• hantorich
    Sziasztok.

Játszottam ma 4 menetet, és úgy döntöttem, hogy a game törlésre kerül. Egyszerűen egyesek teljes mértékben megerőszakolják a játékot, egyszerű rush-olós f..t csinálva belőle, aminek piszkosul nincs értelme szerintem... Egy korrekt tank tank elleni küzdelmet nem láttam napok óta, mert az inf szinten vége a játéknak. Mármint se ő se a másik fél nem képes tovább fejlődni. A védekezésre kényszerülő nem tud, a támadó nem akar. Én nem tudom, hogy egyesek komolyan ezen mit tudnak élvezni. Mármint, hogy fogok 3-4 egység géppuskás panzerest, 3 AT-t meg 2-3 lövész egységet és rush, rush, rush. 0 védelem, egy bolyban rohangál az összes egysége és ennyi. És kicsit elszomorító, hogy pl egy bizonyos szint felett már tényleg senki nem foglalkozik pl tank gyártással, vagy egyáltalán járműgyártással. A lényeg, hogy már a 20 másodpercben rusholjunk és végig ezt is tegyük.

Eltekintve 10-15 klassz játéktól, amikor védelmi vonalakat kellett áttörögetni, vagy mikor 2-3 panzer IV-gyel tarkított inf szakasz támadását kellett viszsaverni, kb 0 az élmény. Ez nekem nem játék, hogy odaküldök a bázisra 6-8 inf szakaszt és mocskolják szét a még fel sem ébredő ellent. :S

Biztosan fel lehet fejlődni erre a szintre, (mármint, hogy inf-ekkel simán eldőljön 15 perc alatt az egész), de szerintem abszolút elveszik minden amiért a játékot kitalálták... Ennyi erővel maradhattak volna SC szinten és mint a zergekkel rusholhattak volna percenként. Az is de kerek élmény volt.