• HunZsoci
    Hahaha, jó vicc, a szomorú az Cac, hogy én voltam^^, és virtuálisan nagyon belémnyomta Fifus, úgy kb. tövig:D.

Ezért mondtam azt amugy, hogy bár PE player vagyok, ezzel bakker simán ki lehet kapni, bármikor, bárhol, és szinte bárkitől, egy - két hiba, és nem tudtam visszajönni.

US el ugy játszom ellene, vagy WM el is, hogy közben gyakran nézem a hiradót melettem a tv-n/gyerekhez figyelgetek-beszélek néha felállok, hibázok egy nagyobbat, két percig ilyen után megint akkor nagyon figylek, és visszahozom magam, bármikor, ezekkel nem is kaptam ki tőle soha. PE vel angon, olyat kaptam beszartam, pedig ott nem volt semmi gyerekfelvigyázás, meg asszonyal dumálgatás közbe, csak koncentráció, és kb. 2 kissebb hibám, ő meg kihasználta, kegyetlenül, jött a BAR jobbról balról, töketlenkedett az inf ht fordulásnál beakadt, repült egy stciky majd elpukkant két Inf HT(egyik asszem még aknát is kapott elötte) nem sokkal a játék kezdése után, így övé lett a map, folyamatosan elvágogatott, meg Hq-ra kergetett, én meg PE ként Fuel nélkül küzdöttem mint a fogatlan gepárd, még egy 20 percig nagyjából, de lofütty esélyem nem volt, annyise...

Ügyesen csinálta amit csinált, bár ahogy emlékszem tényleg 2 flame engie, 4 vagy 5 Bar rifle és sticky, meg itt ott néhány akna elég volt, hogy 2 hibám után ESÉLYTELEN legyek, onnan már végén a semmimre hozhatta a shermanokat, M10-et, tán parát is meg mindent be a bázisomra, a legkomolyabb dolog amit tudtam gyártania schreckes pg, az meg 1-2 lövés volt a full squad a shermanoknak:D

Irtam is neki gg^, hisz valóban lekergetett a mapról^^