-
HunZsoci #6107 A biztos vet3 szerintem NEM ér többet ami 100mp az épület, majd 100mp és 30fuel a vet1, 300mp és 50 fuel a vet2, és 300mp és 70 fuel a vet3, azaz ez összesen ha csak gyalognak veszel(ebben ugye pl. pio-sniper-mg-mortar stb NINCS BENNE)vet3 at, akkor is 800Mp, és 150 fuel be kerül, mint a bizonytalan, ami ahogy halad a játék, ha jól játszol, és nem vesztesz folyamatosan full osztagokat, és neked US ként ezt támogatva, hogy ne veszits könnyen full osztagokat, elég jó/és gyors gyógyulási lehetőségeid(triage center), olcsó rfc-d van, valamnt 6 fős squadod van, ami egyik sincs a WM-nek pl.
TEHÁT így, ebben a TELJES képben SOHA nem fogok rábólintani arra---> hogy a biztos vet(ami HORROR árba kerül, és gyengébb buffokat ad, ismétlem US vet2=WM vet3 kb) az jobb mint a bizonytalan(ami viszont free, serkentőkkel amik viszont amugy is lesznek elöbb utobb, mert a teched részei mind, valamint a játék része hogy ölsz az is,és ez a vet még nagyobb buffokat is ad mint WM)
Szóval már ezt nem tudom belátni, úgyhogy szerintem innen nekünk nincs is miről tovább vitatkoznunk. Az elite sereget, ami WM, KCH-t, és Stormot is, kezeli a vet2-3 rifle, Vet3 rifle nagyon de NAGYON megkurja őket, ha nem hiszed el, csak mert mondom hogy cheat moddal leteszteltem kb. minden range-n, minden egál cover szituban a dologot, akkor töltsd le te is a cheat modot, és nézd meg, aztán gyere vissza, és ismerd el, hogy hibáztál, és igazam volt. ÉN kb. 20 x megcsináltam mindenféle szitut, Vet3 BAR rifle és vet3 KCH, VET3 Storm között is. Mindig VET3 rifle nyer, ez van. Elárulom neked, amin FULL lepetéztem, az az volt, hogy vet3 KCH-t nekizavartam a FOR THE Fatherland hatása alatt a VET3 BARnak, és még ugy is, szűken az igaz, de a BAR nyert 90% ban. Olvass kicsit COH-statson, és csudát látsz majd, ha megnézed a vet effecteket Riflemen squad alatt, olyan számok vannak ám odairva, hogy 1.25 x acc modifier, meg 1.1 acc modifier, meg 1.2 acc modifier, ehhez jön a 1.5x damage, ilyenek, ezek nagyon vad számok ám, és a hatás sem marad el...Ha nem értesz ennyire a számokhoz, vagy saját szemeddel akarod látni amit írtam, ismétlem CHEAT Mod, és gyöződj meg róla magad...
No gondoltam egyébként, hogy eljukadunk a WM vet vs US vet vitából a medic bunkerhez, ez szép is meg jó is, csak egy a lényeg, ne a grenek ellen harcolj, hanem a medic bunker ellen, azt kell minden áron kiszedni, olyan az mint egy hidra, és a gren squadok a fejek, a szive a medic bunker. DE meglep azért, hogy ezt neked magyarázni kell, kb. ezt lv.8 től fölfele azért minden értelmes US tudja sztem... Ha azt is tudod, hogy mivel kell csinálni, akkor ugye lesz WSC-d, onnan mortar, dobsz rá arty-t, lesz flame engie attack, esetleg sniper mg, stb, és akkor, ha jól csinálod, neked lesznek mindenféle VETERÁN unitjaid free, a WM nek meg nem lesz medicbunker, valamint 6-8 magas VET grenje sem, mert amit megölsz, nem termeli vissza ingyen. Ezek alap dolgok.
Valamint, ha 4-5 rifle ellen harcol 6-8 VET gren, akkor nem muszály ám az, hogy nem hozol mondjuk te kihasználva azt a nyersanyag fölényt(amit ott szereztél, hogy TE pl. nem költöttél el 800mp-t és 150 fuelt arra hogy vet3 legyen a grened, ő meg igen)T17/M8/Quadot, esetleg Croch Shermant, vagy simát. Megkockáztatom, 4-5 rifle, ami már egy ideje a pályán van, és nem friss elhullott squadok zöldfülü pótlásai, hanem vetteződtek azok is az idővel, és melléjük 2 Sherman, az viszi a 6-8 vet3 Grent. Vagy akár csak 4-5 ilyen rifle, és 2-3 sniper is. Gondolkozz, használj akkor cheat modot, tesztelj, és gyere, vissza, elég annyi, ha azt mondod majd, Zsoci, igazad volt^^...