-
HunZsoci #6087 TE be vagy rugva barátom? Összeettél valamit a földről:D?
Amit írtam, kompexen része az US inf vs WM inf veterancy rendszernek, mind, elejétöl a végéig, mivel pl. pont a BAR az, ami 200/60 ér egy szintén globál fejlesztéssel(amit sérelmezel WM nél) csinál egy szempillantás alatt egy ilyet a harcértékben---> BAR alap VET0 rifle =/> VET2 Gren. Ezen MI NEM VILÁGOS?
Hiába nem vet fejlesztésnek hívják, ettől még ez azt jelenti, hogy a WM amugy drágábban vett inf vet2 vel szemben egy szempillantás alatt(és olcsóbban) partyba kerül minden rifle a térképen, a volksokat meg agyonvágja...
A Sticky és a BAR is gyorsítja a veted, csak azért jártam körbe jó szájbarágósan, hogy mindneki megértse, esszenciális dolgok, anélkül is megérik a pénzüket, és ADNAK pluszt a vetteződésen kívül, így gyakorlatilag nem azt fizeted ki, nem ugy mint WM inf vetnél, ahol attól hogy eljutok pl. inf vet2 be, még nem lesz a greneknél sem LMG42, sem panzerschreck... A supply yard pedig, nem tudom észrevetted e, de az US tech treenek része, az után tudsz venni T3 vagy T4 épületet, valamint az épület maga, de a benne lévő fejlesztések is, azon túl, hogy segítenek a 11 kill el elérni a vet3 at BAR riflenek, még kb. nyereséget is termelnek neked, és egy átlagos játék alatt ez kb. +1000-1200Mp-t jelent neked. Tudod attól hogy a WM player vesz T2-t mondjuk Grennek, NEM fog több mp-t kapni, mint US, és ezzel nem is érem el azt a lehetőséget a techtreemben, hogy tudjak Panzer commandot építeni, és onnan mondjuk P4 et/Panthert hozni... EZEN MEGINT MI NEM VILÁGOS????!
Hmm. ekkora hülyeséget meg ne írjál már, hogy olcsóbb a WM vet, mert megfájdul a hasam a nevetéstől, ha ilyet kell olvassak^^, barátom, US inf vetteződik ingyen is, WM meg nem. Amit te számolsz, hogy milyen nagyon drága, azok azok a dolgok, amik csak gyorsítanak a veteződésed szintjén, DE nem lehetetlen azok nélkül sem bevetteződj, teljesen ingyen, szemben WM el, aminél ez lehetetlen, mint írtam lejjebb is, ott hiába van extra sok kill egy gren squadnak pl. vagy egy pumának, és jó squad prevenció, kurvára nem lesznek vetek, míg rájuk nem költesz, jó sokat. És 4!!! fajta vet van, amit meg kell/lehet venni, MIND fizetősbe. Neked az inf és a tank is, M8 is, és flame engie is meg MINEN INGYEN vetteződik.
Amiket a hosszuban szintén konkrétan leírtam, hogy minden vet szinten, az US vet jobb mint az azonos WM vet szint, mert durvább Buffokat kap.
Tudod a kulcs az az, amit irtam, legyártasz 4-5 rifle squadot, ÉS nem hagyod őket meghalni. Garantáltan ha jól játszol, VET lesz mind, és még serkentők nélkül sem lehetetlen tartsd magad inf vs inf ben, mert a Te Vet2 BAR od kb. annyit ér mint a WM vet3 gren.
Ha ezek a TÉNYEK nem elég meggyőző érvek neked, akkor sajnálom, én nem tudok tovább segíteni, komolyan nem, mert immunis vagy a statisztikákra/tényekre/számokra.
VET2 BAR kb. = VET3 Gren, és ez vet gyorsítokkal 7, azaz HETES darab Grenadier vagy PG megölése, vagy esetleg egy jobb tank lefiniselése után meg is van. HA ennyit nem tudsz megölni, és életben tartani eddig hogy ezt elérd, egy rifle squadot(ami szemben grennel a játék eleje óta megvan neked és adogatódik össze minden killje a veteződéshez), akkor ne játsz US el, valóban, nem neked való...
Az hogy mindenki aki legyártódik, WM nek vet3, neked meg Vet0, csak akkor igazán nagy gond, ha folyamatosan egész squadokat vesztesz, ezt te is belátod gondolom. Na ez kicsit jobb szinten mint a közepes, azért nem igen divat, mert akkor gond van tényleg, ha vet3 grenekkel vet0 rifle-k néznek szembe mondjuk a játék 30+ adik percében, de akkor NOOB az US player, és megérdemli hogy kikapjon...
És az sem divat, hogy egyszerre az amugy is a kezdetektől legyártott 4, vagy 5 rifle squadnál több legyen neked egyszerre a mapon, mert egyszerüen ha jól játszol, 1v1 ben nincs többre szükség, mivel valószinü még 4-5 rifle mellé bejön 1-2 elite inf(ranger-para), M8, tankok, mg sniper mortar, AT gunok, és igy meg is van kb a max popcaped. Ha viszont ismétlem tolod 4-5 riflel, amik kapnak BAR-t, nem döglenek full squadjaid folyamatosan, akkor nem értem hogy neked mi a problémád, komolyan...