• HunZsoci
    Fifus, gyűrhette volna még a WM srác, ebben igazad van, de értelme nem sok lett volna, mikor kilépett, akkor egy Mg-je volt egy házban, amit épp készültem 3 irányból támadni, 1 gránátdobábssal riflemennel, és másik két oldalról 1-1 flame engie-vel, volt a pályán 4 Bar rifle, amik már vetteződéshez készülödtek amugy is, és megvolt a zseton hogy tank depotot kezdjek el építeni, a shermanhoz, vagy ami csak kell.

Ezzel szemben, nála volt egy félhulla volks menekülöben, egy másik volks ami épp reinforceolódott a bázison, és az elöbb emlitett halálraítélt mg, ami vagy szintén fut, vagy meghal.

Nem volt pályája, enyim volt szinte folyamatosan minden, és valóban nem csináltam semmit,csak egy rifle jobbra, egy rifle balra taktika, majd bekerítés után minden irányból támadás.

Nem erősebb nép ez az US mint a WM szerintem ezzel együtt,én ilyet nem akarok mondani, csak a hibát jobban tolerálja, főleg az elején.

WM ként egyszer nem ért oda a házba volksal elég hamar, majd mégegyszer az mg szembefutott egy rifle squaddal, és nyomott egy retreaet, kb. ez a két hibája elég is volt ahhoz, hogy ne tudjon megfogni még egy kis területet sem, és ki lett húzva alóla a map. Innen meg nincs legtöbbször már visszaút, ha játék kezdetén elveszik a nagy fueleket tőled, és az ellenfélnek ketyeg.

Ez az, amire US en kivül semelyik másik nép nem képes, ilyen hirtelen, ilyen agressziót kifejteni, és szét harassolni az ellenfelet.