8857
-
HunZsoci #6148 Hmmm, akkor szerintem totál összekevertem, amiről én beszéltem, az más valaki ellen lehetett egy ilyen loss, szintén régről, mert veled párhuzamosan utobbi hónapban sokat játszottam 1v1 et, és főleg magyarokkal Anogville-n szintén Lekterrel, Lechner Karcsival, Bekefivel, Orobertoval, Piistii vel, szóval összefolyik tényleg. -
Fifus #6147 AT-HT-k tűntek el, magam is meglepődtem az Airborne hatékonyságán. Volt vet2-es M8-am amit annyira táposnak hittem, hogy az AT-k elé állítottam.
Négy AT gunt dobtam le, a végén a Jagdod meg Armor Piercingekkel sem akart felrobbanni.
Viszont erős kezdésed volt inf-fel, a tech-hel mindketten beragadtunk, M8 előbb volt, mint Hotchkiss, és szerencsém is volt vele, talán ott nyertem annyi időt, hogy tarthattam az előnyt. A harmadik-negyedik meccs lehetett éjjel, olyankor már nem jó játszani. -
HunZsoci #6146 Nekem természetesen nincs meg^^, de dehogy hagytam magam... Soha nem hagyom magam Fifus, de ezt mondtam neked miután kikaptam is, hogy jó voltál, vagy én voltam szar, de hogy gratuláltam az fix, és akkor is mondtam hogy nem hagytam magam. Abból tanulsz ha soha nem hagyom magam, ha úgy játszanék ellened hogy hagyom magam, átbasználak, azt meg nem akarom. Én már részletesen nem emlékszem amugy tényleg hogy mi történt, csak foltok vannak meg, és csak annyi, amit leírtam. Valami nagy alázást kaptam, mapkontroll hamar elment tőlem, és hamar veszítettem Inf HT-tkat ugye? Valami ilyesmi rémlik, ha nem igy volt, javíts ki pls. már legalább egy hónapja volt, tényleg nem emlékszem semmire részletesen. -
Fifus #6145 Van replay, először azt hittem, hagytad magad. -
HunZsoci #6144 Hahaha, jó vicc, a szomorú az Cac, hogy én voltam^^, és virtuálisan nagyon belémnyomta Fifus, úgy kb. tövig:D.
Ezért mondtam azt amugy, hogy bár PE player vagyok, ezzel bakker simán ki lehet kapni, bármikor, bárhol, és szinte bárkitől, egy - két hiba, és nem tudtam visszajönni.
US el ugy játszom ellene, vagy WM el is, hogy közben gyakran nézem a hiradót melettem a tv-n/gyerekhez figyelgetek-beszélek néha felállok, hibázok egy nagyobbat, két percig ilyen után megint akkor nagyon figylek, és visszahozom magam, bármikor, ezekkel nem is kaptam ki tőle soha. PE vel angon, olyat kaptam beszartam, pedig ott nem volt semmi gyerekfelvigyázás, meg asszonyal dumálgatás közbe, csak koncentráció, és kb. 2 kissebb hibám, ő meg kihasználta, kegyetlenül, jött a BAR jobbról balról, töketlenkedett az inf ht fordulásnál beakadt, repült egy stciky majd elpukkant két Inf HT(egyik asszem még aknát is kapott elötte) nem sokkal a játék kezdése után, így övé lett a map, folyamatosan elvágogatott, meg Hq-ra kergetett, én meg PE ként Fuel nélkül küzdöttem mint a fogatlan gepárd, még egy 20 percig nagyjából, de lofütty esélyem nem volt, annyise...
Ügyesen csinálta amit csinált, bár ahogy emlékszem tényleg 2 flame engie, 4 vagy 5 Bar rifle és sticky, meg itt ott néhány akna elég volt, hogy 2 hibám után ESÉLYTELEN legyek, onnan már végén a semmimre hozhatta a shermanokat, M10-et, tán parát is meg mindent be a bázisomra, a legkomolyabb dolog amit tudtam gyártania schreckes pg, az meg 1-2 lövés volt a full squad a shermanoknak:D
Irtam is neki gg^, hisz valóban lekergetett a mapról^^ -
CAC #6143 Szerintem akkor a felesége játszott. :D
Sry, magas labda volt! :) -
Fifus #6142 Nem szokás így játszani wm 7-esként valóban, de ettől szép a ranked. Nem számít igazán, hogy mi a level, legfeljebb irányadó. Zsoci is 9-es pe és egyszer tudtam elverni- ki tudja miért -a 30-35 játszmánkból. -
CAC #6141 Köszi a választ! -
JanosUK #6140 I meant to say elso 10 percet mivel 19 perc a jatek :) Egyebkent nagyon jol befoglaltad a palyat. Az US pioneer gyorsabban foglal pontot mint a WM vagy csak erzeki csalodas ?:) -
JanosUK #6139 Fifus, megneztem a reply elso 20 percet, eleg erdekes dolgokat csinalt a srac az MG-kkel :)vegignezem ha lesz idom de ugy tunik nagyon nem vagta hogy Victory Point Control-rol szolt a jatek :) -
JanosUK #6138 Igen, fel lehet, csakugy mint hector en is Anthology-t telepitettem es persze a ToV=Anthology. -
CAC #6137 Köszi srácok! Akkor majd megírom mi lett az eredmény. -
#6136 Szerintem fellehet. Nekem Antology van, és ugyebár nem volt megszabva, hogy melyik kulccsal telepítem. -
HunZsoci #6135 Szerintem nem lehet CAC, de ez csak megérzés, én inkább kiadtam 3400 ft ot a Cdgalaxisban azért, hogy ne keljen patchelgessek annyit, és igy még új unitjaim is lettek^^. Egy próbát viszont megérhet, ha sikerült, majd írd meg:D. -
CAC #6134 Urak!
Most nekem lenne egy kérdésem. Szerintetek a ToV-ot fel lehet rakni jogtiszta CoH vagy OF seriallal? Azért lenne ez jó, mert akkor nem kéne annyit peccselni.
Természetesen nem arra gondolok, hogy ettől elérhetőek a ToV egységek is, csak hogy maga az install lefut e? -
Fifus #6133 replay
Mondom magamba, itt az inf vitán felbuzdulva, meg már amúgy is illendő... figyelek az első négy rifle vet folyamatára. Supply level 1 nélkül valóban 16 kill után kaptam csak vet 2-t, ahhoz meg azért egy ilyen wm is kell.
Egy rifle-nél nem működött a retreat, egy M8-at pedig feláldoztam vagy 8 volksért cserébe + a maradék hazahúzott. Ennyi buktám volt, rohadt régen volt ilyen winem, pedig 7-esektől is ki szoktam kapni. -
CAC #6132 Nem, csak a te kommentedre hivatkoztam. -
Fifus #6131 Bocs, azt hittem nekem válaszoltál. -
CAC #6130 Igen? És szerinted mindenki más is? -
JanosUK #6129 http://www.coh-stats.com/basics/xpreward.html
Es egy nagyon hasznos kis linket talaltam a experience reward system details-el. -
JanosUK #6128 "An example of that would be the Goliath, the remote controlled bomb that the Wehrmacht can create from their bunkers. Most COH retail players are familiar with it and the explosive effects it can have, but not everyone knows that a Goliath can actually camouflage when in heavy cover. Some players have actually been reported for cheating by others in our retail game for making use of this little known fact."
Ezt tudtatok hogy a Goliath-ot lehet camouf.zni ha heavy coverben van ? -
oroberto #6127 Áhh az semmi, akkor van gáz ha nem a te particiódat formázod le :) -
JanosUK #6126 "(rossz partíciót formatáltam^^), " eh :) koszi a videokat, meglesem 4 utan ha befejeztem a "melot" :) -
Fifus #6125 :D, képben vagyok, CAC. -
CAC #6124 HTBites szintén Hungarian Titans tag. -
Fifus #6123 Ez magyar kommenttel, nagyon bírom.
Lehetne magyarul több ilyesmi. Az összes ranked mapról, az összes haddal profiktól. -
HunZsoci #6122 Ehhe, akkor ezért kapok mostanában kis accountjaimmai is ilyen lv.12-14 at, nem ritkán lv.15-16 is van, fel vagyok háborodva^^ -
NovaTerra #6121 Szándékomban áll, majd újra játszani. Majd rakok fel replayeket is. Egyébként,ki kell próbálni wm-et. Jól hangzik, hogy vet szintet kifejlesztem, az összes inf erősebb lesz, ez így is van. Csak! Amikor komoly meccsen játszol, jó ellenfél ellen, akkor sokszor 3-4 fronton megy a harc, mikro ide-oda, ő kap a harc miatt veterán szintet, neked meg el kell dönteni, hogy felhúzod a kampkraft center és fejlesztesz veterancy-t vagy reinforce. Ha nincs kapacitásod vet-et fejleszteni, mert minden mp aranyat ér, akkor csak azt veszed észre, hogy egy az egyben minden egységed alul marad us-el szembe, akinek nem kell vet-el bajlódni. Az érem másik oldala, ha hagyják wm-et veteződni, akkor ellenkező kimenetelű lesz a csata. Egyébként Tiensin által említett taktikai előny hihetetlen nagy segítség us-nek. Mert látod, hogy nincs sehol vet fejlesztás wm-nél, akkor techelés megy és puma v ostwind, esetleg p4 lesz. Ha látod, hogy vet az inf, esetleg grenek flangálnak még, akkor BAR+wsc és megint te vagy eőnybe, mert te reagáltál az ő taktikájára. Egyébként az az állítás, hogy inf nyeri meg a csatát nem teljesen igaz. Mert én a HT fórumra nem gy replayt feltöltöttem, ahol lv16-os ellenfeleket vertem olyan taktikával, hogy lezártam egy kisebb területet, gyors puma. Hiába van sok infje, amikor párban mozgattam a pumákat, akik pár ms alatt akkor sebzést okoztak, hogy az ellennek csak a retreat maradt, vagy teljes osztag vesztés. És ez akkora előny, hogy kevés infel is elfoglalom a pályát puma támogatással. -
CAC #6120 Én is törölgettem egy ideig az acc-jaimat, és képzeld nemrég mondta Wayne, hogy már nem lehet így trükközni. A legnagyobb szinted megjegyzi a szerver és a main acc-hoz társítja. :( -
Tiensin #6119 Huh sajnos csak a gr.org-os replayek vannak meg (rossz partíciót formatáltam^^), de azok is max. 2.600-ig vannak. Szerintem az elmúlt fél évben jó ha 1x játszottam, igaz mostanában megjött a kedvem, csak ne törje le vmi 2xbrit:) -
Fifus #6118 Waynegace, de már linkeltem korábban. -
Tiensin #6117 Bármi áron nem rosszabb, csak sokkal nehézkesebb. Jó kezekben, jókor használva eszméletlen erős tud lenni, cserébe kényszerpályára állít. Szerintem elég sokszor futott már mindenki bele abba a hibába, hogy fölöslegesen vet-elt egy ágat..és olyankor viszont nagyon nehéz korrigálni. Míg egy BAR/supply-ból még bármi kisülhet. -
hapi #6116 Én olyan 10-11 vagyok US. mondjuk ebből van 4 accountom is. a lvl 10 kb 15 játékból megvan már. Wm-el nem sokat játszom talán 7-8 voltam max. A másik 2 frakció meg nekem az örök enemy marad undorodom tőlük, ha az lett volna alap COH sztem soha nem veszem meg.
Zsoci sorry de nem győztél meg sajnos nem tudom belátni hogy a Tuti Vet rosszabb lenne szinte bármi áron. Ráadásul fuel nem számít sztem mert végére kiegyenlített meccsnél abból mindenkinek 3-400 van és nem tudja elkölteni mert nincs hozzá manpower. És a végén érkező vet3 as seregek meccsdöntők lehetnek ha elvesztem a nehezen létrehozott vet3 as riflét.
Szal szerintem nem vagy elég objektív. -
JanosUK #6115 "Kérd meg Wayne-t/Tiensint, hogy töltsenek fel pár friss replayt"
Megtortent @:-) -
HunZsoci #6114 Az a baj, hogy ahol én nézegettem Wayne jó 1v1 replayeit, az még egy másik verziójú patche volt a játéknak, már meg sincsenek nekem, meg ha meglenne sem tudnád megnézni őket 2.601 en.
Kérd meg Wayne-t/Tiensint, hogy töltsenek fel pár friss replayt, azt pl. megnézném én is szivesen, és lehet rajtunk kívül még sokan mások is^^ -
HunZsoci #6113 HA a végén megkérdezed kell e neki a win, és azt mondja igen, majd megköszönöd a játékot, és kilépsz mielött nyernél, FAIR igy is játszani--->Smurf honour -
JanosUK #6112 Koszonom HunZsoci! Tudok valahonnan videot tolteni Novaterra jatekarol ? Szeretek profikat nezni jatszani, igy tanul az ember. Neked van feltoltve reply ? Visszaolvasok csak add meg az uzenet# kivancsi vok hogyan jatszotok. Elore is koszi -
oroberto #6111 Egyszerű, ha magasabb ellenfelet versz meg csökken a helyezésed tehát szintet léppel ha azonos szintűt vagy alacsonyabbat akkor kevesebbet lépsz előre ha téged ver meg alacsonyabb szintű akkor visszaesel minél nagyobb a szintkülönbség annál többet ha jóval magasabb szintű ver el akkor keveset esel vissza a ranglétrán. Smurf veszélyei ő egy jó játékos alacsony szintű accountal ezért fentiek után kilogikázható hogy miért nem fair így játszani. -
JanosUK #6110 Itt vegigragjak magukat a US/WM vet dolgon Pro and Contra.
http://forumplanet.gamespy.com/company_of_heroes_general_discussion/b49302/19855915/p1/ -
HunZsoci #6109 JanosUk, Wayne, aki Novaterra néven van itt jelen a forumon, szerény ember szerintem, ugyhogy én megírom neked, olyan levelen van, hogy egy HT Ashen nevű sráccal ők ketten voltak a VILÁGON a legjobbak Allied 2v2 ranked ladderen, Lv.20 és World Nr.1!
Ash volt a Brit, Wayne az US. 1v1 ben is láttam Wayne több olyan replayet, ahol mind WM ként, mind US ként a legjobb, leghíresebb játékosokat verte el, sokszor nagyon egyértelműen, ezek közt volt pl. Sepha is és még sokan mások, szinte mindenki "megvolt" már neki aki számít.
Rá nyugodtan mondhatjuk, hogy Top player, ez vitán felül áll.
Tiensin, aki ugye saját bevallása szerint inkább 2v2 player, szintén nagyon ügyes, azt hiszem ő meg NTD nevű partnerrel ért el komolyabb sikereket, szerintem 2v2 ben ő is Top playernek, vagy ahhoz nagyon közelinek számít.
Én accountjaimat nézve lv.9 körül lehetek, ott szoktam törölgetni/másikat csinálni, ezzel együtt azért nyertem már gyakran lv.12-13 as emberek ellen is, a rekord 1v1 ben pont US el egy lv.15 ös WM volt nekem. Velem egy szinten van kb. szerintem innen a chatről Oroberto, Bekefi, KingPunisher, CAC, Hapi is szerintem amit láttam repet tőle, mi ilyen átlagos szinten lehetünk kb. már nem kedzők, de azért messze még az igazán jó játékosoktól is.