8857
-
oroberto #6108 Előfordul :) én brittel csináltam ilyet St Mere Dumonon fordítva tettem le az mg nestet bázisom felé aztán néztem miért nem hasalnak a németek, ellenfél valószínű elgondolkozott hogy mekkora idióta vagyok. -
HunZsoci #6107 A biztos vet3 szerintem NEM ér többet ami 100mp az épület, majd 100mp és 30fuel a vet1, 300mp és 50 fuel a vet2, és 300mp és 70 fuel a vet3, azaz ez összesen ha csak gyalognak veszel(ebben ugye pl. pio-sniper-mg-mortar stb NINCS BENNE)vet3 at, akkor is 800Mp, és 150 fuel be kerül, mint a bizonytalan, ami ahogy halad a játék, ha jól játszol, és nem vesztesz folyamatosan full osztagokat, és neked US ként ezt támogatva, hogy ne veszits könnyen full osztagokat, elég jó/és gyors gyógyulási lehetőségeid(triage center), olcsó rfc-d van, valamnt 6 fős squadod van, ami egyik sincs a WM-nek pl.
TEHÁT így, ebben a TELJES képben SOHA nem fogok rábólintani arra---> hogy a biztos vet(ami HORROR árba kerül, és gyengébb buffokat ad, ismétlem US vet2=WM vet3 kb) az jobb mint a bizonytalan(ami viszont free, serkentőkkel amik viszont amugy is lesznek elöbb utobb, mert a teched részei mind, valamint a játék része hogy ölsz az is,és ez a vet még nagyobb buffokat is ad mint WM)
Szóval már ezt nem tudom belátni, úgyhogy szerintem innen nekünk nincs is miről tovább vitatkoznunk. Az elite sereget, ami WM, KCH-t, és Stormot is, kezeli a vet2-3 rifle, Vet3 rifle nagyon de NAGYON megkurja őket, ha nem hiszed el, csak mert mondom hogy cheat moddal leteszteltem kb. minden range-n, minden egál cover szituban a dologot, akkor töltsd le te is a cheat modot, és nézd meg, aztán gyere vissza, és ismerd el, hogy hibáztál, és igazam volt. ÉN kb. 20 x megcsináltam mindenféle szitut, Vet3 BAR rifle és vet3 KCH, VET3 Storm között is. Mindig VET3 rifle nyer, ez van. Elárulom neked, amin FULL lepetéztem, az az volt, hogy vet3 KCH-t nekizavartam a FOR THE Fatherland hatása alatt a VET3 BARnak, és még ugy is, szűken az igaz, de a BAR nyert 90% ban. Olvass kicsit COH-statson, és csudát látsz majd, ha megnézed a vet effecteket Riflemen squad alatt, olyan számok vannak ám odairva, hogy 1.25 x acc modifier, meg 1.1 acc modifier, meg 1.2 acc modifier, ehhez jön a 1.5x damage, ilyenek, ezek nagyon vad számok ám, és a hatás sem marad el...Ha nem értesz ennyire a számokhoz, vagy saját szemeddel akarod látni amit írtam, ismétlem CHEAT Mod, és gyöződj meg róla magad...
No gondoltam egyébként, hogy eljukadunk a WM vet vs US vet vitából a medic bunkerhez, ez szép is meg jó is, csak egy a lényeg, ne a grenek ellen harcolj, hanem a medic bunker ellen, azt kell minden áron kiszedni, olyan az mint egy hidra, és a gren squadok a fejek, a szive a medic bunker. DE meglep azért, hogy ezt neked magyarázni kell, kb. ezt lv.8 től fölfele azért minden értelmes US tudja sztem... Ha azt is tudod, hogy mivel kell csinálni, akkor ugye lesz WSC-d, onnan mortar, dobsz rá arty-t, lesz flame engie attack, esetleg sniper mg, stb, és akkor, ha jól csinálod, neked lesznek mindenféle VETERÁN unitjaid free, a WM nek meg nem lesz medicbunker, valamint 6-8 magas VET grenje sem, mert amit megölsz, nem termeli vissza ingyen. Ezek alap dolgok.
Valamint, ha 4-5 rifle ellen harcol 6-8 VET gren, akkor nem muszály ám az, hogy nem hozol mondjuk te kihasználva azt a nyersanyag fölényt(amit ott szereztél, hogy TE pl. nem költöttél el 800mp-t és 150 fuelt arra hogy vet3 legyen a grened, ő meg igen)T17/M8/Quadot, esetleg Croch Shermant, vagy simát. Megkockáztatom, 4-5 rifle, ami már egy ideje a pályán van, és nem friss elhullott squadok zöldfülü pótlásai, hanem vetteződtek azok is az idővel, és melléjük 2 Sherman, az viszi a 6-8 vet3 Grent. Vagy akár csak 4-5 ilyen rifle, és 2-3 sniper is. Gondolkozz, használj akkor cheat modot, tesztelj, és gyere, vissza, elég annyi, ha azt mondod majd, Zsoci, igazad volt^^...
-
JanosUK #6106 Ebbol jon a masik kerdesem is, hogyan novelem a level-t ? Mi a szabaly a jatekban erre ? Jelenleg level 2 rol hogy lepek lev 3 ? Meg kell kalapalnom egy 3 szintu jatekost ? Ha elkupalok egy 8 szinu Gezat akkor az mit jelent szintnovekedesnel ? -
JanosUK #6105 Ha nem titok itt egyebkent ki milyen levelen van ? -
hapi #6104 Fontolóra veszem de sztem a játékok nagy részét az inf nyeri meg hiszen a tankok nem tudnak Vp-t foglalni. Szal lehet hogy az US észre veszi az első vetnél és vissza techel de WM-nek nem kell vissza techelni. használhatja ami egyébként is van, ráadásul mindenből jobb. Mg jobb, mortar jobb anti tank jobb (és még láthatatlan is). -
hapi #6103 Na végre tárgyilagos voltál, haladunk.
Így már lehet vitázni. Azért még kerülöd a lényeget de sztem így már könnyen megfoglak.
Még mindig várok arra hogy rábólints erre a mondatra:
A biztos Vet többet ér mint az esetleg szerezhető!
Amint végre ezt belátod akkor sztem ez sem esik majd nehezdre:
AZ elit seregek (ejtőernyős,ranger,storm,Kcross)neked azonnal vet3 ként lépnek be a játékba nekem nem. És mivel csak később hozhatók be az Xp miatt, nincsenek elég ideje a csatamezőn hogy felvegyék a versenyt a te instant Veterancyddal.
És akkor a végére marad a Vet3 kombinálva a medic bunkerrel ahol én Us tegyük fel kurva jól harcolok és sok Grent megölök és gyorsan fejlődök vet3-ra de ott megállok. Te viszont annál többen leszel minél többet ölök és ez viszont nem áll meg. Persze minden zombie gren egyből Vet3!
A fenti 3 eset sztem egyértelmű vet fölényt jelent WM-nél sztem ezzel felesleges is vitáznod.
A te kérdéseidre a válasz:
1.-4. Még mindig azon lovagolsz hogy US vet ingyenes ami köztudott. Próbálod félremagyarázni amit írtam de mindegy is.
Szal én (gren,bar,sticky)-vel tudom fejleszteni a gyalogosaim te pedig vet 1-2-3 mind 2 oldalon fuelbe kerül. De neked olcsóbban jön ki sztem fuelből, mint nekem. Ezért is van hogy WM undorító módon 1/4 mappból is megcsinálja a vet 3 a közepére már. Hagyjuk is a vet gyorsító lehetőségeinket hisz 3 évet így szoptunk már végig a játékkal.
2. neked volt már olyan meccsed ahol sikerült a rifle legalább a felét fel vetezni 3-ra nekem meg minden meccsemen vet 3-as gyalogosok ellen kell küzdenem. Arányaiban nem tudom érzed e a különbséget.
3. Ok! honnan tudod hogy édes a faszod? Kóstoltad-e? :)
5. Szted erősebb a rifle vet3-on mint storm vet 3-on. Ok. Ezen vitázhatnánk de nincs rá szükségem, mert a játék végére általában 4-5 rifle ellen 6-8 gren jön. (1-2 zombie azért mindig sikerül) és annyival már szted sem erősebb.
Sztem ha tárgyilagossan nézed már be kéne látnod hogy WM vet erősebb, és használhatóbb a gykorlatban minden skill nélkül is. -
Tiensin #6102 Hapi fontlóra kell venned azt, hogy a WM vet, igaz minden egységre érvényes, egy teljesen különálló dolog. US-nél a techelés, harcolás egészséges mellékterméke (ahogy Zsoci is említette), tehát ha van az nagyon jó, de nem arra alapozod a taktikád ,hogy vet infed lesz (ugyanis vet nélkül is használhatóak a riflemanjeid). WM-el viszont, mikor már az első vetet kifejleszted, kb elkötelezed magad az inf vonal mellett. Természetesen vet2 a minimum, viszont így már annyi nyersanyagot beleöltél ,hogy nem fogsz egykönnyen stratégiát váltani. Techelni meg főleg nem. Ráadásul az nmy már a vet1 megjelenésénél tudni fogja, hogy mire készülsz és vissza tud techelni wscre akár. Arról nem is beszélve, hogy a gránátot..a stickyt elég 1x benézni, hogy meglegyen a baj és akár elbukj egy squadot/járművet. -
JanosUK #6101 Koszi HunZsoci/CAC :) Ertem mi a vet just tried to break the ice :)
Hetvegen az egyik jatekban (3-3) ket srac osztotta egymast, mondjuk az ilyeneken igen szepen befexek a rohogestol (amely termeszetesen a jatekbeli teljesitmenyem nem, vagy csak minimalis ertekben deductalja - max annyiban mint egy budweisert megbontani mialatt egy fuel pontot foglalok.) szal, az egyik behelyezett egy M42 geppuskat egy szepen megepitett homokzsak moge - forditva (hattal a homokzsaknak) erre a masik (nicknev Animal1) arra maszkalt egy Pumaval es beszolt ("Nice MG placement, retard") - (valasz - "Thanks a lot, dickhead") MG42 megfordit, jatek megy tovabb...a jatek vegen az MG meg mindig all 1 emberrel, korulotte minden holdfelszin, gatyara vagva... feledhetetlenne teszi a jatekelmenyt, mar ezer is megerte a COH-t elkezdeni 2x ilyen joizut rohognom... -
CAC #6100 veterancy - veteződés - az egységek fejlődése -
HunZsoci #6099 JanosUK a vet az a veteránság rövidítése itt, arról vitatkozunk, hogy sokkal jobb e a WM gyalogság veteránozódási rendszere mint az US gyalogságé e, avagy sem. -
HunZsoci #6098 ÉÉÉÉdes faszom^^
1.
A válasz a hülyétől, azaz tőlem, hogy a WM é drágább(a vetteződés), és a tied ingyenes, ERRE a mondatodra volt, keresd ki a szövegkörnyezetből, és értelmezd, kis politológus barátom:" A biztos és minden seregnek járó vet többet ér mint az esetleg elérhető, RÁADÁSUL MINDEZ OLCSOBBAN tehát hamarabb.
No most akkor hogy is van ez???
2.
Mennyi esély van arra hogy mind a 4-5 infed vet3 lesz mire kb. ha presszúrát fenntartva folyamatosan támadva, nem osztagot veszítve(ahogy US el kell) játszol, és tart a játék már kb. 30 percre, tehát az ellenfél is ki tudott techelni, hogy legyenek gépei, és már erre is van kerete, hogy ő is vet3 legyen?
HMMM, nem olyan kevés mint hinnéd, és ismétlem, a Vet3 grent már negálja kb. a vet2 BAR Rifle, ami serkentőkkel 7!!! gren KILL, vagy egy tank kill, tehát ennyi elég neked squdonként a boldogsághoz. EZ IS konkrét válaszom, ne köss bele hát ezek után... És igen, volt már olyan meccsem viszonylag jó játékos ellen(ez persze relativ, mi a jó, velem egy szinten volt kb. és mégis meg tudtam csinálni,( nem azért, mert én mint player voltam a faktor), hogy kb. fele felébe voltak vet3 és vet2 BAR riflejeim, ami böven elég a boldogsághoz inf fronton US ként végjátékban a WM inf ellen.
3.
Humorizálni meg saját belátásom szerinti magánügyem, humorizálj vissza ha nem tetszik.
4. Saját magad cáfolod meg, mivel 1. pontnál engem állítasz be hülyének, hogy elmondom azt, mindenki tudja hogy WM vet fizetős US meg free. Erre jössz azzal, hogy TE US ként mégis többet költesz vet dolgaidra, a serkentők miatt^^, és hogy milyen hujj de sokba kerül neked, amire 2x irtam 3 A4 es oldalt, hogy a KUTYA FASZÁT kerül neked többe, mert azt számolod, hogy ez csak VET serkentő, de NEM, ez neked BAR-t jelent minden squadodnál 2-t kis rifle-k kezébe, ez neked STicky-t jelent minden squadnál, ez neked T4 építési lehetőseget jelent(supply depot épülete maga ugye egy tech tree US nél), és ez neked rengeteg EXTRA MP bevételt jelent(supply-s fejlesztések).
5.
Harcolni kell nem tehetsz másra, és vet3 gyalogokkal mit csinálszra írok neked megint TÉNYEKET:
pl. azt teheted, hogy mivel az azonos coverből harcoló vet3 grent is kb. egálban tudja ölni a vet2 BAR rifle, és öli a vet3 Bar rifle, ugyan azt csinálod, mint cover nélkül, és nyersz, csak arra figyelj, hogy amíg ő ZÖLDBEN van, te ne legyél mondjuk pirosban, vagy cover nélkül. TEHÁT egál covernél ugyan az történet, hangsúlyozom, LONG rangen is, kipróbáltam, ezek tények.
Amit tehetsz még, használsz vet3 cover mögötti/bunker mellett védekező és ott rfc-ződő grenhordák ellen, mindennemű arty, strafing run-bombing run, mortar, MG, Croc Sherman, Pershing, SNIPER. Ennyi nem elég mint alternativa??? US VET gyorsítása meg létezik, és uccsó patch óta, és szerintem is lesz egyébként egy kis finom módosítás rajta, mert sok nem kell, csak én pont az ellenkező irányba várom, mint te, szerintem lassabbá fogják tenni, ha egyáltalán hozzányúlnak. Ehhez persze csinálni kéne valamit a jelenlegi Pumával is, de ez megint más kérdés, és nem erről kezdtünk el értekezni. Amugy ne gyere már ezzel, hogy félredumálok, mert minden kérdésedre konkrét számokkal válaszolok, elég szar kifogás ez igy tőled, hogy én nem vagyok tárgyilagos... -
JanosUK #6097 ...nah csak a jeges hangulatot probalom torni :) -
JanosUK #6096 mi az a vet ? -
hapi #6095 Most meg olyan dolgon lovagolsz ami mindenkinek világos. Persze hogy az US ingyen veteződik nem is ezen ment eddig a vita!
Leírod jó hosszan szónokolva amit mindenki tud, és meg sem próbálod vitatni amit én egy mondatban leírtam. Amolyan Orbán Viktorosan csinálod.
Vita tárgya:
"A biztos és minden seregnek járó vet többet ér mint az esetleg elérhető"
Válasz politikusunktól:
"Hmm. ekkora hülyeséget meg ne írjál már, hogy olcsóbb a WM vet, mert megfájdul a hasam a nevetéstől, ha ilyet kell olvassak^^, barátom, US inf vetteződik ingyen is, WM meg nem. Amit te számolsz, hogy milyen nagyon drága, azok azok a dolgok, amik csak gyorsítanak a veteződésed szintjén, DE nem lehetetlen azok nélkül sem bevetteződj, teljesen ingyen, szemben WM el, aminél ez lehetetlen, mint írtam lejjebb is, ott hiába van extra sok kill egy gren squadnak pl. vagy egy pumának, és jó squad prevenció, kurvára nem lesznek vetek, míg rájuk nem költesz, jó sokat. És 4!!! fajta vet van, amit meg kell/lehet venni, MIND fizetősbe. Neked az inf és a tank is, M8 is, és flame engie is meg MINEN INGYEN vetteződik. "
Politikusi vénára vall az is hogy 2 konkrét kérdésemre meg sem próbáltál válaszolni:
"Mennyi az esély hogy minden gyalogosom vet 3-as lesz US-el?
Neked volt már olyan meccsed jó játékos ellen?"
Válaszok helyett humorosnak vélt beszólásokkal próbálod a hangulatot megteremteni:
"TE be vagy rugva barátom? Összeettél valamit a földről:D?"
"mert megfájdul a hasam a nevetéstől, ha ilyet kell olvassak^^"
Leírtam hogy a te biztos Vet 3-ad olcsóbb mint az én lehetőségem a vet 3-ra. Amit én ráköltök csak azért hogy gyorsabban veteződjön még mindig többe kerül mint amit te ráköltesz a tutira.
Nézd vitázni így kell:
Azt írod bar, gránát, sticky amellett hogy gyorsítja a vetet még mennyire OP is. Ja de mind ellen tehetsz valamit. Gránát alól kifutsz vagy visszavonulsz. Pumára te soha nem dobod fel a stickyt 1rifle vs 1puma az tuti mert egyszerűen kihátrál és közben kilövi a szart belőled. Bart meg fedezékből lövöd messzebbről.
Vet 3 gyalogosok ellen mit is tehetsz? Harcolni kell nem hátrálhatsz le a pályáról.
Azt sem felejsük el hogy az US Vet gyorsítása csak az uccsó patch óta létezik. Magyarul a készítők is belátták hogy a Biztos Vet többet ér mint az esetleg megszerezhető, és ezért tették be. Ha így is kevésnek látják, lehet hogy lesz még más változtatás is.
Ha nem kezdeszz el tényekkel vitázni az adott témában, sztem nem reagálok többet hanem bekapcsolom a parlamenti választásokat a Tv-ben. Félre magyarázást hangulat keltést láthatok ott is. -
B52Yami #6094 Most ne hazuttolj már meg... nem kamuzok és ez így volt, szerinted én örültem a látványnak? Hogy meek rá a srácokkal és mintha mise történne, húzza a vp-t? :O Mondom legközelebb tényleg nyomok replayt, mert így csak hazug embernek állítotok be. Na most mentem, páh -
HunZsoci #6093 Yami te meg amit már irsz, az egyenesen a sci fi ketegória, hogy nem a világvégről, 3 db ranger osztagod, ami thompsonos, és még 2 vet is belőle, cap közben nem öl meg egy cappelő storm osztagot, majd ezt a 3!!! thompson ranger squadot jön még egy vet3 KCH és bedarálja^^
Yami, bármikor, bárhol lejátszom veled ezt szivesen, hogy nekem van 3 squad thompson rangerem, ebből 2 vet, és te hozhatsz egy vet3 KCH-t, meg egy olyan vet3 stormot, amit elötte ezekkel lőttem mig a stormod huzta vp-t^^. Figyelj, nem kaptak közben a rangerjeid egy goliathot véletlen:D? Mert amit írsz, az az én ismereteim szerint a COH 2.601 ben nem több mint fantasztikus mese... -
B52Yami #6092 reagáljatok az én kommentemre pls -
HunZsoci #6091 Wayne, ez ennyi, nincs is több abban amit én mondani akartam, mint amit te. Csak én tényleg szájbarágósan próbáltam levezetgetni neki mindent, de ignorált minden tényt, ezzel nem tudok és nem is akarok továbbiakban foglalkozni én sem. WM vs US kurva jól el van találva, mert igy ahogy irtad, a rifle spamot kinegálja kb. a medicbunker+mg kombó, vagy doktrinák doktrinákat, a 6 percers BAR-t a 8 perces puma stb stb. Én tudom. Ő meg nem. Ha nem olvassa és fogadja el a tényeket, nem is fogja. -
NovaTerra #6090 Megmondom Zsoci mi a problémája a srácnak. Az us vs wm kiegyenlített a játékban, főleg 1v1-ben. Ha valaki többet játszik us-el, akkor vélhetően egyre jobb lesz. Eljut oda, hogy normális wm playereket kap, és az is előfordul, hogy egyre többször kap ki. Ilyenkor jön az, hogy ez azért volt, mert a wm vet szintje, rendszere jobb, azért, mert tigert nem lehet kilőni, azért, mert a stormok ledarálták az infem, stb. Ha valaki ezt wm-el csinálja, akkor ő a kövekezőket látja igazságtalannak: 1 fle egységet spamol az elején, mégis ővé a map, neki már 6. percben BAR-ja van, az ő mg-je a pumát is kilövi, minden fejlesztés nélkül veteránok az emberei, míg én a következő volksra spórolok,stb. Én játszottam 1v1 mindkét oldalon top playerek ellen. És elég rossz érzés, hogy "Te jó ég, itt is van riflemenje" vagy "Te jó ég, itt már bunker+mg van, valamint szögesdrót mindenfele". Szóval szerintem, bár eltérő a rendszer, jó el van találva, csak az ellenfél éppen jobb volt. -
B52Yami #6089 Na most térjünk vissza az alapszitura, amivel elkezdődött a dolog...Nem az a bajom, hogy vet3 ilyen meg olyan olcsó, mert tényleg lehet vet3-mas us infet csinálni. Az adott szitu az volt, hogy egy vet3-mas stormtroopot löttem 2 tomsonos rangerrel és egy simával (vet3-2-1) fullos csoporttal (nem a pálya végéről) és simán felszedte a victory pontot. Ami idegesítő volt benne, hogy 3 vs 1 caping közben. Hoz még egy cross holderst és bedarálja a 3 rangeremet, na ez a szopás, nem az, hogy hogyan lehet elérni a veteket. Na meg másik replayet néztem: szitu: vet3 gran szedi vp-t. Két mg két oldalról darálja, felszedi és hazafut. :) -
JanosUK #6088 Annyira nem nyujtom el a kommenteket CAC, a munkahelyen fogta meg a proxy de "orvosoltam a problemat" :) -
HunZsoci #6087 TE be vagy rugva barátom? Összeettél valamit a földről:D?
Amit írtam, kompexen része az US inf vs WM inf veterancy rendszernek, mind, elejétöl a végéig, mivel pl. pont a BAR az, ami 200/60 ér egy szintén globál fejlesztéssel(amit sérelmezel WM nél) csinál egy szempillantás alatt egy ilyet a harcértékben---> BAR alap VET0 rifle =/> VET2 Gren. Ezen MI NEM VILÁGOS?
Hiába nem vet fejlesztésnek hívják, ettől még ez azt jelenti, hogy a WM amugy drágábban vett inf vet2 vel szemben egy szempillantás alatt(és olcsóbban) partyba kerül minden rifle a térképen, a volksokat meg agyonvágja...
A Sticky és a BAR is gyorsítja a veted, csak azért jártam körbe jó szájbarágósan, hogy mindneki megértse, esszenciális dolgok, anélkül is megérik a pénzüket, és ADNAK pluszt a vetteződésen kívül, így gyakorlatilag nem azt fizeted ki, nem ugy mint WM inf vetnél, ahol attól hogy eljutok pl. inf vet2 be, még nem lesz a greneknél sem LMG42, sem panzerschreck... A supply yard pedig, nem tudom észrevetted e, de az US tech treenek része, az után tudsz venni T3 vagy T4 épületet, valamint az épület maga, de a benne lévő fejlesztések is, azon túl, hogy segítenek a 11 kill el elérni a vet3 at BAR riflenek, még kb. nyereséget is termelnek neked, és egy átlagos játék alatt ez kb. +1000-1200Mp-t jelent neked. Tudod attól hogy a WM player vesz T2-t mondjuk Grennek, NEM fog több mp-t kapni, mint US, és ezzel nem is érem el azt a lehetőséget a techtreemben, hogy tudjak Panzer commandot építeni, és onnan mondjuk P4 et/Panthert hozni... EZEN MEGINT MI NEM VILÁGOS????!
Hmm. ekkora hülyeséget meg ne írjál már, hogy olcsóbb a WM vet, mert megfájdul a hasam a nevetéstől, ha ilyet kell olvassak^^, barátom, US inf vetteződik ingyen is, WM meg nem. Amit te számolsz, hogy milyen nagyon drága, azok azok a dolgok, amik csak gyorsítanak a veteződésed szintjén, DE nem lehetetlen azok nélkül sem bevetteződj, teljesen ingyen, szemben WM el, aminél ez lehetetlen, mint írtam lejjebb is, ott hiába van extra sok kill egy gren squadnak pl. vagy egy pumának, és jó squad prevenció, kurvára nem lesznek vetek, míg rájuk nem költesz, jó sokat. És 4!!! fajta vet van, amit meg kell/lehet venni, MIND fizetősbe. Neked az inf és a tank is, M8 is, és flame engie is meg MINEN INGYEN vetteződik.
Amiket a hosszuban szintén konkrétan leírtam, hogy minden vet szinten, az US vet jobb mint az azonos WM vet szint, mert durvább Buffokat kap.
Tudod a kulcs az az, amit irtam, legyártasz 4-5 rifle squadot, ÉS nem hagyod őket meghalni. Garantáltan ha jól játszol, VET lesz mind, és még serkentők nélkül sem lehetetlen tartsd magad inf vs inf ben, mert a Te Vet2 BAR od kb. annyit ér mint a WM vet3 gren.
Ha ezek a TÉNYEK nem elég meggyőző érvek neked, akkor sajnálom, én nem tudok tovább segíteni, komolyan nem, mert immunis vagy a statisztikákra/tényekre/számokra.
VET2 BAR kb. = VET3 Gren, és ez vet gyorsítokkal 7, azaz HETES darab Grenadier vagy PG megölése, vagy esetleg egy jobb tank lefiniselése után meg is van. HA ennyit nem tudsz megölni, és életben tartani eddig hogy ezt elérd, egy rifle squadot(ami szemben grennel a játék eleje óta megvan neked és adogatódik össze minden killje a veteződéshez), akkor ne játsz US el, valóban, nem neked való...
Az hogy mindenki aki legyártódik, WM nek vet3, neked meg Vet0, csak akkor igazán nagy gond, ha folyamatosan egész squadokat vesztesz, ezt te is belátod gondolom. Na ez kicsit jobb szinten mint a közepes, azért nem igen divat, mert akkor gond van tényleg, ha vet3 grenekkel vet0 rifle-k néznek szembe mondjuk a játék 30+ adik percében, de akkor NOOB az US player, és megérdemli hogy kikapjon...
És az sem divat, hogy egyszerre az amugy is a kezdetektől legyártott 4, vagy 5 rifle squadnál több legyen neked egyszerre a mapon, mert egyszerüen ha jól játszol, 1v1 ben nincs többre szükség, mivel valószinü még 4-5 rifle mellé bejön 1-2 elite inf(ranger-para), M8, tankok, mg sniper mortar, AT gunok, és igy meg is van kb a max popcaped. Ha viszont ismétlem tolod 4-5 riflel, amik kapnak BAR-t, nem döglenek full squadjaid folyamatosan, akkor nem értem hogy neked mi a problémád, komolyan... -
hapi #6086 bocs hogy nem olvasom végig de minél terjengősebb a magyarázkodás annál nehezebben győzöl meg.Egyre kevesebbet beszélsz a vet-ről és egyre többet a játék egészéről. sztem te is érzed hogy kilóg a lóláb, ezért próbálkozol.
Nézd egy mondatban:
A biztos és minden seregnek járó vet többet ér mint az esetleg elérhető, ráadásul mindez olcsóbban tehát hamarabb. Ezzel nem tudsz vitába szállni.
Nem értem mit nem értesz azon hogy én csak a lehetőségét veszem meg a gyors veteződésnek. Ezután még sok skill és szerencse kell valamint nyersanyag (mert ugye mindenképp van elhullás) hogy vet 3-as seregeim legyenek.
Mennyi az esély hogy minden gyalogosom vet 3-as lesz US-el?
Neked volt már olyan meccsed jó játékos ellen?
Nem tudsz meggyőzni arról hogy a vet rendszer korrekt és kiegyensúlyozott de sztem magadat sem.
Ja és ha legközelebb érvelsz a vetről akkor ne ezekről írj:
"Ott a Sticky. Ez is 80mp és 25 fuel, viszont amit kapsz érte, az pont az, hogy T3on, az AT gunjaid, ha tartasz mellettük riflemen squadot, kb. már nem egykönnyen circle strafezhetők, mert ha jön puma, és elkezd körözgetni, de te megdobod stickyvel,jó eséllyel már NEM fog elmenni mint ahogy egy sima AT gunt meg kinyir magában könnyedén, ez igaz"
"Aztán még : Doktrina függetlenül, BAR után, van olyan képesség, vet0-n is neked, hogy Supress majd pinn 3 secen belül kb. akármilyen ellenfél inf squadra, 40 muniért."
Most komolyan, terjengősen térsz el a témától mert nincs értékelhető érved a WM vet kiegyensúlyozottsága mellett. -
HunZsoci #6085 Maximum Cyborg^^, némi statisztika érzékeny, olvasás raktározó implanttal:D
Viszont ami a lényeg Robi, te is tudod, amit írtam, igaz... -
oroberto #6084 Zsoci egy Robot! :) -
CAC #6083 Nekem régen bizonyos fórumokon az időkorlát szokott keresztbe tenni, ezért ha hosszút kommentelek valahova, ösztönből kikopizom elküldés előtt. Így ha el is szál a dolog, egy pillanat alatt vissza tudom illeszteni. -
JanosUK #6082 Eleg gaz ez a disconnect foleg amikor mindenki szetugrik mert 1 valaki lagging es amikor rajossz hogy igy bukott a game.
Tegnap sikerult eloszor megruhazni az expert gepet, kezdem nagyon megszeretni a Halftrack Walking Stuka-t.
A kommenteles sajnos nem mindig mukodik, amikor click mehet neha connection error-t kapok de idokozben rajottem hogy a proxy fogja szal fingers crossed.
-
HunZsoci #6081 No, nézzük meg akkor komolyabban az US inf vs Wm inf veterancy-t, Happinek.
Adott egy nép, ami miután AZONNAL kezdésnél legyártotta az első gyártott unitjaiéként, a legtöbb általános US strat szerint is (ami ugye a 2engie 4 rifle egyszerre a mapon) szitu után legalább a 4 rifle-t(de van olyan strat is, ami csak 1 engie és 5 rifle)ekkor ugye 5öt, ami így a játék legelejétől már élvezi az első killjeinek hatását is a továbbiakban, a veteránságát már az akár 1 percben elkövettett kill is fokozni fogja. Adott viszont a túloldalon egy WM, ami még rohadtul nem tud mást gyártani az elején, csak Volksot, ami addig van egyáltalán képben, amig US riflemen nem kapja meg a Bart. Ahogy megkapja, Volksnak VÉGE, semmire nem jó, csak arra maximum, hogy meghaljon és Zombie legyen belőle, de a saját harci értéke, az konvergál a nullához BAR után^^. Tehát Gren az majd ugye csak LESZ, egyszer valamikor, ha fejlesztettél T2-t, és vettél/építettél T2 épületet. Nos, tehát a BAR, az neked ugye KELL, mert hujjj de nagyon jó, ha hamar jön, és mass volks van a túloldalon, máris jó eséllyel lekergeted a pályárol a full WM inf sereget, és kb. itt nyersz is, ezt nem egyszer megcsináltam, pl lv.15 ös WM ellen is, linkelve volt a rep, nézd meg miről beszélek, erről többet nem vitázom senkivel, tények, makacs dolgok. NAh, tehát vettél BART, még rohadtul nem azért, hogy jobb legyen a veteránságozódás gyorsasága, csak mert ÜBER király, szerintem OP dolog, de ez lényegtelen, WM vs US balance elbírja még, ez tény, de minimum határeset azért... No, ha igy nézed, BAR kurva jó, hogy MÉG a OMFG hova lett a volks csapatom??? effect mellé, "side-effectként" gyorsítja a veteződésed szintjét is. ÉN ezt igy azért NEM számolnám vet gyorsítás árához, ezt a 200mp-t, 60 fuelt, mert anélkül is bőven megéri árát, a vetserkentést fogd fel AJÁNDÉKNAK, nem viccelek...
Ott a Sticky. Ez is 80mp és 25 fuel, viszont amit kapsz érte, az pont az, hogy T3on, az AT gunjaid, ha tartasz mellettük riflemen squadot, kb. már nem egykönnyen circle strafezhetők, mert ha jön puma, és elkezd körözgetni, de te megdobod stickyvel,jó eséllyel már NEM fog elmenni mint ahogy egy sima AT gunt meg kinyir magában könnyedén, ez igaz
egyébként AC-re is, és az AT gunok elött megdobott komolyabb harckocsik is így válnak könnyü prédává, hogy füstöl a motorjuk, és lelassulnak, nem képesek ki be ugrálni az AT gun lötávjában, majd kis javitás után megint zargatni téged. Sticky ez mellett gépekkel játszó axis ellenfélnek már riflemenekkel szemben is fenyegetettséget jelent ahogy látja hogy van, ez plusz microt jelent, extra figyelmet stb. sztem nem érdemes elvitatni tehát azt sem, hgoy még Stickyre is rá lehet fogni, bőven, hogy talán a 80mp 25 fuel megéri azt amit ad, bőven, és megint SIDE EFFECT az, AJÁNDÉK, hogy gyorsítja a veted is mellé.
2 Supply Yard fejlesztés pedíg, már valóban ára miatt, elmondható, hogy igen, bele van kalkulálva a vet gyorsítása az árba a riflemeneknek, de könyörgöm, te tisztában vagy vele, hogy a vetteződött, BAR os rifle, mit hogy milyen intenzitással öl, és hogy úgy általában a veteránozódási fokokkal a rifle milyen függvényképet ir kb. le a játékban? A sima Vet0 rifle kb. egy kalap szar, az alap Volksal egyenértékü kb. A vet0 BAR rifle, az már kb. alap Grenadierel egyenértékü, kicsit jobb annál. A BAR-t innentől alapnak véve(mivel esszenciális dolog játékot lehet vele nyerni ha elég hamar jön), A vet1 es BAR rifle öli gyönyörüen a Vet2 es Grent, amit elérni jóval több nyersanyag csak jelzem, mint BAR-t venni(vet1 es grennel nem is foglalkozom, az lószar, érezhető különbség harcértékben nincs a vet0 és vet1 gren között, csak gyógyul extra lassan, ennyi) a Vet2 es BAR rifle pedíg öli a Vet3 as Grent. A Vet3 as BAR rifle, az megöl mindent ami WM gyalogság, jól használva még vet3 as Stormot is, vet3 KCH és Gren egyszerüen nem ellenfél, minden lötávnál elhhullanak, esélyük nincs.Bezony...
Aztán még : Doktrina függetlenül, BAR után, van olyan képesség, vet0-n is neked, hogy Supress majd pinn 3 secen belül kb. akármilyen ellenfél inf squadra, 40 muniért. Ez sem rossz dolog. Ahoyg amit dob granyót a Rifle, az ha talál ÖL, amit dob granyót a Gren, az ha talál, kb. ilyesztget legtöbbször, áruk ugyan az... És persze, ha jól bedobsz egy granyót rifleval, és az ÖLt mondjuk 3 at, az neked nagyon jó, mert mész feljebb a veteránozodásodban, ha félhulla rifle közé pont betalál WM granyó(hisz csak akkor öl, ha a squadod minden tagja fél hp alatt van)akkor attól a Gren még kurvára nem lesz nekem mondjuk Vet2, anélkül hogy költenék rá egy VALAG nyersanyagot, hiába vigyáztam adott esetben én jobban a gren squadjaimra, mint te a rifle-re, és ölt az enyim 3x annyit mint a tied, tied vet lesz, enyim meg NEM.
Tehát Supply Yard egy ilyen veterancy systemet támogat meg, nem is kicsit, ami kimondva kimondatlanul is, a legerősebb fejlődést adja a játékban, mert egy alap unitból, az egyik legerősebb lesz, a saját veteránozódása miatt. Ekkorát egyik másik unit sem fejlődik a játékban, mint a rifle, egy VET3 as Rifle felér kb. 3 alappal, harcértékében még többel, mert az már 1.5x sebzéssel dobja el a stickyt, a granyót, nem könnyü öket eltalálni mert kap rá módosítót, iszonyatos pontosan lö, tehát talál is long range-ről is, és még a sticky lő-dobás távolsága is megnő, ami megint hasznos, de ez már Vet2-n. Mindehez az iszonyat mértékü harctéri fejlődéshez, mikor megvannak az amugy is esszenciális Bar és Sticky, valamint a supply yardos fejlesztéseid, kell Grenből vagy PGből öljél 11!!!!!! db ot BASZKI, és VET3 lettél.
3db GREN, vagy PG kill után is máris VEt1 vagy, de az igazi ugrás az Vet2, ott már ugye megvan a nagyobb sticky range(komolyabb AT hatásfok), ott már megvan a jobb strapabíróság stb. és ezt elérni, fantasztikus 7!!! db GREn vagy PG kill.
EZt eléred kb. 2 kontakt alkalmával, ha használod a gránátod, lehet méghamarabb. HA van egy félig sérült P4, Marder, Puma, azt megstickyzve, leölve, lehet elég az, és még mondjk 1-2 gren kill, megint nagyon boldog lehetsz... EGY szupertank rifelel való lefiniselése, kb. azonnal vet2, minimum.
NE mond már hogy ha nem öleted le a rifle-jeid, és hosszu a jéték, nem tudsz olyan vet szintet elérni, ami fogni tudja a WM infet, mikor a te VEt2 d jobb mint az ő VEt3-a, és te 7 gren kill után upgradekkel kapod vet2-d...
Jah, és mellesleg a supply yardos skillek sem azért CSAK a rifle gyors veteránozódásáról szólnak, sőt, mint már leírtam régebben sokszor, piszkosul megéri az árát az is, ha elhuzodik a játék, és sok unitod van, kb. a manpower árát amibe kerül megnégyszerezi, ötszörözi, amit visszakapsz. VILÁGOS??? PÉNZT gyártasz vele, MAGDNAK. Az azért nem rossz ugye? Kurvára nem mindgy, hogy egy Riflemen squad, amid van, 14.4 mp-t vesz el a MP-ből neked percenként, vagy 4.5et. DE ez tankokra is igaz, meg az összes pályán lévő egységedre. Ráköltesz, de nem hogy visszajön, hanem AJÁNDÉK nyersanyagot kapsz, minnél tovább tart a játékod, minnél több egységed van, annál többet, és még 11 gren-pg kill után vet3 lesz a rifle-d is, ami kivégzi kegyetlenül a vet3 as WM grent, nem olyan rossz buli ez, hidd el^^ HA OP-t kell keresgetni az inf veteránság környékén, NE a WM oldalánál keresgélj szerintem, ami egy tonna pénzbe kerül, külön épületből, vagy inf, vagy support inf, vagy support jármü, vagy TANK vet az amire költhetsz, külön külön is horror ár mindenhol ahhoz hogy vet3 legyél, és a free US vet azonos szinten mindíg!!! erősebb, mint a vásárlós WM. Jah, és attól, hogy nekem pl. vet3 grenem van, még nem lesz több pénzem, nem lesz náluk sticky, ami lassít-sebez gépet, nem lesz BAR, nem lesz 6 fős a squad, csak 4, igy azért könnyebb is squadot veszíteni, nem 27 mp a rfc, hanem kicsit több, stb stb stb.
Remélem ha végigolvastad, BELÁTOD, nem kell rinyálni, US inf a legerősebb a játékban, ha lehetőségekről beszélünk, egy a kulcs, itt valóban NEM szabad full osztagot veszít, de azért ez kicsit komolyabb szinten ALAP dolog, nem pedig varázslás... -
bekefi7 #6080 Az amcsik meg a wm között tökéletes a balance. Hidd el. Viszont ahogy elnézem te már nem éred be ilyen parasztokoskodásokkal mint az enyémek, szóval majd Zsoci, a balance szent védelmezője jobban kiokosít. -
hapi #6079 Én meg azt mondom hogy bonyolultabb. ráadásul ott a tény hogy ha te később kihozol 1 storm troopert vagy Kcrosst az azonnal vet 3-as az én rangereim meg ejtőernyőseim pedig vet 1. Sok esélyük van ám olyankor... -
bekefi7 #6078 A wm-nek vigyáznia kell, h mit mikor veteránolhat, mert ugyebár neki még ki kell fejlesztenie a tiereket és ha nem fejlődik időben akkor hamar megszívja. Másfelől pedig én azt mondtam, h nem bonyolultabb, nem azt, h olcsóbb. -
hapi #6077 Most komolyan arrók akarsz meggyőzni hogy felnyomom 50 fuelért és még 140 fuelért és aztán harcolok és nem engedem őket meghalni plusz mindig utánpótlás manpowerből, az semmivel sem bonyolultabb mint felnyomod 40,50,100? fuelért és legyártod? Ugye nem gondojátok hogy ez vita téma?
Nem vagyunk 10 éves gyerekek vazzeg... -
bekefi7 #6076 "Szerintem ezt az érvelést nagyon benézitek. Más az hogy egy meccsen sikerül 2-3 vet 2-es riflet csinálni esetleg 1-2 vet3-ast, és az is más hogy egyszer megveszed és minden szaros gylogosod vet 3-as lesz még a zombik is. Us-nél ez lehetőség ami rosszul is elsülhet WM-nél pedig adott.
A két dolog messze nem ugyan az tehát ezzel sztem ne érveljetek."
Semmivel se bonyolultabb vet 3-as rifle-t csinálni, mint mondjuk vet 3-as gren-et. Nem aprópénzért osztogatják ám a németek a veteránság árát, míg az amiknál szépen fogod feltolod a supply yard fejlesztéseit és onnantól kezdve csak annyit kell csinálnod, h folyamatosan harcolsz velük és NEM engeded őket meghalni.
Egyébként nekem meg ez a véleményem a vet 3-as wm gyalogságról -
hapi #6075 Szerintem ezt az érvelést nagyon benézitek. Más az hogy egy meccsen sikerül 2-3 vet 2-es riflet csinálni esetleg 1-2 vet3-ast, és az is más hogy egyszer megveszed és minden szaros gylogosod vet 3-as lesz még a zombik is. Us-nél ez lehetőség ami rosszul is elsülhet WM-nél pedig adott.
A két dolog messze nem ugyan az tehát ezzel sztem ne érveljetek. -
CAC #6074 Sajnos nem lehet. Nem lenne nagy programozói mutatvány megcsinálni, csakúgy, mint a replay visszatekerését.
Egyébként nem neked szállt el a múltkor is a kommented? :) -
JanosUK #6073 Jo lett volna visszamenni nagyon jo game volt, nem ertem ha engem ki tud cserelni gepre miert nem mukodik ez vica versa..amikor reconnect login akkor visszadobna a jatekba. -
#6072 Szerintem nem lehetséges. Pedig néha jól jönne... -
#6071 Úgyhogy nem biztos ám, hogy a VET3 inf mindent visz. -
#6070 Mortal, gránát, strafing run, BAR, canister round... (zsoci kedvence xD) -
JanosUK #6069 elszallt a commentem... 7vegen sikerult 4 nagyon szep menetet jatszanom, eleg jol sikerultek azonban egy 4-4 player meccsen feluton elrepultem es nem tudtam visszacsatlakozni. Egyaltalan lehetseges reconnectelni ha kirepulsz ? Ha igen hogyan ?