Quent1n#5979
Én 2v2-t és 1v1-t egyaránt szoktam játszani, bár 2v2-t gyakrabban. Való igaz, hogy 2v2-ben nincs meg igazán a balance, főleg a 2 "uj" frakciót tekintve, de azért játszható sztem. Hosszú távon a szerencsés/balszerencsés dolgok kiegyenlítik egymást. Ami tény, hogy a PE gyenge. Gyengébb mint bármelyik másik frakció főleg önmagában. A brit meg az amcsi is szétszívatja az aknákkal. Az us-nek ott a csipa, az armored car spam, az airborne amik mind potenciálisan veszélyesek a PE-re. Panzer elite azt pont panzerbe gyengék. Jah és a gyalogosaik is szarok. Totál low hpjük van, nem tudnak normálisan capture-ölni és drágák is. Én úgy érzem a PE-t tervezték legutolsónak és nem fordítottak rá kellő figyelmet. 2v2-be inkább szeretem, 1v1-be 10-es levelnél izzadok igencsak. Persze használhatóak nem arról van szó de 1v1-be szerintem alapjáraton hátránnyal indulnak és a játék előrehaladtával főleg a doktrínák miatt tudnak erősödni, de ahhoz meg XP kell. Ennek ellenére a strafe bármikor szétkaszálja őket.
CoH2ről meg annyit, hogy ha a relic így fog ahhoz is hozzáállni akkor kösz de kösz nem. Amit evvel a játékkal is csináltak az kritikán aluli. Maga a játék szerintem zseniális a de support gyak. nincs... :S