8857
-
JanosUK #6028 Joss, ebay. Ha kell szivesen segitek bar nem v biztos mennyi a postakoltseg Mo de nem lehet veszes.
Company of Heroes ANTHOLOGY "New & Sealed" FREE P&P £13.49
A Tales of valor £9.99 magaban Free P&P. kb 300ft korul mozog a font szval az anthology 4k -
KingPunisher #6027 Vedd meg CAC-tol aki árulja ez a kiváló játékot..
Nem is értem ^^ most akkor miért is ? -
KingPunisher #6026 Figy Wh40k-t pár iró meg játék készítő ember találta ki ^^ ott bármit meg lehet engedni, bármi lehet "valós" egy kitalált univerzumban..
Te ehhez hasonlítod a valós történelmi eseményeket, erre mit mondjak ??
Amugy értem é,n CoH játékélmény fokozása miatt sarkítja ki a dolgokat..
DE ennyire ?
Amugy a visszavonulás megoldása a legidiotább dolog amit RTS-ben láttam. Ez vonatkozik Dow2-re is.
De azon, hogy egy tigrist kilő egy m8 miközben kering körülötte, nha azon nem tudok túllépni ^^
AMugy meg Zsoci szokta írni hogy milyen komplex játék ez meg mekkora stratégia, meg micsoda über fasza no.1 2010-es gamekkel versenyez (ezt CaC)
Ha komplexitás MoW 1000x, ha fun Dow2.
Oké szeretitek CoH-t értem én. Én meg vagyok a csunya bácsi aki elveszi a nyalokát :P de mondok egy példát..
CoH összes kampányt végig toltam legnehezebb fokozaton ( van itt még ilyen arc ? :) ) és 1x kellett visszatöltenem mert elbuktam..
MoW-ot háát had ne mondjam..
Multiban meg mint már írtam a klikk/second dönt..
Ha nem mozgatod a tankod mert a háboru ködében a hangja miatt feltűnik ^^ ha leégeted az erdőt szétlövöd a házat mert TALÁN van bent gyalogos nha itt kezdődik valami..
Bár tény iszonyat frusztrálo tud lenni hogy 1 hiba és GG de ettől áll a cerka mikor forgatom a löveget azon izgulva nincs e mögöttem 1 szaros ember aki amugy 1 lövés de ha van nála anti tank granyo akkor ^^
Amugy meg szeretlek titeket értelmes emberek vagytok szeretek veletek vitázni azért írok ide.
Anyázni meg eddig sem anyáztam azt ti toljátok most is.. Hector komátok persze CaC azt nem törli mert kis korrupt köcsög.. (nha ezt tuti fogja .. haha)
-
Jossua #6025 Valakinek itt nics elado Tales of valorja? vagy nem tudja honnan tudnám beszerezni 4 ezer alatt? -
bekefi7 #6024 Bocs az offért. -
bekefi7 #6023 KingPunisher, ha a coh a történelem kigúnyolása akkor a dow 2 a w40k-é. Mondd meg nekem hol fordult az elő a warhammer univerzumában, hogy kb. 15 db ork harcolt 10 db space marine-al? Olvasgass több w40k-ás könyvet és akkor talán rájössz,h egy terrai kocsmaverekedésbe is százszor ennyien vesznek részt.
"Dow 2 az egy hangulatos kiváló játék ami nem akar többnek látszani mint ami."
Mire fel gondolod azt, h a coh nem ilyen? -
CAC #6022 Amíg kulturált körülmények között ad hangot a véleményének, addig nem látom értelmét a moderálásnak. Viszont a túl sok offtopic téma sem jó, ha elsikkasztja a lényeget.
KingPunisher:
Kérlek, csak a játékkal kapcsolatosan írjál a topicba! Nem azt mondom, hogy hagyd a témát...ha akarod menj át a betonkeverőbe, vagy valami semleges topicba, hagyj magad mögött egy rámutató linket, és aki vitatkozni akar veled az követ.
Köszönöm. -
#6021 Kipróbáltam mindkettőt. A coh-ban nekem az tetszik, jobban hogy a gyalogság nem papírból van. MoW-ban meg hullottak nekem mint a legyek. A MoW-ban viszont a harckocsik sebzésrendszere volt a jobb. Tényleg ott volt a lyuk ahol kilőtték, a lánctalp leszakítása néha idegesített.
Mindkettő jó a maga nemében, nekem a Coh jobban bejött. Ha igazi szimulációt akarok akkor meg arra ott a West Front. -
bgabor #6020 Egyik se szimulátor, te is ezt mondod. De akkor ezt ne ródd fel negatívumként az egyiknek, ha a másiknak nem teszed, ez kettős mérce.
A MoW legalább olyan messze áll a valóságtól(napokig sorolhatnám miért, a tankok például tizedakkora távolságról tudják kilövöldözni egymást vagy akár csak tüzelni a másikra, mint a valóságban), mint a CoH, de ez nem gáz, mert egyik se a valóságot akarja visszaadni, hanem mindkettő élvezetes játék akar lenni, arra tervezték. -
bgabor #6019 Persze told csak el a biciklit. Egyszer majd talán rájössz hogy attól hogy elkezdesz lófaszozni, még nem lesz igazad.
Igaza van viszont Hectornak, érdekes hogy most hogy már van moderatúra, egyből tudod hol a helyed és mit engedhetsz meg magadnak. Hiába, vannak akik csak a korbácsból értenek.
-
KingPunisher #6018 Nha nem szimulátor ^^ nem ezt mondtam.
Bár következőbe valoban játékbeli kilométerekről lehet majd lőni .
DE COH olyan szinten nem is közelít a modelleken kívül semmiben a valosághoz hogy az fájdalom..
A történelem megcsufolása.. szégyen gyalázat mikor m8 megadja a végső döfést a KT-nek.
Jó érzésű embernek ez fáj. :) :P
-
KingPunisher #6017 Dow 2 az egy hangulatos kiváló játék ami nem akar többnek látszani mint ami.
Az meg hogy coh meg MoW nem 1 kategoria hülyeség ..
Lofaszt nem .
RTS mindkettő és 2 .vh..
Megvalósítás más. Ilyen alapon semmivel nem lehet hasonlitani COH-t.
Ha Battlefieldhez esetleg valami körökre osztott cucchoz hasonlitom akkor él ez a motor vs kocsi hasonlat.
Nha jolvan aki érti érti, ti meg nem is akarjátok :)
Szép estét. Megyek tolok..
-
bgabor #6016 Azám, és amikor a Men of Warban a mérnök hátizsákjában van tizenakárhány fém tankcsapda, meg instant telepíthető bokor, az maga a realizmus.
Miért van az az érzésem hogy te már megint hangulatot kelteni jöttél ide?
-
KingPunisher #6015 Jha :) imádom most 2 hete azt tolom.. beleszerettem..
Gondolkodtam CoH ujra és elverlek ;) de feltettem és nem kapott el az érzés :S
Eszembe jutott ez, rég is imádtam csak bugos volt meg akadt valami hiba miatt de mára már kijavították :)
ÁÁ amikor megy tank és forgatod a löveget mert lehet mögötted 1 méterre ott van egy szaros ember egy szaros gránáttal ^^ nha ott ujra elkapott a gépszíj..
-
NovaTerra #6014 A zseni visszatért, aki még mindig nem tud attól elszakadni, hogy ezredjére közölje mindenkivel mennyi rengeteg jobb játék van a CoH-nál.
Ez a töltény dolog meg érdekes, attól az embertől, aki a DoW2-ért rajong. Tényleg ott nem végtelen számú tölténnyel lőnek ki akkora monstrumokat, mint az Eiffel-torony. Totális reális háborús játék nincs. Ha reális háborút akarsz, akkor menj el zsoldosnak valahova! Ha kapsz egy láb lövést garantálom nem fog meggyógyulni 10 ms alatt, mint a Call of Duty-ban. -
bgabor #6013 Teljesen más a két játék, csak a téma azonos. Mind a kettő elég jó a maga műfajában, viszont mivel eltérő műfaj, összehasonlítani sem lehet őket.
A sportkocsit meg a versenymotort sem hasonlítod össze, ugyebár. -
KingPunisher #6012 Amugy homok nem kell bele külön :) ott a föld amin állnak azzal megtöltik..
DE érted mikor volks huzza szögesdrotot mérföldeken át meg pio ássa ki a "sárkányfogakat" több köbméteres betonbol nha azért ott elmosolyodik az ember..
Meg m8 kerülgeti a tigrist ^^ meg HP-ja van tankoknak..
Öregapám forogna a sírjában..
tudom fun fun de akkor legyen star wars vagy valami de nekem m8 ne sebezze már meg a tigrist :P -
HunZsoci #6011 Urmy, javítva:
Túlzott komplexitása miatt marad régjáték, az már egy harctéri szimulátor, tábornokoknak, nem játék... -
KingPunisher #6010 Hát nem lep meg ^^ ez a hozzáállás.. Ezért is írtam be mit írtok rá :)
csípem hogy csak CoH minden más szar :) ahogy ráharaptok..
modoros ? az a szó tök mást jelent mit amire te itt használtad ;)
nézd meg a szótárba ..
Én azt mondom aki szereti második világháborút és komoly player unja CoH-t,itt panaszkodtok nincs support balance stb.. az nézze meg MoW-ot..
Az meg hogy nem RTs-be való hogy töltény kell a puskába ???
itt kezdődik a "komoly" stratégia valahol..
Ha 2.vh akkor sem a coh a no.1 RTS csak ennyit akartam mondani.
MoW sokkal egyedibb, ötletesebb, JOBB játék, csak valodi komplexitása miatt rétegjáték marad. -
HunZsoci #6009 Cac mindent elmondott erről a Mow témáról, amit én is mondhatnék, egy az egyben egyetértek vele. -
CAC #6008 Én anno játszottam a MoW-val. Nagy reményeket tápláltam irányába, de végül nem jött be. Ez a töltény kell a puskába dolog abszolút nem az RTS műfajba való. Egy hexagon alapú, körökre osztott stratégia esetén nagyon el tudom képzelni, de egy real time dologban valahol kompromisszumot kell kötni a realizmus és a szórakozás között szvsz. -
#6007 Milyen aranyos modoros kisfiú lettél. De mi lehet a változás oka? Jaaaa, cac lett a házigazda.
Menj és játsz a W2kval, man of varral, csak itt ne lássam a nevedet, mert kiráz a hideg.
Nem tudom CAC miért tolerál téged, de én már bannoltalak volna, már csak az eddigi modorod miatt is. És szerintem nem csak én.
Mi igenis szeretjük a "tankokat kis házakból" és ha nem tetszik húzz el innen. Meg szeretjük a brit kamionját is,(ha más nem szétlőni), és nem szeretnénk azzal foglalkozni, hogy egy nyamvatt homokzsákhoz homokot meg zsákot szerezzünk.
Szóval ennyi, nem kérek, (kérünk?) belőled. Csőváz
-
KingPunisher #6006 Hát ehhez a support témához. Men of Warhoz most jött egy kis "patchecske", ami 1 uj frakciot is hozzádobott (japán) amugy teljesen ingyen..
Nha az játék ha 2. vh akkor az a numero uno. Persze az tényleg gondolkodos cucc nem abban merül ki a "taktika" hogy melyik benzin pontra tegyük a kamiont meg elvágunk 2 pontot.
Aki komoly stratégiát akar látni azt nézze meg...
Csak meg ne ijedjetek tőle :) a homokzsákhoz zsák is kell..
Puskába meg töltény :P meg nem a frontok épülnek a tankok ^^ kis házakbol :) -
Fifus #6005 gamestar.hu-n 7000 az anthology, ha jól láttam a dobozán. -
bgabor #6004 Már amíg volt nekik. Sajna több mint egy hónapja már náluk sincs.
Én egyedül az Europarkbeli Saturnban találkoztam vele, ott meg 8000-ért vesztegették, ami erős túlzás volt szerintem. -
HunZsoci #6003 Cdgalaxisban 3400 körül volt asszem. -
Jossua #6002 Hol lehet most kapni ocsóért Tales of valort ? -
CAC #6001 Így van. Válság volt. Abban az időben kellett a pénz a relicnek. -
HunZsoci #6000 Áhh, én Orosz mellé Japánt vártam volna, vagy ha más nem, Olaszokat velünk, ilyen csatlós államokat, ilyesmit, lenne még itt fantázia bőven. Alighanem azért a Tov ot megcsinálni sokkal kissebb befeketetés volt nekik, kb. csináltak 8 új gépet, azt csö, meg 3 játékmódót, ami egyik egyszerübb mint a másik. Azért nem csináltak rendes kieget, mert azzal dolgozni is kellett volna sokkalt többet, és nagyságrendileg nem keresetek volna vele sokkal többet mint a Tov al kerestek. Ennyi. -
#5999 Hivatalos Eastern Frontot miért nem csináltak? Annyi pénz csak lenne bent mint a TOVban, vagy nem?! Mondjuk akkor jó lenne egy új, keleti német frakció is, amiben lehetne min. egy Budapest map, meg egy magyar doktrína XD -
JanosUK #5998 Bar nem hivatalos, de vannak azert "ujdonsagok", amit iden marciusban a Relic is elismert...
http://www.moddb.com/mods/coheastern-front
http://www.moddb.com/mods/coheastern-front/news/eastern-front-interview-by-relic-entertainment
-
HunZsoci #5997 Bgabor, azért az hamar lenne elérhető ugy nagyon, hogy nincs a 35 ös fuel fejlesztéshez kötve, dobnál egy 20 fueles épületet, és lenne is schreck, az még ugy is túl sok lenne, hogy amit írtam, az nem tulzás, M8 armort ha jól használjék és/vagy mozog, SOHA nem talál el szinte. AZ nem arra van, az jó az emplák ellen(persze az ellen is kevesebbet sebez mint a WM schreck^^), meg jó az olyan tankok ellen, amik nem igen bántják az infet(Firefly, M10, Kangoo amig nincs benne Brenes tommy, persze tudom hogy mindig van^^, Churhcill ugy kb. ennyi),mert egy shermannel ami mozgatva van, Cromwellel, méginkább Perhinggel nem igen érdemes odaállni, mert egy két malacos lövéssel kivégzi az egész squadod, és otthagyod martaléknak a schrecket, amit mikor US vet Rifle fölvesz, az olyat lö majd vele a te tankodra hogy beszarsz, nem durvát, csak 1.65x jobb lesz neki vet3 on a pontossága mint neked(igy már persze mindig talál majd neki^^), és 1.5x sebzés, csak épp ez meg már nem a PE screck 105 ös sebzésének lesz 1.5x ese, hanem persze hogy a WM 120 asának, mert ha elejted a PE schrecked, és felveszi az US, a játék van hozzád olyan jó, hogy WM felvett schrecket számol neki, ez is mekkora már^^ -
bgabor #5996 Ott van a starcraft első része, 12 éven át supportolta aktívan a blizzard, minden idők legnépszerűbb RTS-e lett belőle.
Nyilvánvalóan nem az új vásárlók kedvéért csinálták. -
bgabor #5995 Tank bustert akartam írni,(Az eastern front Tank hunterjeivel kevertem) és úgy értettem, hogy a gyártásukhoz szükséges fejlesztés fuel igényét kéne megszűntetni. Emellett jó lenne ha alapból két shreck lenne náluk.
Azt meg sose értettem, hogy miért gyengébb a PE schreck a WM schrecknél. Miért nem lehetett ugyanazt a fegyót a Pe fazonok kezébe adni, miért kellett csinálni egy gyengébb schrecket? -
CAC #5994 Nézd, nem konkrétan nem új CoH játékosok megszerzése a cél, hanem főkép a jelenlegiek megtartása egy esetleges folytatás megjelenéséig. Kvázi, ha azt látom, hogy a kedvenc játékomat 10 év múlva is támogatják, akkor bátran veszem meg a következő részét. Ha 2-3 év múlva nem törődnek vele, akkor nem. -
CAC #5993 Szerintem az US-WM vonal elég kiegyensúlyozott. A brit-PE párosnak sem lett volna már sok hátra, ha nem jelenik meg a ToV. Persze 1v1-ről beszélek.
Engem csak az szomorít, hogy a kedvenc frakcióm (PE) 2-3 peccs alatt a legerősebb népből a leggyengébb lett, az abszolút unszimpi britek pedig tán a legerősebbek. -
Tiensin #5992 Nem ez már senkinek sem jó. A játékban sosem volt balance, és ezért pártoltak át a játékosok máshova. Egy DOTA-t már 2006 előtt is játszottak, de azt mind a mai napig balanceolják kb (ráadásul az 1: free, 2: nehezebb kibalanceolni, mint a CoH-ot). -
KingPunisher #5991 Relic jelenleg 2 játékon dolgozik ahogy eddig mindig is :)
Egyik a Dawn of war 2. expanzioja a másik pedig a SPACE MARINES című RPG..
Szerencsére teljesen beálltak a wh40k mögé..
Szóval ilyen COH 2 felejtős amugy vagy egy COH online játékuk is..
Számomra a Relic a no.1 RTS fejlesztő és hogyne lenne support, héten 2! patch jött dow2-höz..
CoH 2006-os game, mit támogassák már ? Akik fanok mint ti, azoknak jo lesz ez már így is :) más meg ugy sem venné már meg akármilyen balance lesz bent ^^ -
HunZsoci #5990 De, lehet hogy észreveszik, csak nem érdekli őket, mível sok új példányt már nem fognak tudni eladni, ergo pénzt már nem vesznek ki ebből a projectből sokat, és ez az ami megkülönbözteti pl. a blizzardot a többi játékfejlesztőtöl, hogy a Starcraft a mai napig kapja a supportot,pedig az meg több mint 10 éves, ha csak azzal is jön vissza a befektetésük, hogy mindenki megveszi majd a következő részt, akkor is. Relic csinálja a legkorszakalkotobb gamékat, de az állandó balance, és support baklövések miatt csak második lesz RTS fronton Blizzard mögött, amig nem tanul a hibáiból sztem... -
CAC #5989 Mit értesz "Tank hunter"-ek alatt? Csak mert a Tunk buster inf-ek konkrétan csak MP-ből jönnek. No meg a Hetzer is, igaz az doktrina egység.
Sajna a supportban igazad van. Én csak azt nem értem, hogy adott egy 2006-os játék, ami még mindig lazán ellenfele (minden tekintetben) a 2010-es gameknek is. Nem veszik ezt észre a készítők?