• HunZsoci
    Haha, olyan rohadt OP ez a WM^^, most hogy így elkezdtünk dumálgatni ma délelött szegény US, tápos WM kapcsolatáról, játszogattam 2-t ma US el, az új main accountommal, GaryTaylorHun-al, volt már vele 4 játékom US ként össze vissza^^, ma mondom belerakok még 2-t, és hipp hopp, azt vettem észre, hogy lv.9 lettem US ként, 6 játék-6 win, 0 lossal, úgy, hogy amit csináltam pl. most ma frissiben, langresen, az nem volt más, mint egy rifle jobbra, egy rifle balra NO SKILL US játék, mindezt azon a langresen tudtam prezentálni, ami azért tényleg WM map, nagyon erős medicbunkerezősd/középső frontvonalas campelős lehetőségek vannak. JAh, megnéztem a gyerek statját, azért nem lehetett olyan rossz, mert lv.15 volt WM 1v1 ben, top 200 ban benne, azután is hogy lv.7 es accountommal elvertem, és jó sokat visszacsúszhatott szegény, még igy is lv.14.
    Nah, tehát amatőrnek finoman sem nevezném, ehhez képest, ÉN, aki összes lejátszott meccseim 5% át játszottam US el körülbelül, 10 perc alatti idő alatt kivégeztem egy valóban neki kedvező pályán.

PE vel vért hányok, lv.10-11 es US ek ellen(Britről meg ne is beszéljünk), most US el, lv.14-15, és 10 perc. Gondolkozz el miután megnézed a repet, tényleg OP e a WM, meg vajon miért nem úgy kezdte ez a min. lv.14 es srác hogy VET 3 grenekkel lerohant egyből, hisz az olyan OP^^

Hapinek szeretettel^^: OP WM