A játék régóta meg van, most viszont újra kipróbáltam mostmár multiban. 2 vs 2-et akarok játszani, de egyszerűen szörnyen megy, pedig már 40-50 játék bennem van. Egyszerűen képtelen vagyok a megfelelő egységeket a megfelelő időre kiállítani. Bármelyik oldalon játszok, azonnal a gyenge pontjaimon támadnak. Ha brit vagyok, a lehető leggyorsabban jönnek páncélossal. Ha amerikai vagyok, simán lerushol panzerrel, vagy mp-44-es osztagokkal szanaszét szedi az összes gyalogosom, stb.
És ami a legdühítőbb, hogy azt látom, hogy ami ellenem simán bejön, azt én nem tudom használni. Lsd szétszedtek már ranger osztagokkal, viszont ha én megyek 4-5-tel egyszerűen szétszaggatják őket tankokkal, holott ellenem teljesen leirtották az egészet.
Ja és még valami. Azt látom, hogy nagyon nem használják az egységek nagyrészét. Van pár bevett formula és ezzel képesek lejátszani egy meccset.
Nem tudom ebben mi az élvezet, elfárad a mutatóujjam az egészben, de egy normális tankcsatát nem tudok végignézni, mert másodpercenként máshova kell kattingatnom.
Van esetleg valami noob modja ennek a játéknak, vagy teljesen átment ilyen cpm versenybe az egész? Ha adnátok pár tanácsot nagyon megköszönném. Teljesen elveszett a játékélménye így :S.