-
HunZsoci #5908 Hát ez, hogy oda kötik a vet3 at az uccsó tech szinthez, áttételesen Happi, de meg lett oldva hidd el nekem, az árával. Nézd meg lejjebb, leírtam, hogy mennyibe kerül Wm ként ezt megvennni. AZ ár majdnem önmagában csak a gyalogság Vet3ig jutásánál egy T4 ára... És akkor még nincs vet tankod, vet flamer pio-d, vet pumád... Ezek még mind külön külön, majd egy T4 árai. Ha ezt megnézed, mire minden féle WM unit elérheti a veteránsági maximumámát, az kb. 3 full T4 ára, és akkor még a Wm mindig csak T1 en van^^, szóval nem tudok neked igazat adi ebben a dologban. US ként nincs más dolgod, mint akrámilyen legyártott egységedet NEM hagyni meghalni, és folyamatosan támadni, hogy nőljön a veteránság szinted, mivel neked a folyamatos harc a kulcs, ugyanis ha TE nem erőlteted a harcot, a WM nek nem érdeke, ő becampel, és a VETT veteránságos csapatai 20 percel vet2-vet3 as infekkel megzabálják valóban a te zöldfülü harcot még nem vagy alig látott vet0 ás riflemenjeid. DE, ha csinálod amit US ként kell, és támadsz előre jobbról balra, balról jobbra, zavart keltesz, elvágsz, flankolsz, átváltasz gyakran térkép egyik széléről másikra, akkor hamar lesznek vet osztagaid, INGYEN!!!, és az azonos vet szinten lévő US BAR megeszi a grent. Tények. Makacs dolgok^^. US jó játék mindig agressziv, mindig zavart keltő, és sosem veszít full osztagot. Ami nagyon fontos még, és meglepően kevesen tudják, a vet gyorsító ability-k megvétele, amik amugy is nagyon ajánlottak, ha van már fueled bőven, BAR ugye magától értedődik, Sticky is, de a két legnagyobbat dobó vet gyorsító dolog, az amugy is létszükséglet fejlesztés ha sok infed van(és US általában sok infel operál)a supply depot két Manpower durvító fejlesztése, ami iszonyat szinten megdobja a riflemenek veteránozodási sebességét is, tehát két legyet egy csapásra fejlesztés mindkettő. Ha nekem 4 BAR van legalább, és 2 ranger vagy airborne, ahogy tudom, már veszem is a supply yardos fejlesztéseket, nem mindgy hogy az elkövetkező 20-40 percben mondjuk 240 el jön az Mp, vagy 280 al percenként, meg hogy megáll a BAR rifle-m vet1-2nél max mind, netán lesz pár vet3as, és a többi is min Vet2...