-
HunZsoci #5936 Bgábor, igen, még PE a másik agressziv nép, az US en kívül a játékban, WM és Brit meg ugye a defense-turtle camper beállítottságú.
A nagy különbséget én US és PE között ott látom, hogy az egyik agressziója életveszélyes, és itt jön a lényeg, őrületes pont húzási sebességgel(igy mapkontrollhoz jutás lehetőségével párosul), a másiké viszont a legrosszabb az egész játékban. Nem lehet az mellett ugyanis szó nélkül elmenni, hogy egy riflemen squad 1.5x gyorsasággal húz be minden pontot és vp-t, a PG-k meg csak 0.75x sebességgel, azaz pont a felével. Az Inf HT meg olyan impotens sebzést csinál manapság, ha az ellenfeled ismeri a zöld covert, puskával kiszedi alólad... Ami mégszomorúbb, onnan, hogy eléred Us ként a BAR-t, és ezt össze tudod kombinálni egy zöld coverral ismét, már az AC sem igazi fenyegetés, sőt... US early game szerintem kb. ég és föld a PE kezdő játék lehetőségeihez képest. A 270 mp-s 6 fős sima riflemen squad jól használva egy az egyben megerőszakolja a 3 fős kezdeti 255 mp-s PG-squadot, amiből ha hullik ember 45 ér veszel újat, US nél meg 27 ér, ez se mindegy. Jeep szétvadássza kettent, és mondom, a cap force az ég és föld, US ha eljut T3 ba, vagy megvan a ranger/airborne RR el, BAR, kb. nem kell félni semmitől, ami PE. Strafe az egy vicc PE gyalogság ellen, de ami mégszebb, AC-t és egyéb halftrackokat is kivégzi, sniper jól használva iszonyatos élőerő elszívást okoz, AT gun is vicces tud lenni mikor legtöbb gépet 2 lövésből öli, körülötte sticky -s rifle, és nagyon már circle strafelni sem kell, stb. Én legalábbis nagyon érzem a különbséget, egy PE és egy US között, pedig PE vel 20x többet játszottam, legalább, és mégis sokkal szarabbul megy, ott lv.9 környékén már izzadok, nagoyn, és bármikor hibázok egyet, nem is kell nagyot, olyan emberektől is ki tudok kapni, akiket WM el simán legyőzök, vagy oldalt váltva US ként szintén egyenlőtlen a küzdelem, és én nyerk 10 ből 10x. PE azért jó, mert bármilyen kezdő ellen játszom, izgalmas tud lenni^^.