HunZsoci#5938
Végignéztem, tényleg hosszú volt, és szoros is. Semoisnak ugyan az a titka, mint St. mere dumont nak, rohadt nehézzé tudja tenni magának az US a helyzetét, ha nem gyárt WSC-t. Megkozckáztatom, ha te is gyártasz, mondjuk a Bar után, de még supply depot elött kb., fele ennyi ideig tart csak a meccs. Egy olyan mapon, ahol sok a ház, fontos helyeket lehet onnan mg-vel sakkbantartani/bevédeni, egy WM ellen aki bunkerezik, kötelező a mortar, a sniper, és neked is jól jöhet egy egy pályalrész lezárására ideiglenesen egy egy Mg, amig a másik oldalt van a nagyobbik része a haderődnek. Miért nehezíted meg a saját dolgod:D??? Miért nem szereted a WSC-t??? WSC nem azért van a játékban, hogy lehessen spórolni 180mp-t és 15 fuelt, annál azért SOKKAL többet ér, mintsem hogy meg se vegye egy US player. Szerintem.
Ami tetszett, agressziv cappelés már a játék legelején, folyamatos presszura fentartása, és végre, a két supply yard os képesség megvétele, ami szerintem életben tartotta a reményeid, mivel hosszú játék volt, sok infeddel, amit ráköltöttél, az kb. 5x visszajött manpowerben, és a riflemanjeid is, néztem, volt olyan squad, ami 3!!! sima inf kill el vet1 volt, és volt olyan ami meg 7!!! inf kill el vet2. A supply yardos skillek nélkül, fele ennyi veterán riflemened sem lett volna, ergo kivégeztek volna inf csatában a vége elött 20 percel már kb., valamint mondom, kb. 1000 +manpowerhez jutottál azzal szemben legalább, mintha nem lett volna megvéve a fejlesztésed, és enélkül a nyersanyagfölény nélkül, megint csak kikaptál volna, mivel még igy is szoros volt. Tehát amit mutat ez a dolog, supply yard fejlesztések a győzelemért^^, ha legközelebb ilyen mapon tolsz, egy WSC meg még könnyebbé fogja tenni:P.