-
HunZsoci #6098 ÉÉÉÉdes faszom^^
1.
A válasz a hülyétől, azaz tőlem, hogy a WM é drágább(a vetteződés), és a tied ingyenes, ERRE a mondatodra volt, keresd ki a szövegkörnyezetből, és értelmezd, kis politológus barátom:" A biztos és minden seregnek járó vet többet ér mint az esetleg elérhető, RÁADÁSUL MINDEZ OLCSOBBAN tehát hamarabb.
No most akkor hogy is van ez???
2.
Mennyi esély van arra hogy mind a 4-5 infed vet3 lesz mire kb. ha presszúrát fenntartva folyamatosan támadva, nem osztagot veszítve(ahogy US el kell) játszol, és tart a játék már kb. 30 percre, tehát az ellenfél is ki tudott techelni, hogy legyenek gépei, és már erre is van kerete, hogy ő is vet3 legyen?
HMMM, nem olyan kevés mint hinnéd, és ismétlem, a Vet3 grent már negálja kb. a vet2 BAR Rifle, ami serkentőkkel 7!!! gren KILL, vagy egy tank kill, tehát ennyi elég neked squdonként a boldogsághoz. EZ IS konkrét válaszom, ne köss bele hát ezek után... És igen, volt már olyan meccsem viszonylag jó játékos ellen(ez persze relativ, mi a jó, velem egy szinten volt kb. és mégis meg tudtam csinálni,( nem azért, mert én mint player voltam a faktor), hogy kb. fele felébe voltak vet3 és vet2 BAR riflejeim, ami böven elég a boldogsághoz inf fronton US ként végjátékban a WM inf ellen.
3.
Humorizálni meg saját belátásom szerinti magánügyem, humorizálj vissza ha nem tetszik.
4. Saját magad cáfolod meg, mivel 1. pontnál engem állítasz be hülyének, hogy elmondom azt, mindenki tudja hogy WM vet fizetős US meg free. Erre jössz azzal, hogy TE US ként mégis többet költesz vet dolgaidra, a serkentők miatt^^, és hogy milyen hujj de sokba kerül neked, amire 2x irtam 3 A4 es oldalt, hogy a KUTYA FASZÁT kerül neked többe, mert azt számolod, hogy ez csak VET serkentő, de NEM, ez neked BAR-t jelent minden squadodnál 2-t kis rifle-k kezébe, ez neked STicky-t jelent minden squadnál, ez neked T4 építési lehetőseget jelent(supply depot épülete maga ugye egy tech tree US nél), és ez neked rengeteg EXTRA MP bevételt jelent(supply-s fejlesztések).
5.
Harcolni kell nem tehetsz másra, és vet3 gyalogokkal mit csinálszra írok neked megint TÉNYEKET:
pl. azt teheted, hogy mivel az azonos coverből harcoló vet3 grent is kb. egálban tudja ölni a vet2 BAR rifle, és öli a vet3 Bar rifle, ugyan azt csinálod, mint cover nélkül, és nyersz, csak arra figyelj, hogy amíg ő ZÖLDBEN van, te ne legyél mondjuk pirosban, vagy cover nélkül. TEHÁT egál covernél ugyan az történet, hangsúlyozom, LONG rangen is, kipróbáltam, ezek tények.
Amit tehetsz még, használsz vet3 cover mögötti/bunker mellett védekező és ott rfc-ződő grenhordák ellen, mindennemű arty, strafing run-bombing run, mortar, MG, Croc Sherman, Pershing, SNIPER. Ennyi nem elég mint alternativa??? US VET gyorsítása meg létezik, és uccsó patch óta, és szerintem is lesz egyébként egy kis finom módosítás rajta, mert sok nem kell, csak én pont az ellenkező irányba várom, mint te, szerintem lassabbá fogják tenni, ha egyáltalán hozzányúlnak. Ehhez persze csinálni kéne valamit a jelenlegi Pumával is, de ez megint más kérdés, és nem erről kezdtünk el értekezni. Amugy ne gyere már ezzel, hogy félredumálok, mert minden kérdésedre konkrét számokkal válaszolok, elég szar kifogás ez igy tőled, hogy én nem vagyok tárgyilagos...