• NovaTerra
    Szándékomban áll, majd újra játszani. Majd rakok fel replayeket is. Egyébként,ki kell próbálni wm-et. Jól hangzik, hogy vet szintet kifejlesztem, az összes inf erősebb lesz, ez így is van. Csak! Amikor komoly meccsen játszol, jó ellenfél ellen, akkor sokszor 3-4 fronton megy a harc, mikro ide-oda, ő kap a harc miatt veterán szintet, neked meg el kell dönteni, hogy felhúzod a kampkraft center és fejlesztesz veterancy-t vagy reinforce. Ha nincs kapacitásod vet-et fejleszteni, mert minden mp aranyat ér, akkor csak azt veszed észre, hogy egy az egyben minden egységed alul marad us-el szembe, akinek nem kell vet-el bajlódni. Az érem másik oldala, ha hagyják wm-et veteződni, akkor ellenkező kimenetelű lesz a csata. Egyébként Tiensin által említett taktikai előny hihetetlen nagy segítség us-nek. Mert látod, hogy nincs sehol vet fejlesztás wm-nél, akkor techelés megy és puma v ostwind, esetleg p4 lesz. Ha látod, hogy vet az inf, esetleg grenek flangálnak még, akkor BAR+wsc és megint te vagy eőnybe, mert te reagáltál az ő taktikájára. Egyébként az az állítás, hogy inf nyeri meg a csatát nem teljesen igaz. Mert én a HT fórumra nem gy replayt feltöltöttem, ahol lv16-os ellenfeleket vertem olyan taktikával, hogy lezártam egy kisebb területet, gyors puma. Hiába van sok infje, amikor párban mozgattam a pumákat, akik pár ms alatt akkor sebzést okoztak, hogy az ellennek csak a retreat maradt, vagy teljes osztag vesztés. És ez akkora előny, hogy kevés infel is elfoglalom a pályát puma támogatással.