HunZsoci#5916
Nos értelek, de ez nincs azért igy, ahogy írod, hogy vet3 as grenek kellenek, és a végén KT, semmi más, és azonnal gg...
Meg ismétlem magamat, bár nem hinném hogy eljutott teljes egészében hozzád, a vet3 grenek kellenek csak és KT, mondatoddal mintha azt mondanád, hogy "csak" egy telejes US T4 ára kell meg "csak" a KT semmi más^^, ez meg igy azért vicces kicsit, ez nem apróság, főleg ha azt nézed, hogy azokat a greneket is meg kell venni 300 darabja, fel kell szerelni mg-42-vel, méginkább schreckel, amit kifelejtettem hogy ára van a veteránságot megvételre kínáló épületnek is stb.
Tehát valóban, sokszor nem kell más a sikerhez, mint annyi pénzt elkölteni, mint egy US T4 ára, kihozni a játék egyik legtöbb Cp-be kerülő tankját, ami bejövetelnél 500mp-be kerül, és még utána is 500mp-ba, mert nem úgy jön utána az Mp ahogy kéne, csak egyszer lehet behozni stb. Ennyi erővel, mondhatnám én is azt, hogy US OP nép, mert oda sem kell más a sikerhez, mint kitechelni a T4 ig, aztán gyártogatni pár riflement ugy 4-5öt, és as végén behozni a pershinget:D. Tiszta vicc már, hogy ilyen erős nép, hogy ezzel lehet is velük nyerni^^.
NA egyébként én meg német játékos vagyok, néha balance probálgatásából játszogatok US el, és találtam neked valamit, remélem tetszik, ahol igy elhülyéskedem, végén van KT is, én vagyok az US, nézd meg mennyire gyenge az US inf, hozzáteszem, szarul játszok, gyakorlatom se nagyon van benne, de valahogy US inf playbe ott még ez is belefért, KT ide KT oda...
Én se csinálok semmit US ként Langresen Hapinek^^:http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=1744c23d032462ab2a362fb784529f3a