Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
A remény országában soha nincs tél.
every_body_tells_a_story
Én régen toltam vele egy két match-et de nemigazán volt élményem mert amíg én csináltam egy rajt addig a másik már lerohant 10 másikkal!
Esélytelen hogy jól érezzem magam vagy hogy nyerjek!
every_body_tells_a_story
Ott van a relic megis leszarja. Innentõl fogva nem éri meg a sok szenvedést mivel nincs rá biztosíték hogy az épp ellened játszó egyén tisztán játszik.
konklúzió: a játékélményért játsz, ne a szaros medálért.
every_body_tells_a_story
Vagy csak nem elég a fél év, amit eddig a multiba öltem.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
every_body_tells_a_story
http://www.akciofigura.hu
Ettõl függetlenül adok neki egy esélyt. Csak steam-en lehet leszedni?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most iszok egyet a tigris gyilkos M8ra <#szomoru2>#szomoru2>.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nincs kedvem mégegyszer lefutni azokat a köröket. Legyen annyi elég, hogy kb olyan a viszonya a 2 játéknak egymáshoz, mint a nagy Õ-nek az útszéli szakadt kurvához.
A DOW2-rõl meg annyit hogy az a CoH erõsen lebutított változata. Tudod, hogy a hozzád hasonlóan gyatrán fogalmazó hülyegyerekeknek is legyen mivel játszani, akik a CoH-hoz csírák.
Szóval takarodjál csak vissza a DOW2 topicba.
every_body_tells_a_story
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Hát ez igy igen butaság. Gondolom te is az a player vagy aki honapokig évekig tolta CoH-t majd ránézett erre is pár nap erejéig..
Igy van megy a fogocska de nyomok neked egy idézetet hogy tanulj valamit a harc valodi természetébõl..
"csatában erõt érvényesíteni két modszerrel lehet : manõverezéssel és közvetlen harccal , de a manõverezés és a közvetlen harc változata annyi féle lehet hogy ne gyõzzük kimeríteni.."
Cohba mi van? bekurod házba a mg-t mögé rakod a AT gunt kis homok zsákokat építesz kihozol egy armored cart m8-at és iszonyat szinten microzol mint a mérgezett egér..
Itt nincs ilyen itt kevés osztag van és nem az dönt ki menynit tud kattintani hanem hogy ki használja a harc törvényét jobban..
Az meg hogy visszavonulsz és nincs veszteség elárulta nekem hogy nem értesz a játékhoz.. visszavonulás adott esetben olyan hátrányt okoz amit nem lehet megforditani..
CoH pályáin fõleg több vs többe sokszor artyharc megy semmi skill semmi taktika odabsassza löveget azt ha pont ott vagy elment az osztag..
Mivel nem látod honnan lõ és épp hova igy ergo szerencse dönt.. Ebbe hol a stratégia ?
Idiota játék az.. meg armored car elõre hátra megy tolat beköp pár lövést meg m8 kering a tank körül azt szarrá lövi mert nem tud ráfordulni az ágyu..
Hát ez hol taktikus ?? rakat szar az nem játék.. Az dönt ki tudja m8-at jobban megforgatni a tigris körül..
Dow2 mérföldekkel taktikusabb játék.. Mert
"Tömegeket harcba vezetni ugyan az mint keveseket harcba vetni a lényeg a formában és az elnevezésben van"
és érted mivel nekünk nincsenek hadvezéreink csak 2 kéz a billyentyû meg az egér igy minél több egységet kell microzni annál kevesebb idõ van taktikázni.. tehát kb a dow2 osztagszám az ideális ..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Company of Heroes: Tales of Valor
Másodjára, no para, magában is 100%-ig játszható.
Megrendeltem a Company of Heroes: Tales of Valor-t de nem olvastam el a mellékletet, tehát ez egy kiegészítõ lemez, vagy egy önálló játék?
Egyébként a Vista is Windows. Szerintem te az Xp-re gondoltál.
Ha felrakom az 1.70-es patch-et akkor tudok Windows-on is játszani mert 1 oldalon ezt találtam "A folt teletömi DX10-es effektusokkal a játékot, így természetesen kizárólag Vista-tulajdonosok számára javasolt." Vagy ez csak annyi, hogy a Vistasok tudják ezt alkalmazni ?
Keresem a CoH: Tales of Valor-t vagy CoH😮pposing Fronts-ot. Ha netán valaki belefáradt.
Magam részérõl meg rendelkezek 2db felesleges alap verzióval, 800Ft/db árral.