KingPunisher#6026
Figy Wh40k-t pár iró meg játék készítő ember találta ki ^^ ott bármit meg lehet engedni, bármi lehet "valós" egy kitalált univerzumban..
Te ehhez hasonlítod a valós történelmi eseményeket, erre mit mondjak ??
Amugy értem é,n CoH játékélmény fokozása miatt sarkítja ki a dolgokat..
DE ennyire ?
Amugy a visszavonulás megoldása a legidiotább dolog amit RTS-ben láttam. Ez vonatkozik Dow2-re is.
De azon, hogy egy tigrist kilő egy m8 miközben kering körülötte, nha azon nem tudok túllépni ^^
AMugy meg Zsoci szokta írni hogy milyen komplex játék ez meg mekkora stratégia, meg micsoda über fasza no.1 2010-es gamekkel versenyez (ezt CaC)
Ha komplexitás MoW 1000x, ha fun Dow2.
Oké szeretitek CoH-t értem én. Én meg vagyok a csunya bácsi aki elveszi a nyalokát :P de mondok egy példát..
CoH összes kampányt végig toltam legnehezebb fokozaton ( van itt még ilyen arc ? :) ) és 1x kellett visszatöltenem mert elbuktam..
MoW-ot háát had ne mondjam..
Multiban meg mint már írtam a klikk/second dönt..
Ha nem mozgatod a tankod mert a háboru ködében a hangja miatt feltűnik ^^ ha leégeted az erdőt szétlövöd a házat mert TALÁN van bent gyalogos nha itt kezdődik valami..
Bár tény iszonyat frusztrálo tud lenni hogy 1 hiba és GG de ettől áll a cerka mikor forgatom a löveget azon izgulva nincs e mögöttem 1 szaros ember aki amugy 1 lövés de ha van nála anti tank granyo akkor ^^
Amugy meg szeretlek titeket értelmes emberek vagytok szeretek veletek vitázni azért írok ide.
Anyázni meg eddig sem anyáztam azt ti toljátok most is.. Hector komátok persze CaC azt nem törli mert kis korrupt köcsög.. (nha ezt tuti fogja .. haha)