hapi#6086
bocs hogy nem olvasom végig de minél terjengősebb a magyarázkodás annál nehezebben győzöl meg.Egyre kevesebbet beszélsz a vet-ről és egyre többet a játék egészéről. sztem te is érzed hogy kilóg a lóláb, ezért próbálkozol.
Nézd egy mondatban:
A biztos és minden seregnek járó vet többet ér mint az esetleg elérhető, ráadásul mindez olcsóbban tehát hamarabb. Ezzel nem tudsz vitába szállni.
Nem értem mit nem értesz azon hogy én csak a lehetőségét veszem meg a gyors veteződésnek. Ezután még sok skill és szerencse kell valamint nyersanyag (mert ugye mindenképp van elhullás) hogy vet 3-as seregeim legyenek.
Mennyi az esély hogy minden gyalogosom vet 3-as lesz US-el?
Neked volt már olyan meccsed jó játékos ellen?
Nem tudsz meggyőzni arról hogy a vet rendszer korrekt és kiegyensúlyozott de sztem magadat sem.
Ja és ha legközelebb érvelsz a vetről akkor ne ezekről írj:
"Ott a Sticky. Ez is 80mp és 25 fuel, viszont amit kapsz érte, az pont az, hogy T3on, az AT gunjaid, ha tartasz mellettük riflemen squadot, kb. már nem egykönnyen circle strafezhetők, mert ha jön puma, és elkezd körözgetni, de te megdobod stickyvel,jó eséllyel már NEM fog elmenni mint ahogy egy sima AT gunt meg kinyir magában könnyedén, ez igaz"
"Aztán még : Doktrina függetlenül, BAR után, van olyan képesség, vet0-n is neked, hogy Supress majd pinn 3 secen belül kb. akármilyen ellenfél inf squadra, 40 muniért."
Most komolyan, terjengősen térsz el a témától mert nincs értékelhető érved a WM vet kiegyensúlyozottsága mellett.