Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fifus Fél év az kb semmi COHban, én már több éve játszom vele folyamatosan és még messze vagyok a jó játékostól. Nagyon sok mindent tudni kell hogy jó játékos legyél pl mapokon a fontos stratégiai pontokat, gondolkozni az ellenfél fejével ehhez az is kell hogy az õ frakcióját is ismerd és ehhez sok idõ kell. Csinálj egy gyakorló accountot és ott próbálgasd a taktikákat amiket pl replayban látsz vagy elgondolsz a játék elején. Nem jó sokat játszani egymás után mert elfárad az agyad és a szemed. Én is csak kipihenten szeretek játszani mert akkor nagyobb esélyem van jobb játékos ellen nyerni.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Generation next 😄

Új verzió? 😄

De, éppenséggel bekefi6 vagyok.

A remény országában soha nincs tél.

Nem bekefi6 vagy véletlenül? Amúgy jó az ötlet, nincs okom panaszra fél év után.

Fifus! elmondom sztem mi a baj. A CoH-ban más az elmélet és más a gyakorlat. Ez nem Age of Empires 2, hogy bemagolsz egy taktikát és akkor már tuti, hogy meg is tudod valósítani. Itt sokat kell gyakorolni, hogy kialakuljon a megfelelõ reflexed, gyorsan tudjál változtatni a taktikádon, illetve, hogy felismerd az ellenfél gyengéit. Ehhez pedig fél év multi nem feltétlen elég. Gyakorolj csak szépen mértékkel, nem kell túlzásba esni és napi 7-8 órákat játszani. Én is max napi 2 órát játszok, de így is lehet szépen fejlõdni. Tanulni pedig legjobban a vereségbõl lehet!

Hector Troy
Medál alatt értsd a rangod, kitüntetésed, vagy nem tudom hogy mondják szakmailag. Amúgy 1 vs. 1 automatchrõl beszéltem.

every_body_tells_a_story

mascarun
Lehet kapni medálokat?
Én régen toltam vele egy két match-et de nemigazán volt élményem mert amíg én csináltam egy rajt addig a másik már lerohant 10 másikkal!
Esélytelen hogy jól érezzem magam vagy hogy nyerjek!

mascarun
Lehet kapni medálokat?

Hector Troy
200w-1l-t nem találtam, de 100win 0 loss-ossat igen. jah meg 50 win 0 loss, bla bla bla.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Drophack + maphackrõl hallottam én is. Nem tudom hogy mûködik. De mûködik. A relic leszarja. Miért? Elõször is mert megnézed a leaderboardot, és "elég jó" eredményeik vannak a gyerek(ek)nek. pl.: 200 win 1 loss, esetleg 100 win 0 loss stb. nézd meg pontosan, találni bõven ilyeneket. na most 1 vs 1 automatchben nem tudom elképzelni valaki 19es szintû és veretlen mondjuk 100-0 arányban. stb. stb.
Ott van a relic megis leszarja. Innentõl fogva nem éri meg a sok szenvedést mivel nincs rá biztosíték hogy az épp ellened játszó egyén tisztán játszik.
konklúzió: a játékélményért játsz, ne a szaros medálért.

every_body_tells_a_story

Olyan sok csalóval nem találkoztam, azokat megnyerem, elintézi a relic, rendesen, pontosan játszanak a replay szerint. Csak sokszor belefeledkezek csak, szó szerint játszok, és nem fejlesztek idõben, elúszok. Végül is sok mindent tudok lassan elméletben, de a gyakorlat más és reflexigényes a multi.
Vagy csak nem elég a fél év, amit eddig a multiba öltem.

Fr3nky21
Milyen csítek vannak a játékhoz? Nem azért mert használni akarnám, csak még a Drophack-en kívül nem hallottam másról.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Hector Troy
Én meg lv8 vagyok brittel, és detto ugyanez a szitu. Azt tudom tanácsolni hogy szard le, mert elég sok a csíter, meg ha nem vagy geek, aki az élét a coh elõtt tölti akkor épp ésszel kb. lv 10-ig lehet vinni szerintem. Szerencsével.

every_body_tells_a_story

7-es USA vagyok, és eléggé megrekedtem most. Sokat vesztek, olvasgatok különbözõ stratégiákat, nézek expert replayt, napi három-négy meccset játszok de 8-9-es player legyõzése nem megy. Nem vagyok 20 éves már, de mi kellhet a fejlõdéshez?

cikasz
Ne felejtsük el, hogy ez béta még. Nem néztem, hogy máshol le lehet-e szedni.

http://www.akciofigura.hu

Én megnéztem a trailert, és nem tetszik. Számomra túl átláthatatlan (mindenki lõ mindent, a csatatér állati nagy, stb). A trailer elején a tankok iszonyúan röhejesen mennek. A grafikával is vegyes érzelmeim vannak: néhol gyönyörû, néhol cikik a textúrák.

Ettõl függetlenül adok neki egy esélyt. Csak steam-en lehet leszedni?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

cikasz
Nem azt kérdeztem, hogy hány fogad van hanem, hogy hasonló játék mint a coh és látta e valaki.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

cikasz
Valaki látta már a R.U.S.E-t? Steam-röl lelehet tölteni ingyenes beta-t. Ge*i jó stratégia és tök szép is szvsz.

Sheltem
Én nem azt nem bírom amikor valaki kritizál egy játékot. Én azt nem bírom ha valaki olyan kritizálja akinek a hozzászólásából ordít, hogy segghülye hozzá és köze nincs a stratégiai játékokhoz.
Most iszok egyet a tigris gyilkos M8ra <#szomoru2>.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Köszönjük KingPunisher. Egy " Hülye vagyok ehhez a játékhoz, mert a taktikai érzékem kimerül két gomb nyomkodásában" hozzászólással sokkal rövidebben is kifejezhetted volna magad.

😊)

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hector Troy
hogy gyün ideja noszájsanyci? <#idiota>

every_body_tells_a_story

A hungarian titans oldalán egyszer már volt szerencsém kiosztani egy szaggértõt coh vs dow2 témában.
Nincs kedvem mégegyszer lefutni azokat a köröket. Legyen annyi elég, hogy kb olyan a viszonya a 2 játéknak egymáshoz, mint a nagy Õ-nek az útszéli szakadt kurvához.

És ezt nevezed te jól sikerült hozzászólásnak? Akkor te se olvasol túl sokat. Ez maximum a középiskola elsõ olsztályában számít jólsikerült hozzászólásnak.

A DOW2-rõl meg annyit hogy az a CoH erõsen lebutított változata. Tudod, hogy a hozzád hasonlóan gyatrán fogalmazó hülyegyerekeknek is legyen mivel játszani, akik a CoH-hoz csírák.

Szóval takarodjál csak vissza a DOW2 topicba.

Hector Troy
Mondjuk attól hogy nem tudsz vele játszani, nem biztos hogy a játék a "rakat szar". Köszi a kommentet amúgy.

every_body_tells_a_story

AndrewT
ízlések és pofonok, meg preferenicák kérdése. ez is egy vélemény, és mint ilyen, tiszteletben tartjuk, de attól még nem feltétlenül értünk egyet vele.

mascarun
Szerintem megtarthattad volna magadnak!

m0tTh0w
Remek. De mi továbbra is játszani fogunk vele. Bocsi.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Nah ezt eredetileg dow2 topicba irtam de olyan jol sikerült gondolom megosztom veletek is biztos örültök neki ..

Hát ez igy igen butaság. Gondolom te is az a player vagy aki honapokig évekig tolta CoH-t majd ránézett erre is pár nap erejéig..
Igy van megy a fogocska de nyomok neked egy idézetet hogy tanulj valamit a harc valodi természetébõl..
"csatában erõt érvényesíteni két modszerrel lehet : manõverezéssel és közvetlen harccal , de a manõverezés és a közvetlen harc változata annyi féle lehet hogy ne gyõzzük kimeríteni.."
Cohba mi van? bekurod házba a mg-t mögé rakod a AT gunt kis homok zsákokat építesz kihozol egy armored cart m8-at és iszonyat szinten microzol mint a mérgezett egér..
Itt nincs ilyen itt kevés osztag van és nem az dönt ki menynit tud kattintani hanem hogy ki használja a harc törvényét jobban..
Az meg hogy visszavonulsz és nincs veszteség elárulta nekem hogy nem értesz a játékhoz.. visszavonulás adott esetben olyan hátrányt okoz amit nem lehet megforditani..
CoH pályáin fõleg több vs többe sokszor artyharc megy semmi skill semmi taktika odabsassza löveget azt ha pont ott vagy elment az osztag..
Mivel nem látod honnan lõ és épp hova igy ergo szerencse dönt.. Ebbe hol a stratégia ?
Idiota játék az.. meg armored car elõre hátra megy tolat beköp pár lövést meg m8 kering a tank körül azt szarrá lövi mert nem tud ráfordulni az ágyu..
Hát ez hol taktikus ?? rakat szar az nem játék.. Az dönt ki tudja m8-at jobban megforgatni a tigris körül..
Dow2 mérföldekkel taktikusabb játék.. Mert
"Tömegeket harcba vezetni ugyan az mint keveseket harcba vetni a lényeg a formában és az elnevezésben van"
és érted mivel nekünk nincsenek hadvezéreink csak 2 kéz a billyentyû meg az egér igy minél több egységet kell microzni annál kevesebb idõ van taktikázni.. tehát kb a dow2 osztagszám az ideális ..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Hát nem, a francba, nagyon összerakták szerencsétlent.

Akkor úgy hiszem Fifus, mi nem mostanában hagyjuk abba a cohozást😊

Én 20.000-ért.

Ha belegondolok, hogy én 25.000 Ft-ért vettem meg az alapot, meg a kiegészítõket.....

mascarun
Akció a CDgalaxis nál!

Company of Heroes: Tales of Valor - 3490 Ft, internetes rendeléssel -10%: 3140 Ft

És mind a négy nemzet választható multiban.

Elõször is gratulálok, jó választás volt. 😊
Másodjára, no para, magában is 100%-ig játszható.

Ahogy lee mondta, természetesen futni fog. 2 grafikai beállítás dx9 alatt csak high lehet maximálisan, míg dx10-nél akár ultra is. Mondjuk ehhez olyan k vga is kell.

Vackor1024
Hali.

Megrendeltem a Company of Heroes: Tales of Valor-t de nem olvastam el a mellékletet, tehát ez egy kiegészítõ lemez, vagy egy önálló játék?

dave10000
Rendben kösz.

Persze hogy fut ha a minimum gépigyényt megüti a géped.. Azt hiszem csak a textúra beállításoknál lesz egyel magasabb fokozat dx10ben, aztán ennyi is volt amivel több vistán vagy win7-en.

dave10000
Akkor ezek szerint ha felrakom akkor is fut xp-n ?

dave10000
Igen az xp lemaradt 😊 am a pcgurun a letöltéseknél.

Ezt az oltári baromságot hol olvastad?
Egyébként a Vista is Windows. Szerintem te az Xp-re gondoltál.

Hát a logika azt súgja, igen 😊

dave10000
Üdv.

Ha felrakom az 1.70-es patch-et akkor tudok Windows-on is játszani mert 1 oldalon ezt találtam "A folt teletömi DX10-es effektusokkal a játékot, így természetesen kizárólag Vista-tulajdonosok számára javasolt." Vagy ez csak annyi, hogy a Vistasok tudják ezt alkalmazni ?

Sziasztok!

Keresem a CoH: Tales of Valor-t vagy CoH😮pposing Fronts-ot. Ha netán valaki belefáradt.
Magam részérõl meg rendelkezek 2db felesleges alap verzióval, 800Ft/db árral.
A volksok a játék elején jók azért mgkkel megtámogatva. Csak ügyelni kell arra, hogy az amcsi infek ne rohanhassanak rájuk mert arra könnyen ráfázhatsz. A sima grenadiers-ek jobbak de csak 4en vannak és nem is olcsók. Cserébe fejleszthetõk de hajlamosak könnyen elszórni a fegyókat mint a rangerek. Na meg van granyójuk is ugye. Játék elején a sima volksal nincs gond stun gránátokkal lehet velük szépen aprítani.
mascarun
Nekem a régi tört verzió az nem kért lemezt!
Most az origi is csak ha nincs net vagy ha a relic baszakszik!