Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
szerintem vedd meg és akkor biztosan menni fog!

Sziasztok!
A tales of valorban van 3 küldetés amit nem tudok megnyitni....Olvasgattam és itt írtátok hogy kell az elõzõ 2 játék is.Megvannak és a kérdés hova telepítsem õket,hogy megnyíljon a 3 küldetés?
Válaszokat elõre is köszönöm!
összejött 😊 csak az egyik mapon voltak fekete fehérek 😊 CAC mi volt az a másik mod amit emlitettél tudod.. mondj már rolla vmit légyszi

Szegény! Nagyon nem akar neked itt semmi sem összejönni! 😊
Én anno felraktam -elõször még csak nem is peccseltem- aztán játszottam vele egyszerûen. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

fel kellett patchelni és igy már oké viszont nem tom miért fekete fehér a játék ... a menü minden szines csak a pálya meg az emberek nem -.-

srácok én nem tom kiválasztani sehogy se a komcsikat piros lakat van ott és mikor rámegyek kiirja h nem tom használni e szovjet csapatot mi a gáz??

m0tTh0w
easternfront mod

mod, update , launcher

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

DAFFANGER
Ezt a mod launchert honnan lehet beszerezni?És a modok csak ezzel indulnak?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Én biztos em és ha a kérdésedre tudok válaszolni akkor fogok is

DAFFANGER
Én még új vagyok itt és lesz sok kérdésem de remélem ezért nem köveztek majd meg😊

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

nagyon szépen köszönöm így már mûködik😊esetleg más kieg nincs?😄

telhetetlen vagyok😊
AndrewT
Q: What version of Company of Heroes is needed to play?
A: The latest, our mod will always work with the latest.
(http://easternfront.org/)

ami most éppen 2.601

DAFFANGER
Szia!ez az Easterfront melyikhez való MOD?Sima CoH vagy az Opposing frontshoz?vagy?

m0tTh0w
Peccseljetek az EeasternFront-ot 1.04-re aztan probald a hozza adott launchert. Nekem midnen mukodik. Mar csak azert erdemes felrakni ezt a modot mert van benne 17-18 uj map. A szovjetek balanszan meg van mit csiszolni, de ez a mod, ami ingyen van - sokkal többet ér, mint a ToV "ujdonságai".

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

cikasz
Nem frissitették a magyaritásokat a mostani peccsekre igy felejtõs sajna.

http://www.akciofigura.hu

DAFFANGER
Sziasztok!Srácok 2 kérdésem lenne hozzátok remélem segitetek.
1.Nekem eredeti mind 2 company of heroes az opposing is és az lenne a kérdésem hogy nekem német nyelvû az egész játék és ezt lehetne magyarositani valahogy?
2.Ha mindkettõt felrakom CoH és az CoHOF akkor a módok ugyis mûködnek mind2õhöz?
Köszi a válaszokat elõre is.

és ez a Blitzkrieg ez pontosan micsoda ?

Én nem vagyok mod párti, no meg a mondatod sem kristálytiszta számomra 😊) de 2 kötelezõ mod van szvsz: a Blitzkrieg és az Eastern Front.
Továbbá érdemes felrakni valami free for all modot, amikor is bármely slotba, bármely frakció választható. Tehát lehet akár US vs US, vagy brit+PE vs US+WM, stb.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

És a TOV tudtok valami érdekes és értékes modot ajánlani ?

Természetesen nem éri el minõségileg a hivatalos elemek szintjét, de mindenképp figyelemre méltó próbálkozás. A ToV kevés hozzáadott értékénél pl nagyságrendekkel nívósabb mod-ról van szó.
Lehet vele multizni is.

szal feltettem a kieget a eastern fronts-ot és csak a launcherig jön be....azt ennyi megakad.innen nem tudom mit kell csinálni (ugy ia csináltam hogy elindítottam bejött ez a launcher dolog és elindítottam a CoH-t) de így se jó
de ez ilyen sufni tuning mi ? elég szarul néz ki képröl... ezt bármelyik részre fel lehet teni vagy csak alapra ? Multyzni is lehet vele ?

Egy új frakciót (szovjet) és térképeket tartalmaz: http://easternfront.org/

és a keleti front modnak mit kéne csinálnia amugy ?😊 bocs nem értek a modokhoz 😊

Feltettem a keleti front modot de nem akar elindulni mivel csak launcher van...próbáltam úgy is hogy az marad és indítom a CoH-t de akkor az alap CoH jön be:S
ó basszus akkor lehet hagyom a picsba pedig ugy akartam volna saját mapot csinálni nagyon szeretek tervezgetni meg alkotgatni 😞

Közbe megoldódott a probléma😊
de felütött egy másik

eastern forntsal kellene tolni hamachin..kérdés látja e?peccselni fel e kell ezt is maxra?

Eastern Front - Launcher Update (2.4) erre fel patcheljük?vagy hagyjuk normalon?

nem cseszi el a sima ToVot?
Sziasztok!

Kerestem kerestem de nem találtam (igaz nehéz is lenne)

szóval bajom van.Hatalmas bajom!Feltettem a legfrissebb patchet a Company of Heroes 2.600 - 2.601

(Természetesen csóró vagyok így nem eredeti nekem a gém)
szal leszedtem a gamecopyworld-röl a CoH: Tales of Valor v2.601 No-DVD/Fixed EXE-t.Be is raktam meg minden viszont ugyanúgy kéri az accountot.a rámegyek hogy kreálok pirossal írja bannolva van a serial (fogalmam sincs honnan szedte) de nem jó.esetleg ha valaki tudja a megoldást azt tudnám díjazni.Persze azt is megértem hogy nem😊

win7 32bit az oprendszer ha ez számít valamit!
Helló valaki segítene?

Win7-tünk van haverral és szeretnénk a 2.201-es verzióval tolni hamcsin.A hostos fost már átírtuk, de amikor játszani szeretnénk mindig kreálunk valaki által egy szervert, lehet látni is a szervert de csak pár másodpercre.De akkor se enged csatlakozni pedig ugyanaz a verziónk van.

Valki HELP

Igazából ez csak tipp. Keress rá guglin. Na ehhez kelleni fog az angol. 😊

ez ellen nem lehet tenni vmit ?...

Gyanakodtam a w7-re. Így látatlanba UAC probléma lesz.

win7 64 bit.

Milyen oprendszert használsz?

A választott fájl nem a beállított mentési (küldetés) könyvtárakon belül van.

the selected file is outside of all known scenario folders

(ezt leokézom majd)

error saving file 'C:\user\GolaczDávid\documents\MyGames\Campany of heroes\WW2\Data\Scenarios\MP\txt.sgb'

Hector Troy
Írd be mit ír ki, lefordítom neked XD

every_body_tells_a_story

igazábol minden szarra rájöttem én is angle videok alapján csak nem menti el a mapomat kiir valami hibát... a másik bajom h nem sga file-be menti ügye hanem sgb és nekem sga kéne. Leszedtem valami sga convertert is ám mig el se tudom menteni a mapot addig felesleges... 😞

Természetesen nem egy játék miatt, hanem magad miatt. 😊
Én is angol tutorial alapján csináltam az elsõ (és egyben utolsó) mapomat. Rájöttem, hogy profi munkához rengeteg idõ kéne, akkor már inkább használom a neten fellelhetõ mapokat.

köszi a segitséget ,de nincs idöm angolt tanulgatni egy játék miatt...
Ha valaki még aktiv TOV-os játékos és képben van a pálya szerkesztõvel és ráér segítséget nyujtani fegyen fel msn kérem. msn : [email protected]

Akkor tessék kimunkálni magad angolból. Az a net nyelve.

igen ezeket már nézeggettem de olyan szr a minösége h nem látom mire nyom és angolbol is szar vok 😊 valami magyar segitség nincs vhol ?

Szevasz!
Pl itt.

sziasutok a tales of valor world builderhez honnan tudok segitséget venni ?

Csinálj steam game backup-ot akkor nem lesz 6 óra! NAT hiba lehet hogy routeren nincsenek megnyitva a kellõ portok. www.portforward.com néz utánna.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Kösz a választ fiúk! Végül a un/re-install lett a megoldás, ami Steam esetén nálam 6 órás buli. Ezek szerint anno server összeomlás idején vaalmi megzakkant nálam.
Más probléma: "NAT negotiation failure" problémára van valami tuti tippetek?
Most a problémádra nem tudok mit mondani, probáld meg újratenni elötte esetleg víruskeresés és chek disk és ha müködik Steam tud backup másolatot csinálni HDDre a játékról azt érdemes.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Üdv a steamen vásárolt coh gammát nem kell regisztrálni a THQ honlapján, hanem maga a játékban kell accountot létrehozni
Sziasztok!
Nagy szenvedésem van. Steamen vettem 1 hete GOTY kiadást az akció keretében. Elõtte alap volt csak meg dobozosban. Letöröltem, azt steamrõl meg fel. Kipróbáltam hirtelen és látom megy, végre van brit és PE is. sajna aztán 10 napra elutaztam. ... Elvonási tünetekkel most vasárnap ugrottam is volna bele a mókába, de aznap este épp nem engedtek be senkit a serverekre. Csakhogy azóta helyreállt a világ rendje, kivéve nálam.
Jelenség: akár Steamrõl, akár géprõl indítom COH-t, az exe 2mp-re megdolgoztatja a winyót, aztán a nagy semmi. Se fagyás, se hibaüzenet... semmi. Mintha el se indítottam volna. Feladatkezelõben sincs nyoma.
Kérdés: a Steamen vett példányokat kell-e regisztrálni THQ honlapján?
Az más kérdés, hogy THQ honlapján nem mûködik a levelezõ rendszer... 😞
Vagy bármi más ötlet? (Remélem nem a un-, reinstall csoda segít csak.)
Kérlek.