HunZsoci#5921
A Kt miatt lett az belinkelve, nem a vet grenek miatt, amugy nem tudom feltűnt e, hogy valószinü nem azért nem lett vet neki az összes gren, mert nem akarta/nem jött volna neki jól, hanem csak mert nem hagytam, hogy erre is költsön egy T4 nyi mennyiségű nyersanyagot, viszont költött pumákra, költött grenekre, költött volksra, flame piora, végén kint lett a KT, és ha jól emlékszem, még szar játékkal is, kb. T3 ig elmenve, mass US vet infekkel(ami viszont nekem ingyér volt ugye), fogtam a KT-ját, a medic bunkert stb. Azért ahogy vet riflemenek elintézték stickykkel és fuel nélküli AT gunnal, kis vet ranger supportal a sok pumát, Stugot, King Tigert, azért az is megérne egy mise, így valóban értem már, miért nem kell US nek a T4^^, mert megoldja azt T3on, amire más népnek kéne a T4 is legalább:D
No mindegy, az én véleményem az, hogy US vs WM az nagyon jól eltalált balanceban, van egy agresszor és egy védekező szerpű nép, egyiknek dolgozik az idő, és a harc nélküli üresjáratok, a másik meg a totális attacker, és a csetepaté kedvez nekik. Ha rá tudja erőszakolni a saját elönyeit a másikra az egyik fél, az nyer. Meg tényleg, ha már ennyire itt tartunk, hogy WM az OP, szegény US meg nem, nézd meg a legújabb statisztikákat, a hivatalos Gr.org Coh részén, ahol kielemezték a profi playerek uccsó tournamentjét, véletlen pont US el nyertek a legjobb százalékban azok az emberkék, akik kurva jól tudnak játszani, WM csak a második lett^^