Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
OKés! kösz szépen! Meló után nekiállok megpróbálom!

Már hogy a viharba ne számítana, hogy valaki az irl nációjából származó frakcióval játszhat?!
A CoH-ban csak csak a komolytalan palyerek akarnak új frakciót, sokkal fontosabb a balance a meglévõk között.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elõtte már volt feltelepítve demo vagy teljes játék? Ha igen és abból maradt vissza valami akkor CCleaner-rel érdemes eltávolítani a maradékot. Ha nem volt akkor nincs ötletem.
Szerintem a vásárló erõnek van a legkisebb szerepe (már a holléte szerint) ,hogy melyik nép kerül be a játékba ez elég nagy butaság volt😄

Nem is tartozik nagyon ide ,de a CoH a II. VH mánia lecsengése végén jelent meg és emiatt is teljesített alul az eladásokban(mint amennyit vártak és megérdemelt volna).

A CS-vel és a terroristákkal az afgán(remélem jót írok) piacra akartak betörni?😄
Csak egy ötletem volna így hirtelen, ugyanabba a meghajtóba rakd a dvd-t ahonnan felinstalláltad, ha még nem próbáltad volna 😊

PsyhoApu
Mondjuk én még a japánokat is hiányolom 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

Ezt most komolyan mondod? Szerinted nem örültek volna jobban a nagy vásárlóerejû nyugaton, ha több néppel lehetne harcolni (nem vették volna meg többen pl. ha már az elsõdleges érv mindenhol a péz, merthát az)? Fõleg ha már nagyon unják a sajátjukat 😊 Végülis nekem aztán mindegy hogyan kerültek bele, amég foglalkoznak a játékkal és jól is csinálják 😊

arty
😊)

amugy a "your profile is currently busy"-t mire véljem?

probáltma uj profilt is csinálni, régit recoverelni, erre kérte a dvd-t ... betettem, azt irta nem tudja validálni ... készvagyok 😞

Forza.

"...mindig is hiányoztak az oroszok, nem is értem hogy hagyhatták ki õket anno.."
A vásárlóerõ miatt. A kelet mindig is warez területnek minõsült, ellenben a nyugat-európai (brit, wm, pe) és az amerikai(US) piaccal szemben.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ilyen a jó fórumozó, nem várja meg míg más belepofázik 😄 bocs az offért 😊

arty
meg is válaszolnám magamnak:

Dokumentumok \ My Games \ Company of Heroes \ local.ini -ben egy sort kell atirni:

"screendevice=DirectX10 rendering device"-et
"screendevice=DirectX9 rendering device"-re

Forza.

arty
win7-em van és a játék (gondolom) alapból dx10-ben indul 😞
rá lehet valahogy kényszeríteni, h dx9-ben fusson? (v2.601)

Forza.

Tényleg profi munka, szinte mintha a fejlesztõk csinálták volna 😊 De azért még vannak hiányosságai, pl nem lehet ágyukat, épületeket visszafoglalni, miután kihullottak belõlük az emberek, meg a tankoknál is lehetne még balanszolni dolgokat, de jó ötletek vannak benne, és mindig is hiányoztak az oroszok, nem is értem hogy hagyhatták ki õket anno..

mascarun
HAIL!

Ezt a hibát írja ki telepítésnél holott a játék semmilyen formában nincs fent! Hol kellene belemászni hogy fel tudjam telepíteni! (alapjátékot!)
Ahol írja hogy módosítani lehetni ott nincs róla semmi..

gamereplays.org-on is írnak róla, van videó is replays-rõl. Nekem is tetszik.
link
Amennyire a képeket elnézegettem, ez a mod egyszerûen kötelezõ darab. Én nem szeretek modokat használni, de ezt máris elkezdem tölteni. Állítólag remekül kibalanceolták. Nem lennék meglepve ha a készítõket alkalmazná a relic a jövõben.

PsyhoApu
Kijött egy új mod, érdemes megnézni.
Eastern Front- kütyüszoba

Sziasztok!
Haverral 2v2-ben akarjuk tolni ,de folyton kidobál NAT hibával ,de kétszer már tudtunk játszani. Néztem neten mi lehet a probléma állítgattam is a routert ,de így se jó. Valakinek van ötlete mi a fene a gond?
Ha ugyan azt a Relic online account-ot használja az alap játék cd kulcsának az aktiválásához, mint amibe az eredeti OF cd kulcsa is be van regisztrálva, akkor nem lesz vele gond.

Hali azt szeretném megkérdezni hogy ha haverom megveszi a most akcios alapot és azt felrakja de neki meg megvan dvdn az oposing front ugy menni fog rendesen nem kel az opt is megvennie?
PsyhoApu
Akinek nincs meg eredetiben az most ugorjon rá a steam-re. A teljes csomag 11,49 euró. Egyszerûen bagó. Az alapjáték magában 2,49 euro. Bagatel összeg....

Mondjuk a no Kanguru-val nem értek egyet a bajnokságnál. Elvégre a németeknek meg romulán technikás álcázott antitankjuk van 😄

Remélem ti is írogatjátok Budapest chat-re ,hogy itt kupát rendeznek mert én szoktam és 2-3 írta ,hogy THX megnézem(nem sok ,de több mint a semmi)😊
Igen. Úgy gondolom hogy mindenképpen elõnyösebb a mindenki-mindenkivel pontrendszeres megoldás.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

😊
Akkor nem fordulók lesznek gondolom, hanem mindenki mindenki ellen. Tulajdonképpen úgy, mint anno a klánbajnokságon, nem?

Kedves CAC a páros és páratlan számok nem befolyásolják a bajnokságot. 😊
Senkit nem akarok rábeszélni a részvételre, de neked kötelezõ! 😉

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Értem. Köszi!
Akkor maradjunk annyiban, hogy ha a verseny kezdetekor páratlanul vagytok, akkor keress meg. Régen kaptam már ki Wayne-tõl. 😄

Jelenleg a verseny szabályzata kialakulóban van, verseny rendszer a jelentkezõk számától függ.

1v1

Pályák: amik Automachban elõfordulnak.

Mindkét oldallal játszani kell.

no piospam vs no kanguru.

ToV egységeket lehet használni, ha az egyik félnek nincs ToV akkor úgy fair ha a másik fél kiveszi az egységeket armyjából de ez lehet megegyezés szerint az ellenfelek között.

Nyeremény lesz.

Egyelõre röviden ennyi.

Én elég régen játszottam már a CoH-hal. Kéne pár felzárkóztató meccset tolnom. Mi a jelentkezési határidõ? ToV egységeket lehet használni?

Tisztelt COH gamerek.

Aki a bajnokságban részt szeretne venni kérem írja meg elérhetõségét a [email protected].

1. Email cím
2. esetleg msn cím ha van.

A bajnokságra bárki jelentkezhet (nincs szint korlát) további információk késõbb.

EGYETLEN FELTÉTEL: EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES!!!!

Addig is Jó gyakorlást mindenkinek.

Ez nem starcraft itt az scben kötelezõ parancsok fele meg sem található, vagy automatizált. Ezért könnyebb belejönni és ha az ember kihagy némi idõt, akkor sem jön ki annyira a formából. Nem egy olyan jó játékost ismerek, akiknek meglepõen alacsony a cpmjük.

Cowie
Sziasztok!

Létezik olyan mûködõ mod a játékhoz amiben, modern (jelen kori, nem II. VH-s) fegyverekkel és eszközökkel lehet harcolni?

tojas1
Nagyon Köszönöm a segítséget.

Most hogy feltelepítettem az alap játékot és az összes pachet,sikerül néznem a Replayeket.Jók.Van még mit tanulnom ahhoz hogy Multizni menjek.
Igaz a játékot már a megjelenésnél meg vettem ami már jó régen volt,de csak a Campaign-nal játszottam.
A játék menüjében a lakattal lezárt részek akkor nyílnak meg ha feltelepítem a 2 kieget?

A magyarítást gondolom nem lehet használni ha fent van az Összes Patch??

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Hector Troy
nagyon jó, köszi

every_body_tells_a_story

Ajánlom ezt a progit mindenkinek: CoH replay Analyzer.
Ebben frankón nyomon követhetõ minden, ami a replay alatt történik. A cpm (click per minute)-tõl kezdve, a kattintási térképen át, az összes létezõ kiadott parancsig.
A gyanús repeket is megvizsgálhatóak vele, mert kiszûrhetõ bárminemû csalás.

Simán. Legalábbis StarCraft-ban(300-350 klikk/perc)így nyomják és szerintem itt is lehet így bár érdemes a billentyûket is bele számolni mert bizonyára csapatokba rendezi õket és úgy mozgatja õket fedezékrõl fedezékre és mindent billentyûzeten nyit meg(én is úgy csinálnám ha át lehetne rendezni a billentyûzet kiosztást). Amúgy ki mondta ,hogy végig ennyivel megy az elejétõl végéig😊
"a játékos nem 1-2t klikkel 1 másodperc alatt, hanem többszázat percenként" - ilyen létezik? a többszáz az minimum kétszáz. kétszáz per hatvan az annyi mint 3 egész 3. akkor több mint 3-at klikkel másodpercenként az egész játék alatt folyamatosan (minimum). Ezt komolyan veszi valaki? Ez innentõl nem játék, hanem valami egész más.

Because fuck you. That\'s why.

Ezeket be kell másolni a dokumentumokon belüli my games mappába a coh-on belül a playback dir-be.
Utána nyiss egy skirmish game-et, és a fenti legördülõ memüben válaszd ki a replayeket.
http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&tab=popular&show=faq#255

Én szívesen neveznék, de szeretnék azért egy kicsit több részletet tudni. Oroberto, pls ha tudsz, írj egy kicsit több konkrétumot. Azért elküldöm a jelentkezést most.

A remény országában soha nincs tél.

CoH-ban már nincsenek prok..fizetett játékosok végképp nem (sajnos). Ez nem starcraft. Ha lennének prok és még a játék is rendelkezne vmi balanceal, akkor nem lehetne ilyen streakeket elérni.
Ráadásul mennek a vádak, drophack, maphack stb. Az egész már vicc szintre süllyedt.

Tisztelt COH gamerek.

Aki a bajnokságnam részt szeretne venni kérem írja meg elérhetõségét a [email protected].

1. Email cím

A bajnokságra bárki jelentkezhet (nincs szint korlát) további információk késöbb.

EGYETLEN FELTÉTEL: EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES!!!!

Addig is Jó gyakorlást mndenkinek.

tojas1
Igen úgy én is próbáltam,de nekem mindig csak egy "temp" vagy egyéb nevû fájlt szed le "rec" kiterjesztéssel ami nincs 1MB sem.Ezeket a fájlokat meg nem tudom elindítani.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

PsyhoApu
Pont neked küldtem 😄 áááááááááá

Tisztelt COH gamerek.

Aki a bajnokságnam részt szeretne venni kérem írja meg elérhetõségét a [email protected].

1. Email cím

A bajnokságra bárki jelentkezhet (nincs szint korlát) további információk késöbb.

Addig is Jó gyakorlást mndenkinek.

PsyhoApu
benne vagyok 😊

Szerintem csinálhatnánk egy SG COH bajnokságot! Mit szóltok hozzá? Én szívesen megszervezném.

Pff meg vert egy brit-.- Igen ez így hülyén hangzik ,de egy olyan taktikával aminek az ember csak egyszer dõl be (Flooded Plains) beépítkezett két pontközé és csoda volt mikor kimozdult a gyalogságával.

tojás: ööö ,hogy onnét letudjál szedni replays-t még regélni se kell csak a download gombara kell kattintani. link

tojas1
Sziasztok!!

A GameReplays.org-ról hogyan tudom megnézni a meccseket??
Regisztráltam magam és nem sehogy sem tudom letölteni õket.

Köszi a segítséget

Azt egyébként kizárt dolognak tartom, hogy lenne CoH-ban fizetett gamer. Sajnos ez a játék valahogy nem ott szerepel a versenyszerû RTS-ek közt ahol a helye lenne neki. Ez részint a Relic hibája részint meg mutatja, hogy mennyit számít a pénz, mert a C&C se azért van ott mindenhol mert olyan nagyszerû RTS lenne.. De kb a Supreme Commander is hasonló cipõben jár.
Deadb0lt-nál elhiszem ezek után, de akkor ez smurf acc neki, mert nem létezik, hogy valaki elsõ accountal soha nem kapott ki 😊
Arra vonatkozólag pedig, hogy ki hol vesztett el egy meccset azt könnyû megállapítani. Pl. sokszor már az elsõ mg squad elvesztésénél elmegy a meccs is. Vagy pl ha US-el egy osztagot buksz. Persze ez csak a legfelsõ szinten 16 és afölött megy így igazából, lejjebb azért meg lehet fordítani a meccseket, de igen nehezen. Am. én a 2v2-õt jobban szeretem, 1v1-et a mapok miatt nem játszom annyira, fõleg brittel nem 😊. Egyébként meg az egy dolog, hogy valaki a 20%-nál azt mondja, hogy az ellen itt bukta a meccset, de azért még meg is kell azt nyerni. Én is voltam már így hogy "háhá ez megvan" aztán jól bebuktam.
Sheltem
Én szoktam nézegetni KarlRosner "tips and tricks" és "tip of the week" sorozatjait is youtubeon(õ nem profi játékos,de nagyon jó..)
és neki pl van egy meccse a fent említett youtube videók között, amin kb a játék 20%ánál azt mondja, hogy a másik játékos itt vesztette el ezt a meccset... és csak néztem, hogy honnan a f*szból tudja ez már elõre 😊.
Na ezt hívják más szintnek 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"