Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis õis ezzel a "gagyi szarral" játszott. No mind1.
CAC az a gáz, hogy a tört játék óta már újra lett rakva a win neki. Szóval egyenlõra tanácstalanság.<#shakehead>#shakehead>
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Microzzátok az m8-at körbe a tigris tank körül és örüjjetek mekkora stratégák vtok hogy ilyen "összetett bonyolult" RTS-el ,tudtok évek után szar középmezõnybeli player lenni.
Üdvvözlettel szeretettel figyelõ barátotok..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Köszi a forditást .. IGNORE.. LOL hát beszarok komolyan nem lehet titeket itt hagyni. Ezt miért forditottad le ?
ÁÁ imádom ezt a netet 😊
Angolul : ignore .. LOOOOOL
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A lényeg számra a figyelem felkeltése, hogy foglalkozzanak vele, reagáljanak az írására, adott esetben még egy kapott ban is örömérzetet okoz neki.
Túlzott, vagy túl kevés szeretet kap(ott).
Számra az egyedüli kudarc ha figyelmen kívül hagyják, (angolul: ignore).
every_body_tells_a_story
idézem :
"Ja, és remélem azt tudod hogy minden egyes dolog marhaság, amit a COH-ról leírtál."
Muhhaha mekkora idiota vagy te, én 1 évig toltam ONLINE te nyomika..
te toltál 4 -et comp ellen ? azt szakértõ vagy.. Nha hát ezen beszarok..
Ennyit rolatok.. 200ft-os netes csicskák vagytok..
Amugy meg buzi warezes témátokkal ne offoljátok mélyenszántó eszmefuttatásom..
LOL ez mi ez ?
A többieknek mind eredeti van, hiszen az online játék nem megy másként.
Emiat én is tervezem egy eredetinek a beszerzését.
Ja, és remélem azt tudod hogy minden egyes dolog marhaság, amit a COH-ról leírtál. És nem ártana néha könyveket olvasnod is, mert a fogalmazásod, mondatszerkesztésed az katasztrofális, alig lehet érteni, mit próbálsz mondani, tisztára mintha egy romát hallgatnánk.
Téged meg láttalak ,cigivel pozoltál minden képen ilyen alkeszekkel meg városba is tudok vitatkozni 😉
Szoval ennyi volt a vitánkban.
De van e uj oldal ? Aztán lesz vmi ? Összejött a 3k ? Csak mert olvasgatni néha szoktam miket irtok , szeretem a szakértõ dumátok.. Kerestek e még szponzort eme komoly összegre ?
Azért elképzeltelek titeket ahogy 150-200-ft utalgattok a bankba 😛
6 évesen vizipisztolyra szedtem igy össze a pénzt.. Haha
Nha jovan nekem is van jobb dolgom mint ide irogatni csak most ugy megjött az ihklet érted 😛 azt néha beböffenek..
Btw azon a fórumon sima tag voltam, nem tudom ki banolt ki, de mielõtt hajlítgatni kezdesz, nem a polgári név közzététele volt az ok.
A többire meg nem is reagálok. Veled kapcsolatban egyedül az ignore az egyetlen értelmes megoldás. Bár vonz a lehetõség, hogy kihozzam belõled az állatot, hogy innét is banoltasd magad. 2 fórumról tudok, amin sikerült ezt elérned, de biztos van és lesz még több is. Sok sikert hozzá!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mikor indul az uj ? Feljártam azon röhögtem hogy 200ft-ként szedted össze a pénzt 😊 igen kicsinyesek vagytok nincs 3k-d ? Nem ér meg ennyit hogy kibannolhass valakit ha felfedi valodi neved ? Haha
Küldök én is 200ft-ot ezen nem muljon.. LOL
Izlés dolga akinek ez tetszik hát :S ez tetszik... egyetek szart millionyi légy nem tévedhet 😊 Nha jovan megyek gamelek egyet..
A cacocska uwucsak melyik reálisabb témán meg igen jot derültem..
Fossal vagy szarral lehet nagyobbat dobni ??
Érdemben csak én tudok hozzászolni mivel csak én toltam innen mindkét játékkal érdemben.. Értsd több mint 1 évet 😊
CoH sokkal micro igényesebb játék de uwuka már bizonyitotta szakértelmét a másik topicban is igy eme legendás okosságán már csak jokat derülök..
Komoly csalodások fognak érni téged CoH-ba kis barátaiddal..
CoH is jo játék de olyan idiota dolgok vannak benne amik elbasszák az egészet..
Most vegyünk 1 példát ott egy Tiger vs. M8 kissé sarkított példa de a lényeget mutatja.. Nha jo microval m8>>tiger most akkor hol itt a stratégia ??
Vagy Armored car ha jol mozgatod megfelelõ távrol megbasz minden gyalogost esélytelen kiszedni nha most ebbõl legyen 2-3 XD..
Toltam "realative" magas szinten lvl 10 körül és kb azon mulik ki tudja egy idõben összehangoltabban mozgatni forgatni microzni a meglévõ 20 osztagot..
Stratégia ebben nem sok van betanulhato BO-k az elvadul magyar palyerek tudják melyik coverbõl melyikre löve melyik osztag fog nyerni.. és persze 50-80 Cpm.. Ez köll neketek ? Haha hát jolvan toljátok csak vele ..
Egy szintig persze vicces meg jo játéknak tûnik de ne már azon muljon hogy ki tud többet kattintani..
Dow 2 az más pár osztag itt minden egyes dolognak oriási szerepe van..
Egy rossz döntés és irhatod hogy GG azon mulik hogy a meglévõ 4-8 osztagot ( ami még kezelhetõ átláthato ) hogy mozgatod mikor fejleszted mivel stb..
Ez taktika magas szinten is mivel ezt egy átlag player is képes kontrolálni tehát nem a micro dönt hanem a jo és a rossz döntések halmaza..
Persze noob szinten oly mind1 egyformánka tünhet esetleg izlés dolga .
DE CoHnak se hangulata se stratégia se taktika 😞 az dönt ki nagyobb kocka ki tudja megtanulni a millionyi "szabályt" és kinek van a kezébe több cpm..
Dow 2-be egyik legjobb Tyranid player vok CoH-ba esélyem sem lenne semmivel erre.. Két okbol nem tolom napi 8 órát és nem tudok 80 cpmmel microzni..
Szoval ha van eszetek DoW2 hagyjátok a szart ..
Dow 2 a no.1 RTS minden téren bár most szar a balance de lesz patch és akkor a király vitathatalanul elfoglalja tronját.. Muhhaha
CoH-t is szeretem õ az elsõ a futottak még gamek közt..
De ez a britekre is áll, bár sokszor hullok el a gusztustalan pio spamokba. 😊 Velük kapcsolatba azt kell mondanom pár map egyszerûen nem nekik való. Amúgy ha már mapok. Itt megjegyezném, hogy köszönöm a Relicnek hogy így telibeszarja a világ egyik legjobb stratégiai játékát a csodás DoW2 miatt. annyi jó czstom map van és nem képesek mondjuk 5-5 öt felvenni automatchbe, és akkor az új játékmódokról nem is szoltam a maguk 1-1 illetve 2 pályájával. Nagyon gáz. Bárcsak odaadnák egy lelkiismeretes profi csapatnak az egész játékot annyira kíváncsi lennék mit hoznának ki belõle. Lefogadom, hogy még LANokra is felkerülne simán!
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Valaki segítene? 😊
Haverral hamachi 1.0.1.5-ös verziójával szeretnénk játszani. 😊
Mind a 2-nknek Windows 7-e van és az a helyzet, hogy opposing frontssal szeretnénk játszani a 2.201-es verzióval. Amikor bármelyikünk csinál szervert mi látjuk egymást, de nem tudunk sehogy se rácsatlakozni egymásra a játékban. Valaki segítene?
Olyan nincs, hogy nincs.<#vigyor3>#vigyor3>
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
De mint említettem a mortar HT lett volna ebben a játékban a megoldás kulcsa.
Az volt a baj a bázis elhelyezésével szerintem, hogy stratégiai pontra tette, nyersanyag helyett. Én brittel mindig a gyors cromwellre törekszem, ezért nekem fontos a fuel. De a recon, bren és a BC upgun miatt a muni is fontos. A brit ugyanis BC-vel tudja megfogni a korai AC és Puma rush-t.
Persze ez csak szvsz, én így szoktam.
A másik, amit felismertem, hogy ezt a szép brit gyalogoshordát(ami tulajdonképpen a brit player seregének gerince volt) 4-5 G43-assal felfegyverzett PG osztaggal simán le lehetett volna rendezni.
A G43 spéci képességével le lehetett volna lassítani õket, maja a vánszorgó britek közé mehet a gyújtógránát, aztán halomra lõtték volna õket.
Érdeks módon a PE player csak a legvégén jutott el odáig, hogy a brit inf spam ellen gyalogságot kellene bevetni, amikor már nem számított.
Azt se értem, hogy a brit inf spam láttán hogyan jutott arra a következtetésre, hogy 88-asokat épít a Flakvierlingek helyett.
Viszont említetted hogy szerinted a brit rossz helyen helyezte el a bázisát. Ezt én nem vettem észre, a két stategic point között félúton szerintem jó helyen volt. Szerinted hová kellett volna raknia?
Én ennyi jármûvet az életben nem vesztettem szerintem. Természetesen túlzok, de az biztos, hogy konkrétan ennyi panther biztos nem esett el a kezeim alatt.
A jármûvek mikrózása nulla volt. Nem! Rosszabb, mint nulla. Ha egy helyben hagyja õket, akkor jobban kijött volna, mint így, bevezetve a gyalogság közé. Tulajdonképpen ugyanaz játszódott le 1000MP-nként a szemem elõtt. Bevezette a 2 párducot a gyalogság közé, akik lebuttonolták, majd a piok szétkapták õket. Egyetlen egy darab mortar ht-vel nagyobb pusztítást végzett volna, mint 10 pantherrel.
Uramatyám panthert erõltet, amikor az ellen inf spamot nyom?!
A szerencsétlen marderekrõl nem is beszélek. Aztán ott vannak a Berge-ek, amikkel szintén behajt a piatos gyalogság közé javítgatni.
A kombinált haderõ fogalma, mint olyan láthatóan nem volt ismert a kollega elõtt, ezzel is tovább növelte az értelmetlenül roncstemetõbe jutott lánctalpasok számát.
Még órákig tudnék értékezni a jármûkezelés elégtelenségérõl, de sem idõm, sem kedvem nincs hozzá.
Az olyanokat már meg sem említem, hogy 10-15 perc kellett ahhoz, hogy kidobja Darwin agya, hogy nem jó neki, ha folyamatosan kapja az áldást az Atyától (priest), és nem ártana tenni valamit ellene.
No aztán lõtt mindenre, csak a legfontosabb épületre, a medic station-re nem.
Tán te kérdezted, hogy jó választás volt e a Luft. Nos, igen, de õ nem profitált belõle. A rohamozó gyalogság harci kedvét egyetlen butterfly bombbal letörhette volna, vagy épp a 88-asok mellé telepíthetett volna 1-2 20 milis flakot.
Aztán ez a makacs északról támadás, mintha más irány nem is létezne, pedig a játék alapszabálya a folyamatosan puhatolózás, hogy mely fronton gyenge az ellen védelme.
Rossz helyre állított SC-k, el nem foglalt pontok, G43-as fejlesztés hiánya, ami tökéletes lett volna az infek counterjére...brrrr...ez az egész egy förtelem volt.
Egyetlen jó húzásként a góliátokat említeném.
Igazából itt a brit player volt a nyertes. Bár amikor a legelején láttam, hogy hova települ, akkor tudtam, hogy noob õ is.
A végén azért kíváncsi lettem volna a számokra.
GG mindenkinek!
every_body_tells_a_story
Huhh, ezt remélem érthetõen sikerült megfogalmaznom😄
Hajrá magyarok!!! GL HF
A remény országában soha nincs tél.
Külföldi a csávó, nem magyar.
Ez egyébként életem egyik legrosszabb replaye volt. Több, mint egy óra ész nélküli szenvedés mindkét oldalról. Tulajdonképpen elrettentõ példának ki lehetne rakni a topic fejlécébe, mert az összes olyan dolog benne van, amit nem szabad csinálni
every_body_tells_a_story
WM és US körülbelül megmondhatatlan, melyik élvez több pályán egymással szemben akár minimális elönyt is, mivel csak az dönthet kettejük közt, hogy milyen pályán találkoznak 1v1 ben, és ott is tényleg nagyon nagyon minimális különbségek vannak. Wm nek a brit sok pályán nem elõnyös, PE nek is van olyan map azért, ahol brit hamar be tud ülni közel nagy pontokra(angoville pl.), amit tud is védeni, és/vagy fogni a 3ból 2 Vp-t. Briteknek viszont nem fekszenek olyan pályák, ahol nincs vagy kevés a magas fuel/munició szektor, ezek is széttagolva, nem becampelhetõ könnyen 2 Vp. US el szemben mint irtam WM egál, PE szopóka gyanus. Én nagyon nem tudnék balance sorrendet felállítani, kb Brit-US-WM egyszinten érzem, PE egy picit alattuk, de minden map függõ, és mindennel lehet pro szinten is minden ellen nyerni, szóval lehet értelmetlen is balance kérdésekrõl komolyabban vitázni egyáltalán, egy biztos, aki brit népért sírdogál, az nem tud velük minden aljas trükköt, meg kell tanulni, ennyi.
Wehrmachtal pedig teljesen felesleges, mert ha belegondolsz, a WM-el már Tier2-nél is minden helyzetre tudsz reagálni, mert minden szitura tudsz alkalmas egységet gyártani. Sokszor emiatt nem is megy tovább a fejlesztés, Tier2(Krieg Barracks)+Tier1+doktrína egységekkel lazán le lehet gyõzni az ellenfelet. Tier3-at gyakorlatilag csak Puma rush esetén építenek, Tier4-et pedig szinte soha.
Emiatt szerintem a WM a legjobb frakció. Az én meglátásom szerint nagyjából ez a sorrend: WM, PE, US és Brit. Egyértelmûen a britek a legrosszabbak, bár láttam már replayen profi játékosokat brittel gyõzni, emplák nélkül.
Nem kötekedni szeretnék, csak konstruktív kritikát mondani.
Az elején a két PAK-ot nem szabadott volna hagyni az ellenfél kezére kerülni. Ez volt a legnagyobb hibád a játékban. Az is gond hogy nem álcáztad õket, de sokkal nagyobb baj hogy nem fedezted õket gyalogsággal, és nem vonad vissza õket amikor láttad hogy jön az amerikai gyalogság. Profi player ezt hihasználva legyõzött volna.
Láthatóan egy kezdõ ellen játszottál, ha nem hagyod hogy megszerezze a PAKokat, három pumával gond nélkül kiüthetted volna már az elején, mivel a hülyegyerek a játék legvégéig egyáltalán nem csinált M1 löveget, amitõl én majd leestem a székrõl. Profi player ellen idõben kihozott M1-esek nélkül pillanatok alatt elvérzik az US játékos, egy laza Puma rushal, de még PE-vel IHT+PG kombóval is lehet gyakni rövid idõ alatt. (neked többször is lett volna lehetõséged egyszerre több pumát építeni, de te a volksokat képeztetted újra helyette. Amúgy szerintem felejtsd el a volksokat, használj Grenadiert helyettük)
A másik fõ problémája a játékodnak meglátásom szerint, hogy egyesével küldöd ki a pumáidat/tankjaidat, szinte mindíg támogatás nélkül. Ezt nem szabad. Több pumát, három Pz4-est és egy Tigert vesztettél emiatt.
Ennyi nyersanyagveszteséget mér egy medium player ellen sem engedhetnél meg magadnak. (a tank nagyon védtelen önmagában)További gond, hogy simán a zsákmányolt PAK lövegek csövei elé vezetted õket, akik többnyire szépen ki is végezték õket gyorsan.
Az is gond, hogy az ellenfél helyzetérõl nem voltak információid, mert nem használsz snipereket. Ha használnál, és végig megfigyelted volna a "kitelepülését", nyilván nem vezeted a PAKok csöve elé a drága tankokat.
A harmadik hiba pedig az, hogy nem használod elég gyakran a visszavonulás gombot. Sok egységedet vesztetted el emiatt. Meg kell tanulni felismerni, mikor elõnytelen a helyzet és akkor azonnal retreatelni.
Én ezeket a hibákat véltem felfedezni a játékodban, gondoltam elmondom mint konstruktív kritikát. Persze tudom hogy utólag, meg a teljes térképet látva FoW nélkül könnyû okosnak lenni.
Na a srác aki ellen játszottál, õ az akire én azt mondom, hogy noob. Megfelezi a pályát, és csak úgy elnézi hogy kapja azokat a katyusákat a nyakába. Ilyen betelepülõs hülyegyerek. Tippre azt mondanám hogy 4es szintû.
Azért nem akarom elvenni az érdemed, ügyes voltál, jah és felveszlek barátnak ha nem bánod.
every_body_tells_a_story
Gyors panzer commandot szerettem volna, és ahhoz a veterancy elvette volna az mp-t és a fuel-t. Nem tudom, gondolom az a baj, hogy nem ismerem a wehrmachtot még.