• oroberto
    Én úgy érzem hogy nem a cmp a lényeg, Zsoci lemérte hogy ő 2x annyi cmps ellenfeleket vert el. Én sem vagyok nagy cmp király mégis tudok nyerni magasabb szintű ellenfelek ellen. Lényefg hogy ne álljanak az egységek és közben gyártás is legyen. Az hogy időben tudja hozni counter egységet az nagyon számít. Először is nagyon kell ismerni a mapot mit kell foglalni stb.
    Hantorich: 2v2 teljesen más mint 1v1 ott szerepek vannak amiket meg kell osztani úgy lehet nagyobb esély győzelemre. Nem gyárhatsz mindent te egyedül mindenre mert nincs pénzed rá. Pl 2 britnél szokták hogy az egyik emplákat gyárt a másik pedig inf blobot alkalmaz. Wermachnál egyik páncélost vetez és használ a másik pedig infeket. Valószinű még a játékodban is sok hiba van amit nem veszel észre ezért nincs még annyi sikerélményed.

Fifus: Annhilate az wermatchnak kedvez az idő nekük dolgozik. Semois az nem nehéz pálya britnek. PE meg főleg könnyű brittel leverni azon a pályán hisz ott közel vannak HQ a nagy muni fuel pontok. Én VP 1v1 közben is tudok anhit csinálni ott PE ellen. Ha német frakciókat elvágod a fueltől már az elején akkor nem lesz gond de ha hagyod rajta ülni akkor ne csodálkozz hogy megerösödik és nem birsz velük.
    Ha nem tudod levágni készülj P4 re mert mostanában gyors P4 tolnak ellenük. AC ellen hoznod kell stuartot (időbe nem szabad elaludni) + használnod trenchet, és simán megfogható. Majd ha lesz Semoisos replayem küldök neked. I