• HunZsoci
    Semmi ilyen negatív "attitűdöt" nem érzek abban amit írtam neked, célja legalábbis nem ez volt, hogy mivel magad is leírtad, közös 2v2-knél egyensúly volt(amiben viszont én úgy emlékszem nem ennél a patchnél volt, hanem jóval régebben, de ez szinte lényegtelen), és valóban nem fejlődtem, így még mindíg áll az, hogy valószinű mivel te magad is írtad nem vagy aktív, igy sanszos hogy nem tudsz sokkal okosabb lenni mint akár én. Ennyi csak az általad sérelmezett attitűd lényege semmi több, amint írtam is, ne támadólag fogd fel, és szivesen megvitatok veled bármit, csak neked azért viszont úgy nem fogadom ezt el, mint mondjuk Wayne-nek tenném, ha ő leírja nincs itt gond, én vagyok szimplán béna PE-vel, nem jól érzem, és WM el sem könnyebb mondjuk ellenük. Ha te mondod a "tutit", az ellen ha én nem úgy érzem, azért odamerem írni, ha nem úgy gondolom, mivel TE nem vagy annyival jobb valószinű, hogy megkérdőjelezhetetlenül el kéne fogadjam amit mondasz. Igy mindketten állítunk dolgokat, és én odaírtam, hogy azért NÁLAM-nálad ebben a témában jártasabb-ügyesebb-tapasztaltabb emberke véleményét is olvasnám. Ennyi, semmi több.

Fifus amit linkeltél replayt megnéztem, és nagyon szép játék volt a PE-től, de alighanem klasszisbeli különbség volt tudásban a két játékos között, PE sokszor kimozgott uccsó pillanatban egy gépek microzását finoman sem segítő Wrecked Trainen félhulla gépekkel, nem igen veszitett, Brit meg elején ugy harcolt, hogy nem mindig volt mellette hadnagy/nem mindenki volt lötávban a full PE gyalogsággal szemben, bázis mellett sehol legalább egy félkész trench, nincs Bofors PE ellen, dobott el squadot tüzharcban, és így is szoros volt ez azért egy darabig. Jellemző volt az is, hogy bár végig PE támadott írányitott, több nyersanyag volt sokáig a másik oldalnak, ennek volt köszönhető, hogy még szorongatott helyzetben is simán tudott techben jönni a PE vel a Brit.