulcsot lehet még kérni a fileplanet-en ha regisztráltok, és akkor nem lesz gond a vista,xp és hamachival általánoságban, én is sokat szívtam miatta:(
  • zetor87
    Sziasztok!
    Szeretnénk hétvégén lanozni barátokkal, a sima CoH-al. Mindenkinek az 1.0 verzió van meg, az a kérdés hogy patch nélkül lehet-e multizni? Illetve az nem lesz-e gubanc hogy vegyesen van windows 7, Vista, és XP-s gép?
  • CAC
    A 27-én postolt kommentemben javasoltam ezt a megoldást. Ha megfogadtad volna akkor, egy héttel ezelőtt összejön. ;)
  • dolorex
    Sikerült ,el sem hiszem:)Először felraktam a ToV-ot, majd szépen felpecseltem 2.601-re majd crack(2.601) és rá az EF.Hihetetlenül jók az oroszok, nagyon bejönnek.
  • Hector Troy
    Nagyon jó lett az új EF, rengeteget javítottak rajta, rendkívül hangulatos, mindenkinek ajánlom én is!!
  • Oddball29
    Lakat? Két pizza áráért szerezd meg az alap coh-ot, azt 2.601-re patcheled és utána EF telepítés. Crackelttel szerintem nem megy.
  • Hector Troy
    jó az írás, most tényleg az. (bocs a spamért)
  • Hector Troy
    Ja hogy Habib mint emberé, én meg írogatom be a japán szótárba hogy "habibé".
  • Hector Troy
    jaaaa akkor sz@r
  • Oddball29
    Habibé, én csak odatévedtem.
  • Hector Troy
    Király a blog, grat.!
  • dolorex
    Oddball29, jó lett a blog.Mégnagyobb fájdalmat éreztem az olvasása alatt mind eddig, mert sajnos nálam nem lehet az Oroszokkal játszani...most megpróbálom a patchelös változatot.Szóval ha felrakom a Tales of Valort, utánna melyek azok a patchek amelyeket felrakjak?Számít a sorrend?Először patcheljek aztán EF telepítsem?Töltöttem le Tales of Valorhoz 2.601 cracket így talán már nem lesz lakat az oroszok mellett:)Várom a véleményeket!
  • Oddball29
    EF blogposztom
  • kingtomi
    pontosan melyik legújabb patchek kellenek? tudom hogy összesen van 10 de mindet fel kell rakni,hogy a legújabbakat is fel lehessen rakni?
    vki légyszi írja le h melyiket lehet melyikre rakni,mer nem akarom rátenni az összeset...
  • Oddball29
    Nem vagyok ilyesmiben járatos, de sztem az illető csak kirántja a netkábelt ha szarul áll aztán reménykedik, hogy az ellenfelének több "dispute"-vitatott meccse.
  • Halesz89
    Sziasztok aki régi coh-os multiba megkérdezhetném mi az a drophack? mert játszottam ma egy sráccal vesztésre áltam azt megnyertem , azt irta kilépett mert drophackeltem a coh onlineba volt és írta hogy kibasznak mert drophackeltem de én nem csaltam irtam neki is azt se tom hogy kell meg alapbol is idiótának tartom aki csal ha vesztek akkor vesztek. Szóval mi az a drophack?
  • rusher4587
    Üdv!
    Tudja valaki, hogy miért nem szereti a játék a modokat? Csináltam egy mod-ot, működött is szépen, de a hatodik pálya nem indul el vele, a játék bugreport-al leáll.
    nálatok nem volt ilyen? Patch segít ezen?
  • Hector Troy
    Legújabb patchek a játékhoz + legfrissebb VGA driver a kártyádhoz.
  • kingtomi
    sziasztok!
    olyan problémám akadt,hogy az alapjátéknál miközben játszom,a térkép árnyékai(ameddig elér az egységeim látótávolsága)kockás,szögletes árnyékot képez,pedig full grafikán van teljesen és simán fut
    (ATI HD 5750 Asus formulás 1 GB VGA kártyám van)
    nem tudom,hogy lehetne eltűntetni....légyszi segítsetek!
    előre is köszi!
  • Hector Troy
    Lőttek a piospamnak brit ellen. Legalábbis EF-ben, hehehe
  • Oddball29
    Ha fast BAR-t húzol PE ellen, 2 AC-val kinyír baserush-al. Ha engi meg nincs coverben, akkor focus fire és két sortűz után már fekszik. MP44 legalább ilyen gyorsan elporlaszt egy rifle squadot.

Valószínűleg a kettő között kéne lennie a dolognak, mert az eddigi béka segge alatti supression rate gyakorlatilag szimpla elütés egy tizedesjeggyel...De gyorsan szoktak javítani. Már van is 1.2-hez hotfix.
  • HunZsoci
    Az US alap rifleman squadjai anélkül is mindenhol ott vannak, gyorsak-leggyorsabban húznak pontot, hamar kapnak globál upgradel BAR-t kettőt squadonként, über gyorsan veteránozódnak, nem kell oda harcoló engie, az jó volt szerintem úgy ahogy volt, hogy házból-bunkerból kiszedje a cuccost, de csak úgy ha ésszel-flankolva van használva, ezek után viszont bekeverve pár rohamozó rifle közé 2 flame engie, és nem lesz időd PE ként arra sem, hogy lefektesd őket, közelérnek, és az über drága-über láng érzékeny PG-k majd mennek a másvilágra, ezzel adtak egy nagy pofont a játéknak szerintem, de majd kiderül, meg most amúgy sem az én bajom ez^^
  • Oddball29
    A dolog másik fele viszont, hogy eddig ha egy légy elköhögte magát, az engik akkor is földhöz vágták magukat, ami Wehr ellen tud nagyon bosszantó lenni. Az kész, amikor laposkúszásban próbálnak visszavonulni.

Nem a Relic sara, inkább a kiadó THQ-é. Ők szvsz úgy vannak vele, ez az öreg tehenet tovább már nem lehet fejni, már nem is etetik. Legjobb lenne, ha minél előbb felfordulna.
  • HunZsoci
    Azért a Relic is elmegy a bús picsába^^, ha ezt ŐK csinálják meg, úgy legalább fél évvel ezelőtt, szerintem a játékosok nagy része, még mindíg játszik... Legalábbis én biztos. Az a baj, hogy ezek a dolgok, amiket most javítottak, egyszerüen elvették a kedvem, és már ezzel együtt sincs kedvem most ehhez a játékhoz, de az biztos, hogy aki még játszik, annak olvasva a bugfixet, ami kb. az én 10 es kívánságlistámnak simán megfelelt volna, mielött abbahagytam a játékot, ha még lenne affinitásom a Coh felé, CSAK ezzel a moddal tolnám, az fix, mert itt legalább az égető dolgokat kijavították, mint Strafe, kangoo, garrisoned bren button, Foo, AC-Inf HT impotencia, Hetzer, PAK,M18,Hotckiss stb. bugok, szóval igéretes kis javítás, ami nem tetszik viszont, hogy enginek nomrál a suppress ellenállása, mert egy korai flame engie spamot csak azzal lehetett fogni eddig PE ként, hogy G43 al messziröl elkezded löni, és megtört a unit, ezután nem tudom PE mit fog majd ezzel kezdeni, mert ott nincs Mg, viszont a fele áru flame engie meg majd bekurja a 3 fős PG-ket játék elején... Mindegy is, ezzel legalább foglalkozva van, és ha valami nem jó, majd kap javítást, RELIC az kb az új Space Marine játékán, és Dow2 -n kivül nem foglalkozik semmivel...
  • Oddball29
    Reward Units

Sherman Jumbo
    Replaces Calliope.

Jagdtiger
    Replaces King Tiger.

Comet
    Replaces Firefly.

Jagdpanzer
    Replaces Hetzer.

Sherman 105mm Howitzer.
    Replaces Sherman Crocodile.
  • Oddball29
    Az EF stáb meglépte, amit a Relicnek kellett volna már évek óta. Az új 1.20-as patch-ben amellett, hogy tovább balanszírozták a szovjet frakciót, kijavították néhány égető problémát a régiekben is. Ha ez így megy tovább én végleg átmentem EF-re.

Americans Bug Fixes and Balance Changes]
    * Strafing Run now has warning.
    * Strafing Run now has a slight delay before entering.
    * Decreased cost of Pershing from 900 manpower to 800 manpower.
    * Sherman Crocodile Health increased by 10%.
    * Tank Depot manpower costed reduced by 50.
    * M18 can now be detected.
    * M18 veterancy now matches other American vehicles.
    * Engineers suppression threshold now matches other infantry.
    * M36 Jackson added as replacement for M10 Wolverine as a total cure for the M10's misfire issues. Stats remain that of the M10.
    * Fixed Pershing model included, created by Halftrack. (Historically correct muzzle, corrected turret shape, plus turret now correctly rotates round ring).

[Wehrmacht Bug Fixes and Balance Changes]
    * Pak-38 damaged tuned so that it kills (un-vetted) M8s in 3 shots and T17s in 2 shots.
    * Pak-38 decloaks after first shot fired.
    * Pioneers switched place of Veterancy 2 and Veterancy 3 bonuses.
    * Geschutzwagen MG-Gunner moved to Veterancy 2.
    * Geschutzwagen damage decreased from 250 to 165.
    * Reduced Geschutzwagens accuracy modifier vs AT-Guns from 0.65 to 0.2.
    * Decreased cost of Tiger to 800 manpower from 900 manpower.
    * Reduced Health bonus bunkers receive from Fortify the Perimeter from 50% to 25% (600->750 instead of 600->900).
    Reduced drop rate of LMG42 to 20% to match all other weapons.

[British Bug Fixes and Balance Changes]
    * Kangaroo Manpower cost increased to 300 from 240.
    * Kangaroo Fuel cost increased to 45 from 10.
    * Kangaroo Health decrease from 650 to 550.
    * Kangaroo Build time increased from 35 to 45 seconds.
    * Staghound MG Gunner is now in line with other MG Gunners.
    * Increase delay of Forward Observation Officers (FOO) from 2.0 to 2.75 seconds.
    * PIAT accuracy vs infantry reduced.
    * Recon Tommies can now detect snipers while moving.
    * Sappers now has wire cutters.
    * Bren Carrier now receives double damage while repairing.
    * Tommy Bren gun can no longer use Button Up while garrisoned (Roo, Bren Carrier, Trench, etc).

[Panzer Elite Balance Changed]
    * Reduced Marder III accuracy modifier vs AT-Guns to 0.2.
    * Allow the munitions halftrack to reinforce nearby squads.
    * Removed the fuel cost of the munitions halftrack.
    * Increased Armored Car health from 220 to 260.
    * Increased Armored Car accuracy modifier vs garrison cover from 0.4 to 0.45.
    * Increased Infantry Halftrack damage modifier vs light cover from 0.75 to 0.8.
    * Increased sight radius of Kettenkrad/Schwimmagen from 35 to 55.
    * Increased AT-halftack accuracy vs M8, T17, T70 and T90 from 1.00 to 1.05.
    * Increased Hotchkiss accuracy modifier vs infantry from 0.5 to 0.6.
    * Decrease cost of Stuka upgrade on Hotchkiss from 150 to 100 munitions.
    * Luftwaffe reinforcement time reduced to 7 seconds from 14.
    * Goliaths can now be detected.
    * Armored Car will no longer detect snipers.
    * Hetzer veterancy made to be in line with other PE vehicles.
    * AT-halftack Focus Fire will now have intended accuracy bonus vs british infantry.
    * Fixed shared veterancy for Hotchkiss.

• Quent1n
    Én nem írtam h ugyanaz a játék.:) Am. kösz az infot majd lehet meglesem, a kampány érdekelne. Azért számomra kicsit csalódás, hogy 12 év alatt nem változott meg kicsit jobban, de nyilván a zsé az első érthető is. Remélem a Diablo 3 azért hoz majd vmi újat.