HunZsoci#6109
JanosUk, Wayne, aki Novaterra néven van itt jelen a forumon, szerény ember szerintem, ugyhogy én megírom neked, olyan levelen van, hogy egy HT Ashen nevű sráccal ők ketten voltak a VILÁGON a legjobbak Allied 2v2 ranked ladderen, Lv.20 és World Nr.1!
Ash volt a Brit, Wayne az US. 1v1 ben is láttam Wayne több olyan replayet, ahol mind WM ként, mind US ként a legjobb, leghíresebb játékosokat verte el, sokszor nagyon egyértelműen, ezek közt volt pl. Sepha is és még sokan mások, szinte mindenki "megvolt" már neki aki számít.
Rá nyugodtan mondhatjuk, hogy Top player, ez vitán felül áll.
Tiensin, aki ugye saját bevallása szerint inkább 2v2 player, szintén nagyon ügyes, azt hiszem ő meg NTD nevű partnerrel ért el komolyabb sikereket, szerintem 2v2 ben ő is Top playernek, vagy ahhoz nagyon közelinek számít.
Én accountjaimat nézve lv.9 körül lehetek, ott szoktam törölgetni/másikat csinálni, ezzel együtt azért nyertem már gyakran lv.12-13 as emberek ellen is, a rekord 1v1 ben pont US el egy lv.15 ös WM volt nekem. Velem egy szinten van kb. szerintem innen a chatről Oroberto, Bekefi, KingPunisher, CAC, Hapi is szerintem amit láttam repet tőle, mi ilyen átlagos szinten lehetünk kb. már nem kedzők, de azért messze még az igazán jó játékosoktól is.