Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éppen azt magyarázom, hogy teljesen abnormális hogy egy meccs 5-10 percig tartson. Szerintem a 40-60 perc az ideális.

Hát nem igazán értettem, amit írtál. A patchet sajna nincs kitõl elkérnem, szal ez elúszott. Azt viszont nem értettem, hogy mit kéne kitöröljek? A Patchet vagy mit? Meg hogy hova másoljam ki a CoH mappáját? Ez a két dolog nem volt teljesen világos. Amikor fejnyomattam a Patchet, és amikor még nem írta ki a hiba jelzést, hanem rakta a gamet, akkor ugye kiírja, hogy éppen mit telepít, de azokat meg nem mertem törölni, nehogy újra kelljen raknom az egész játékot...
Hector Troy
Hát kb. szerintem senki nem érti min ment a huza-vona. Amúgy meg minden játék lehet jó, ha neked tetszik.<#taps>

every_body_tells_a_story

Ok. No problem.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Az csak egy félreértés volt, már nem tudom miért keltettél bennem ilyen benyomást.
Visszaolvasva, én se tudom miért írtam ezt.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Amit a Hungarian Titans oldalán írtam erre a problémára, ezt megpróbáltad?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hali! Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, akkor ha a legújabb Patchet egyszerûen nem rakja fel?? Ezt írja ki: An error oncurred while patching the file "C:/Program Files/THQ/Company of Heroes/WW2/Archives/WW2ArtLow.sga". The patch may be corrupt, or the file may be different from the version the patch was created for. If you cannot tesolve this problem, please contact THq technical support. (Error code 10104) Egyébként a ToV uccsó kiegészítésérõl van szó, név szerint a EN_2600_2601_Patch. Már kétszer is újra telepítettem, de mindig ez jött ki, akkor is, ha a CoH szedte le a Patch-et meg akkor is, ha én szedtem el (természetesen a hivatalos oldalról). ÉS az a helyzet, hogy kell ez a Patch, hogy multizni tudjak, de még ahhoz is, hogy netkapcsolat közben játszani tudjak legalább a singleplayerrel... Szóval valahogy muszáj lenne felrakjam. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm szépen😊 (jah amúgy a CoH alap és a OF is fent van, ha ez számít...)
Kérlek, a #5293-ra is válaszolj, nagyon érdekelne. 😊

Sheltem

#5301 befelyeztem = befejeztem <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

És mik is ezek a valótlan dolgok?
(szerinted)

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Sheltem
"Miért fáj neked, ha le merem írni a véleményem?"

Nekem aztán abszolút nem fáj bármit írsz a játékról, nem értettél meg.
Butaságokat írtál(függetlenül attól milyen bármelyik játék).
Valótlan dolgokat állítottál és még te érezted, hogy nem szakszerû a kolléga.
Függetleníts már el attól,hogy jó és rossz. Semmi köze nincs ahhoz amit írtam neked, hogy melyik játék milyen.
Csak hamis dolgokat írtál.
Érted már?

#5300 Személyeskedés jön ha nem tudsz érvelni látom, részemrõl befelyeztem a (kissé egyoldalú) vitát. Majd felnõsz ahhoz, hogy értelmezd a hozzászólásokat(remélhetõleg).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kissé emlékeztet ez szintekkel való érvelés arra amit King Puniher mûvelt a DOW2 topikban.
Meg lehet nézni, a fórum nem felejt.
Örülök hogy már így rögtön az elején tisztázódott milyen mentalitású vagy.
Csak nehogy az legyen, hogy a többi COH player a végén miattad kell hogy szégyenkezzen, amiért ilyen emberek lapulnak meg köztük.

Majd ha elolvasol pár hsz-t tõlem talán könnyebben megértesz. Természetesen túloztam, hogy kiemeljem a különbséget. Az vezetett ehhez, hogy eddig itt valahogy nehezen értitek meg amit írok. Azt hittem hogy könnyebb lesz így, de sajnos a nem megértés ezzel csak félreértésbe csapott át.

Persze, itt is van szöveg, de szerintem nem annyira ütõsek mint a másik játékban. Valahogy vérszegényebb ez a világ. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hisz reális, a másikban meg olyan világba csöppensz ahol a brutalitás és a gyilkolás öröme természetes az ottani lények számára.

Azt akarod mondani, kissé parasztra sikerült megfogalmazásban, hogy csak nekem tûnnek extrának, többnek a DOW-os szövegek mint amik COH-ban vannak?

Nem értem mire ez a nagy ellenkezés, még csak rossz véleményt sem írtam. Ennek a játéknak is megvan a varázsa. A realitás is meghozza az eredményt, mondjuk egy tigris látványa, és annak motorjának duruzsolása is megteremt egyfajta hangulatot, fõleg ha nekiáll írtani.

Miért fáj neked, ha le merem írni a véleményem? És mégis hogy lehet egy vélemény hülyeség? Nem én tehetek róla, hogy ilyen benyomások érnek, ha ezekkel a játékokkal játszok.

Igaz. 😊
Sajna ez nem a ranked szintem, meg kb 1 éve nem is igen játszottam CoH-hal, de azért fogalmazzunk úgy, hogy eléggé ismerem 😊 ...mondjuk ez itt sokakról szintén elmondható.

Sheltem
Egyetlen személyes kritikát sem mondtam a rá, csak arra ami hülyeségeket írt(ami nem is lenne gond, de CSAK AZT), tehát nem bántom. Sõt ez még mindig nem lenne égbekiáltó,de hogy ezekután(!) õ oktat ki téged(lvl16 os vagy ugye CAC vagy keverlek valakivel? ) hogy legyél szakszerû ha kritizálsz...<#vigyor3>

Ne bántsd, õ még egy normálisabb fórumita. Nem is hasonlítható ehhez a Kingpunisher (vagy mi) gyerekhez, aki érzésem szerint akár a Hungarian Titans oldalon Cipõfûzõként ismert arc itteni reinkarnációja is lehet. Azóta onnét bannolták, és úgy tudom már más gamer fórumról is.

Sheltem
"Ha már kritikára adod a fejed, próbálj szakszerû lenni. " <- és ezt pont te írod CAC nak ezekután....Jézusom <#wilting>

Sheltem
"Itt nincsenek olyan beszólások, hogy "szeretem az eldárok vérét, mert csillog tõle a páncélom", vagy "ott mennek a zöld bõrûek, messzirõl bûzlenek", meg mikor felhúzzák a kommandert "te miért feküdtél le miközben mi ölünk?".
Ezek az apróságok adnak valamit amit az "igen uram", meg "elvesztettél egy géppuskás osztagot" nem igazán kompenzál. "

Hogy csak párat említsek(Utoljára igazítalak ki):

"There is nothing friendly about friendly fire"
"You think this is kinder party? Get a god damn move on!"
"Sandbags done, if I see one more bag of fucking dirt..."
"I heard the Nazis are all eight feet tall!"
"Drop your dicks and move out!"
"Hey new guy, don't **** up."
"Puma is trying to engage our armor! Good luck!" -Sherman
"How will this tiny shield protect us?"
"Faster you drive like my mother"
"Excuse me sir but would you mind not clicking me anymore?" British infantry

Eddig csak hülyeséget írtál a játékról, illene már valami olyat is írnod ami valós(ami persze lehetetlen mivel még nem merültél bele, de továbbra is szarod a hülyeségeidet) leülhetsz fiam 1-es.

"De nem kéne lenézni más játékokat amik szintén a remekmû kategóriába trtoznak."
Idéznél tõlem egyetlen sort is, amiben lenéztem más játékokat?
Az elfogult vagdalkozást sem igen értem mondjuk. 😊

Értem én, hogy neked tetszik az, ha kicsit valóságosabb szaga van egy játéknak.
De ne legyen már baj, ha egy játék nem reális! Fõleg ne úgy, hogy pont az ellenkezõje a cél. A DOW olyan világot ad ami betegesen elburult, brutális és varázslatos egyben. Ez szerinted baj? Ez olyan fíling amivel nem fér össze a realitás, szokjál hozzá!
A nagy háborúban való hõsies helytállás az ami a realisztikusabb megjelenésbõl átjöhet, de a fíling nem kapott akkor hangsúlyt ebben a játékban, ha érted mirõl beszélek.
Itt nincsenek olyan beszólások, hogy "szeretem az eldárok vérét, mert csillog tõle a páncélom", vagy "ott mennek a zöld bõrûek, messzirõl bûzlenek", meg mikor felhúzzák a kommandert "te miért feküdtél le miközben mi ölünk?".
Ezek az apróságok adnak valamit amit az "igen uram", meg "elvesztettél egy géppuskás osztagot" nem igazán kompenzál. Persze a realitás is érték, abban is érezni a befektetett munkát, érezni a puskapor szagát. Ezt a fílinget meg más apróságok adják.
Ha már kritikára adod a fejed, próbálj szakszerû lenni. Az elfogult vagdalkozás nem áll jól senkinek.
Én szeretem mindkét játékot, engem nem kell gyõzködnöd, hogy a COH mekkora király. De nem kéne lenézni más játékokat amik szintén a remekmû kategóriába trtoznak.

Az kimaradt, hogy nem lenne a kedvencem a CoH sem, ha teljesen reális lenne. A fenének sem kéne, hogy elfogyjon a katonák skulója, és egyesével szállitgatni kelljen nekik; hogy egy veterán egység recruitja esetén csökkenjen a veterancy szintjük, mert az alakulat 75%-a ujjonc; hogy 25%-kal néha többe kerüljön egy barakk felhúzása, mert épp drágult a mész ára a nagybani piacon.
Értés van?

Te jó ég!
Ne legyél már ennyire földhöz ragadt. Minek játszol scifi vagy fantazi környezetben, ha egy XXI. századi földi ember gondolkodásmódjától nem tudsz elszakadni.
Másrészt ismét write only vagy, mert nem az univerzum realitásáról beszéltem, hanem a játékrendszerérõl.
Továbbá csak épp a kezdõ mondatom felejted el: "...próbál reális lenni a játékélmény megõrzése mellett."

Szerinted a lánckard mennyire reális?
Esetleg a lépegetõ ami a fizika törvényeit meghazudtolva közlekedik.
Esetleg a kalapács mint mindenre jó fegyver?
Vagy az orkok fegyverei, amiket más nem tud használni, mer csak akkor mûködik, ha a gazdája hisz benne. És az olyan apróságok, hogy valaminek nagyobbat kell robbani ha sárgára van festve, bármi megeshet amit egy csapat ork elhisz.
A varázslatokar már végképp nem értem hogy szeretnéd a realitással átitatni.
Lélekáldozat, meg hasonlók....
Most akkor hogy is vannak ezek a dolgok, meg a realitás?

Persze, meg ha ability-t használ. De a legegyszerûbben így lehetett megfogalmazni a lényeget.

Na ferdíts! Azzal magyarázni valami irrealitását, mert scifi elég vérszegény érv. Hogy mást ne mondjak ott vannak a régi Mechcommander játékok, amikkel nincs ilyen gond.

A DoW világát egy kicsivel jobban ismerem, mint a DoW2-t játszók nagy része. 94 óta rpg-zem, az összes könyvet olvastam a témában, továbbá az rpg alapkönyvnek hála egy rakat olyan adat is a fejemben van, amit egy szimpla player nem ismerhet. A világát semmikép sem mondanám irreálisnak. Ez egy fikció. Elvont, bizarr, de nem irreális.

Azt meg nem tudom honnét vetted, hogy utálnám az SC-t. Régen a kedvencem volt, és most is vevõ leszek a 2-re. Egyszerûen hibának tartom benne a leírt dolgot.
Kicsit figyelmesebben kéne olvasnod.

Ezt a 3 játékot csak kapásból soroltam fel, de leírhattam volna az rts-ek 99%-át, mert az említett témában bizony mind elvérezne.

Na ez az, még akkor is 10-20 perc, ha kiegyenlítetlen a meccs.
Hasonló körülmények között ez DOW-ban 5 perc alatt lemegy.
Ott 2 csapat banshee-t kell teleportálni a fõbézre, ha sikerül ahahz még 5 perc se kell. Persze ehhez nagy mák kell ám.
Nem értem miért fáj neked, hogy ez egy hosszabb játék. Szerinted minél rövidebb annál jobb?
Egy civ4 meccs akár 4-5 órát is eltarthat, és mégse akarja senki letagadni😄

Egyébként érdemes lenne replayeket letöltened és nézegetned, például INNEN. A sok "Wub"-osokat keressed, és mindíg olyan verziójúakat, amilyen a játékod. (De ha eredeti Tales of Valorod van, akkor gondolom amúgy is azzal kezdted az egészet, hogy felpeccselted.) Ezeket a replay fileokat bemásolod a Dokumentumok\My Games\Company of Heroes\playback mappába, és a játékból már le is tudod játszani õket a skirmish/recorded games menüpontban.

Hidd el nagyot fogsz nézni, mert a profik játékstílusa még csak nem is hasonlít a kezdõkére vagy arra amit a singleplayer hadjáratban láttál.

Ettõl függetlenül ha mondjuk amerikaiakkal vagy, akkor egy középszintû játékos vagy a hard AI wehrmacht Puma rush-al tíz perc alatt bõven lerendez téged. Már ha nem tudod hogy potosan hogyan kell védekezni az ilyen ellen. Még ha tudod is, de nem észleled idõbn a veszélyt, és nem kezdesz el idõben védekezni, halott vagy.

Panzer Elite-el szintén szûk negyed óra alatt föl lehet építeni egy olyan sereget, amivel a profi játékosokon kívül bárkit lerendezel, alig húsz perc alatt.

Sheltem
uwu szerintem kár ezen filózni. Isten hozott a COH játékosok körében remélem majd játszunk jókat!
írnék erre is valamit:

"A Starcraftot meg én is rühellem, csak példa volt a sok klikkelésre, az tényleg csak arról szól. "

Az a baj, hogy ahhoz, hogy objektív képed legyen egy játékról el kell érned benne egy szintet. Ez nem csak starcraftra, mindkettõre igaz.
Én párhuzamosan játszom company of heroes / starcraft2 bétával(gondolom a logómból ez kiderült<#idiota> ) és utóbbival nem azért játszom mert "csak klikkelõs" játék hidd el.
Viszont kb 10 hozzászólás óta úgy tûnik mintha kioktatnánk téged és nem akarom elvenni a kedved a játéktól / topiktól(isten ments!) de kérlek ne írj szélsõséges következtetést olyan játékokról amikbe nem merültél bele. Tényleg butaság. Peace <#law>

Nem lassabb??
Akkor biztos csak valami csoda folytán tart 3x annyi ideig egy kör mint ott.
Én értem mit mondasz, és igazad is van. A jelek szerint te nem érted amit én mondok, mert különben beláthatnád, hogy nem beszélek zöldségeket.
Arról van szó, hogy ott precízebbnek kell lenned. Kevesebb helyre kell figyelni, de azt olyan pontosan kell csinálni ami nem összehasonlítható ezzel.
A példáim tényleg csak példák, kár erõlködni az elemzéssel. Csak azért írtam, hogy végre megértse már valaki mirõl beszélek. Nem taktikai tanácsadás volt, ha nem lett volna egyértelmû.

Igen, de senki nem mondta, hogy kevesebbet klikkelnek. Csak az a különbség, hogy ott minden egységet a lehetõ legprecízebben, tizedmásodperces pontossággal kell irányítani, itt meg az a nehéz, hogy sokfelé kell figyelni, és közben minden egységnek tennie kell a dolgát.
Abban is teljesen igazad van, hogy minden rts-ben annál van az elõny aki gyorsabb, csak kár volt leírni ezeket, senki nem mondta, hogy nem így van.

Úristen.
Te a DOW-ban is a realitást keresed? Nem zavar, hogy 40000-ben játszódik, egy betegesen irreális világban?
A civ meg a leg reálisabb ökonómiai modell ami valaha játékként elkészült. Más a léptékû játék mint ez, ott egy egység hadseregeket jelöl. A történelem során azért volt pár csata mi hasonló csodaszámba ment.
A Starcraftot meg én is rühellem, csak példa volt a sok klikkelésre, az tényleg csak arról szól.

Azért ha panzerschreck van náluk, akkor nincs igazad CAC^^, te nem a gyalogos egységre, hanem a puskákra-géppisztolyokra-géppuskákra gondoltál, amugy ez persze a lényegén annak amit mondani akartál nem változtat, és igazad van.

A gyorsaságra meg visszatérve, a játékmenet nem hiszem hogy lassabb mint a Dow2 ben, mert egyszerre nem csak 5 egységet kell és jóval nagyobb mapon irányba forgatni, pont azért nincs annyi idõd egy egységre a Cohban(bár én is játszottam Dow2t is, és ott is vannak setuptimeos, iránybaforgatásra való unitok, ott is kell õket coverbe zavarni, házba ki be a gránát elõl, valamint a gépek ott is érzékenyebbek a hátsó találatokra ahogy itt is, a játékost segítõ retreat meg van midnenhol),és hidd el, ez a lassabb-taktikusabb játék ez egy szintig igaz maximum, de lehet hogy ott is csk a látszat, mert sokszor kell helyszínt váltani, és másik egységet elkezdeni mozgatni...
Amibõl te indulsz ki, hgy ez lassu, mert épitgetem a homokzsákot, meg berakok egy mg-t kulcspozícióba, és várok prédára, ez körülbelül a NOOB szint, egy pro játékban, nem teljesen igy néz ki a harc, hogy mindketten becampelnek és várják a másikat😄 Jó játékos SOHA nem Campel, ezt hidd el, mivel az elõny a támadónál van mindig, õ alakítja az eseményeket, õ kényszeríti rá az akaratát a másikra. Még britekkel is lehet úgy játszani, ami aztán a Campelésre tervezett nép itt, hogy egy db empla sem készül, csak gyorsan mozgó mobilis erõk vannak, és a legjobb Brit playerek épp ezért, soha nem rakják tele a mapot statikus védekezõ cuccokkal, mert tudják, hogy az sebezhetõ, és feladják vele a kezdeményezés lehetõségét...

Egy szinten túl, ahogy azt pl. a cannonball-os belinkelt videó is mutatta, ezek az itteni pro-k klickelgetnek annyit simán percenként(divatos kifejezéssel van annyi ActionPerMinute)mint a Dow2 prok, ebben biztos vagyok, és mivel a taktikát sem tolják a nagy kapkodás miatt rosszabbul, magas szinten itt is az nyer már általában, aki pontosabban-precizebben, de mégis piszokgyorsan klickel, ugyanis ez minden RTS jellemzõje pro szinten.
Az emeli ki a CoH-ot az általam ismert legtöbb stratégia közül, hogy próbál reális lenni a játékélmény megõrzése mellett.
Az általad említett Civ, a DoW2 vagy épp az SC az olyanokon bukik meg, mint a lovasok sebezte tankok, a munkásrobotok által széthegesztett harci lépegetõk. Itt egy tankot akárhány gyalogos egységgel lõhetsz, meg sem fog karcolódni.

Na ez az.
Szerintem ez így van jól.
Van két tök hasonló játék, két teljesen más fílinggel.
Az egyik a villámkezûeknek, a másik a mindenhova figyelni tudóknak.
Egyébként egyiket se nevezném stratégiának, inkáb a taktikai akciójáték lenne találó elnevezés.
De nincs mit tenni, már ráragatt az rts elnevezés ezekre a tipusú játékokra.
A stratégiai játék nekem olyat jelent mint pl. a civilization sorozat. Abba tényleg van mit gondolkozni, meg számolgatni.

Sheltem
Oké, gyere majd játszani, írd meg privátba majd a profilnevedet, hogy felvegyelek (2v2 is lehet ha van ismerõsöd).

Igen, tényleg lassabb vmivel a játékmenet. De itt CoH-ban kb. 3-szor annyi egységed van, ha olyan gyors lenne ez mint a DoW 2 akkor nem lehetne vele játszani.

A remény országában soha nincs tél.

Ja sok helyre kell figyelni. De ez nem változtat azon, hogy lassabb a játékmenet.
Ha DOW-ban ennyi helyre kellene figyelni, játszhatatlan lenne. Ott inkább precíznek kell lenni, gyakorlatilag ugyanilyen dolgokat kell csinálni, csak minden egységgel folyamatosan mikrózni kell, nem olyan hogy az engi éptget, a géppuskás meg várja a prédát, itt annyit azért nem számítanak a tizedmásodpercek.
Mennyiségre adott idõ alatt lehet, hogy tényleg van annyi klikk mint DOW-ban, de az, hogy elegendõ a másodperces pontossággal is megcsinálni sokat jelent.

Pont ezért akarok erre a játékra kicsit több idõt szánni. DOW-al sem játszok annyit, hogy pro legyek, elég lesz, ha olyan szinten tolhatom mint azt. Azért remélem ez kicsit jobban fog menni, nem tûnik vészesen pörgõsnek a videó után sem. Azért az átlag player nem így játszik mint ez a fanatikus õrült.

Sheltem
Namost ez attól függ milyen szinten játszol. Ha lvl 1-5 emberek ellen akkor elfunolhatsz, de 9-10. szinttõl sajnos igencsak vigyázni kell minden egységedre és folyamatosan mozgatni, mert ha nem teszed láncreakció indul el. Egyszerre akár 15-20 egységre is figyelned kell, telepítened, más irányba fordítanod, tehát mikróznod a mapon miközben építeni, gyártani és foglalni.
Magyarázás helyett inkább linkelek egy átlagos fpvod videót, hogy lásd a tempót:

cannonball

Csak a DOW-hoz képest.
Itt akár egy másodperced is van gondolkozni, ott meg tizedmásodperceken múlik egy csata. Itt a statikus védelem látványosabb, még ha áttörik is, az is eltart egy ideig, van idõ klikkelni, DOW-ban egy villanás és halott vagy. Pont ezért akarok erre több idõt fordítani, nem szeretem, ha egy stratégia a villámkezûeknek kedvez, és a gondos tervezésnek kevesebb szerep jut. DOW-ban nem elég ha csak jól csinálod, mert ha az ellenfél is jó, de ügyesebb, akkor tud gyõzni.

Azért ez a COH nem egy starcraft, nem kell másodpercenként 20-at klikkelni. Lehet, hogy az én tapasztalatom kevés, de eddig nekem nem volt olyan, hogy azért vesztettem, mert nem tudtam leklikkelni. Más játékokban elõfordult már, sajnos nem vagyok annyira gyors mint okos<#vigyor3>

Akartam mondani.

Sheltem
" mert van idõ gondolkozni, nincs akkora pörgés mint DOW-ban, és én a nyugodtabb "

Nincs pörgés? Te összetéveszted valamelyik másik játékot a Company of Heroessal 😊

Légyszíves ne égesd a DOW2 playereket ilyen ócska fikázással!

A többieknek mondom, nem minden DOW-os ilyen ám. Sokan vagyunk aki mindkettõvel játszunk. Mivel alig van különbség a két játék közt, nem értem mire ez az ellenségeskedés. Mindkettõ hasonló embereket vonz, hasonló módon kell velük játszani. Én pl. sokkal többet játszok DOW-al. De nem azért mert jobb, vagy rosszabb az egyik mint a másik, csak a fíling miatt, a DOW brutális és kissé elmebeteg világát nehéz ûberelni holmi hõsködéssel, a másik meg az, hogy a barátimmal 3v3-azok, és egyedül nem szeretek játszani. Pedig nekem ez a játék jobban fekszik, mert van idõ gondolkozni, nincs akkora pörgés mint DOW-ban, és én a nyugodtabb átgondoltabb játékstílust szeretem. Lehet, hogy erre is kicsit több idõt fogunk fordítani a közeljövõben, de ez nem csak rajtam múlik.

Én az 1v1 et ajánlom, ott ugye rajtad kívül csak egy ember van, az már kisebb esély rögtön, hogy szar legyen a kapcsolat, minnél többen játszotok, annál több az esély hogy valaki valakit laggol, vagy direkt vagy indirekt, ez lényegtelen, én fõleg 1v1 eket tolok, szinte alig van problémám, komolyan, pedig egy telefonos mobil internettel tolom, ami azért ugye nem egyenértékû egy fix kábel, vagy asdl el nettel, mégis megy, jól megy. A csalókkal is nagyon ritkán találkozom, úgy gondolom, hogy inkább a nagyon nem jó játékosok csinálnak ilyet gyakran, aki tartja magát valamire, ért el valami kis eredményt a bármelyik játékban, az nem nagyon csinálja már a drophacket, nem égeti magát, értelme kb. semmi, valamint ha kicsit is tökösebb emberke van a túloldalon, elmenti a repet, elküldi a relicnek, vagy a gamereplay.org on annak a csapatnak, aki ezt vizsgálja, még ki is tilthatják az embert forumokról stb...
Hector Troy
Egyébként az autocountdown-nak (meccs elõtt), is jó kib@szó szerepe van, nem értem minek az ilyen. Aki nem zöldít be azt rúgja ki a vezetõ. Bõven elég lenne.
Pl.: volt amikor beléptem egy 2v2-es meccsbe, mondom amíg nem jönnek a többiek, iszom egy pohár vizet, (kb. 1 perc), amint a gyerek kiszimatolta hogy leléptem, átment a másik csapatba, maga mellé berakott egy expert gépet aztán go neki. Na ez (is) igazi ratyiság. Tényleg kinevettem hogy így tud csak "nyerni".
Ezek után le sem veszem a szemem a monitorról amint belépek valahova. Ajánlom nektek is!

every_body_tells_a_story

Hmm, csalók minden játékban vannak, nem értem ezt a felháborodást, a Thq-ról meg annyit, hogy az a kiadó, semmi köze az online csalás-kivédõ rendszerhez, ami szerinted gyenge a Cohon belül. Drophack minden általam játszott multiplayeres játékban volt, valószinüleg jelenleg sajnos ez a dispute-os rendszer a legjobb, amit tudnak ellene tenni, még a kinyúl a dropper monitorjából egy marha nagy robotkéz, és jól álbavágja effect nem létezik.

Szted a legjobb, ha tudod helyén kezelni az ilyet! Komolyan. Én sokat játszom viszonylag, és azért nem olyan rossz a helyzet, nagy ritkán fordul csak elõ, ha igen, kiröhögöm azt aki igy akar jó statot magának, és játszom tovább, fõleg hogy legtöbbször kis idõ elteltével megkapod a wint is, meg ha nem, akkor sem roppanok bele, te se tedd. Ha meg ezen nem tudsz túllépni, játsz csak ismerõsökkel, erre ez az egyetlen BIZTOS módszer, õk nem fogják kitépni a kábelt ha vesztésre állnak, csak beírják gg(bár ez persze attól függ milyen haverjaid vannak^^, az enyimek ilyenek😄)
Hector Troy
Igen, teljesen igaz, meg is kaptam a dispute-t, meg a wint is, de az b@szott fel nagyon, hogy fél óráig védekezel meg szívsz, (brittel voltam egy amcsi gyerekkel, két wm ellen), mire nagy nehezen megfordítjátok a csatát, (és ugye ez az élvezet része a dolognak), és ilyenkor dob ki. Nem különösebben boldogító, hogy utánadhajítanak egy dispute-t, meg kapsz egy wint a statsodba.
Az ilyen "belaggolok ha vesztésre állok, de ki azért nem lépek" mocskos büdös patkányok cd kulcsát, három ilyen eset után automatikusan tiltanám.

every_body_tells_a_story

Erre találták ki a dispute rendszert. 😉

Hector Troy
Az micsoda hogy amikor már a másik bázisát szedjük,(kibaszott nagy csata után), belaggol a gyerek (aki ugye gyakorlatilag már vesztett), vár egy kicsit, és engem basz ki a coh...
Ilyen tuti megoldást is csak a thq talál ki. És írjátok hogy nincsenek csalók. Igen, lehet hogy nem csalás, csak valami ósdi bug.
Jó darabig elment a kedvem ettõl a szartól.
Ja igen, a netem TÖKÉLETESEN mûködött...<#mf1>

every_body_tells_a_story

Nem tudok minden nap cohozni, de amikor játszok, akkor általában 3-4 ranked meccset szoktam.

A remény országában soha nincs tél.

Ez remek, pont akartam kérdezni, hogy napi hány ranked játékot bírtok ki, mondjuk kipihent, ambíciózus állapotban? Ha egyáltalán naponta játszotok rankedet.