NovaTerra#5968
Azért már másabb az sc2, mint az egy volt. Taktikusabb lett, rengeteg apróságon változtattak, amit az meber csak tapasztalat útján ismerhet meg, bár tény most is sok egységet kell gyártatin. Én eddig főleg zergekkel játszottam, kezdek ráérezni. Kell itt is taktikázni, csak más módon. Sok egységtípus van, egyedi képeséggekkel, amit külön lehet aktíválni. Azt gondolom a jobbak ezeket tudják megfelelően kombinálni, persze itt nem 3 riflemen van, hanem 20 hidralisk, meg 40 zergling. A CoH meg abban szép, hogy nem mindegy hova állunk, milyen távolságból támadjuk az ellenfelet, hogy áll a tankunk. Szóval megvan mindkettőnek a szépsége, hozzám közelebb áll a CoH, de tetszi az SC2 is. Single meg biztos jobb lesz az a sc2-ben. Ha beindul a honlap, valamint lesz magyar bajnokság arra tuti benevezek. CoH örök kedvenc marad. Szerintem a Relic előbb útóbb egy CoH2-vel is meglep minket, csak megvárja míg kicsit lecseng a nagy rts rivális, azaz szerintem sc2 rajtját követően a relic bejelnti az új rts-ét, talán a coh2-öt.