-
hapi #6095 Most meg olyan dolgon lovagolsz ami mindenkinek világos. Persze hogy az US ingyen veteződik nem is ezen ment eddig a vita!
Leírod jó hosszan szónokolva amit mindenki tud, és meg sem próbálod vitatni amit én egy mondatban leírtam. Amolyan Orbán Viktorosan csinálod.
Vita tárgya:
"A biztos és minden seregnek járó vet többet ér mint az esetleg elérhető"
Válasz politikusunktól:
"Hmm. ekkora hülyeséget meg ne írjál már, hogy olcsóbb a WM vet, mert megfájdul a hasam a nevetéstől, ha ilyet kell olvassak^^, barátom, US inf vetteződik ingyen is, WM meg nem. Amit te számolsz, hogy milyen nagyon drága, azok azok a dolgok, amik csak gyorsítanak a veteződésed szintjén, DE nem lehetetlen azok nélkül sem bevetteződj, teljesen ingyen, szemben WM el, aminél ez lehetetlen, mint írtam lejjebb is, ott hiába van extra sok kill egy gren squadnak pl. vagy egy pumának, és jó squad prevenció, kurvára nem lesznek vetek, míg rájuk nem költesz, jó sokat. És 4!!! fajta vet van, amit meg kell/lehet venni, MIND fizetősbe. Neked az inf és a tank is, M8 is, és flame engie is meg MINEN INGYEN vetteződik. "
Politikusi vénára vall az is hogy 2 konkrét kérdésemre meg sem próbáltál válaszolni:
"Mennyi az esély hogy minden gyalogosom vet 3-as lesz US-el?
Neked volt már olyan meccsed jó játékos ellen?"
Válaszok helyett humorosnak vélt beszólásokkal próbálod a hangulatot megteremteni:
"TE be vagy rugva barátom? Összeettél valamit a földről:D?"
"mert megfájdul a hasam a nevetéstől, ha ilyet kell olvassak^^"
Leírtam hogy a te biztos Vet 3-ad olcsóbb mint az én lehetőségem a vet 3-ra. Amit én ráköltök csak azért hogy gyorsabban veteződjön még mindig többe kerül mint amit te ráköltesz a tutira.
Nézd vitázni így kell:
Azt írod bar, gránát, sticky amellett hogy gyorsítja a vetet még mennyire OP is. Ja de mind ellen tehetsz valamit. Gránát alól kifutsz vagy visszavonulsz. Pumára te soha nem dobod fel a stickyt 1rifle vs 1puma az tuti mert egyszerűen kihátrál és közben kilövi a szart belőled. Bart meg fedezékből lövöd messzebbről.
Vet 3 gyalogosok ellen mit is tehetsz? Harcolni kell nem hátrálhatsz le a pályáról.
Azt sem felejsük el hogy az US Vet gyorsítása csak az uccsó patch óta létezik. Magyarul a készítők is belátták hogy a Biztos Vet többet ér mint az esetleg megszerezhető, és ezért tették be. Ha így is kevésnek látják, lehet hogy lesz még más változtatás is.
Ha nem kezdeszz el tényekkel vitázni az adott témában, sztem nem reagálok többet hanem bekapcsolom a parlamenti választásokat a Tv-ben. Félre magyarázást hangulat keltést láthatok ott is.