• HunZsoci
    Jó kis replay volt, tanulságos^^.

Ami nekem sütött róla, hogy volt egy WM játékos, aki előnyre tett szert a játék legelején(jobban is játszott, sok olyan apróság volt, amit nem tudom ki vett innen észre, de MG re futó rifle-t motorral tolt pl. kicsit szét, hogy ezt a 1secet amit nyert vele, arra használja, ne tudják megkerülni az MG-t, igy az tudta öket supresselni és retreatre kényszeríteni a saját mg elvesztése helyett stb), pénzért vett inf vet2-t, support gépek vet3-t, használt fire storm abilityt/propaganda wart, nebelt, Pak-ot, egy tonna vet3 as pumát/vet2 volksot mp40 el, vet2 grent behozta a King Tigert, ÉS nem bírt egy Riflespammer US el, akinek a legkomolyabb gépe a játék folyamán a T17 volt, meg két AT gun.

A MG-k en keresztülfutó fire upolt már supresst kapott Rangerek, a Sticky kombinálva az AT gun al, T17 gépbénító képességével, az US off map artyval, ami kivégzi a saját 150 munijáért a WM T1 épületet, kombinálva 4-5-6 Rifle-el, és 2 flame engivel, vitte a játékot, ennyi WM unit/full Terror doktrina ellen^^

EZ nekem szánalmas, és nem hinném hogy a WM player játszott nagyon rosszul, lehet fikázzák sokan a srácot, de azért ez a CharlesDarwin nem egy ügyetlen gyerek.