8857
-
#5828 AndrewT csinálta, holnap szólhatok neki, hogy kerüljön erre is faq gomb, de milyen faqra is mutasson? -
#5827 Értem. Kellene még egy bannerméret (szélesség*magasság), esetleg valami kikötés a fájl méretét, formátumát illetően, (egyéb tudnivalók amiket nem írtam)?! -
Fifus #5826 usa-wm bar a 22.percben -
Fifus #5825 A kampányban mennyire táposak a unitok? Hill 192-n három Cromwell lő egy trenchben lévő volks osztagot és semmi nem történik. Amúgy experten nagyon uncsi a téma, mert rohadt nehéz, sokáig tart, míg átmegyek a hidakon. -
CAC #5824 Így látatlanba ide: www.hungarian-titans.hu/faq.
Majd megcsinálom az oldalt. Addig találjátok ki milyen infók legyenek rajta. -
CAC #5823 Arról nem is beszélve, hogy ha huvik is vannak a szektorban, akkor a kill-jük után veteződik. -
HunZsoci #5822 Kapitány azon a saját szektoron ahol áll, ad bonuszt a gyalogságnak(gyógyulást, több hp, stb) és ad bonuszt az empláknak is(több hp) a veteran kapitány meg még annak a szektornak a resource-bevételét is növeli már, amin áll. ÜBER jó unit, a központi nagy fueles-munis bázisodon trenchbe vele, és csak élvezd az előnyeit, ha azon a szektoron védekezel(megtámadják a bázisod). -
#5821 Persze, megcsinálhatom, de a FAQ gomb hova mutasson? -
CAC #5820 Sry, de úszok a melóban. Ha meg tudod oldani, akkor hálás lennék!
Mondjuk szerintem ez a mostani szép, igényes...jó lenne, ha nem kéne újat csinálni! -
#5819 Nem, de csinálsz/csináljak másikat? Még várjuk egy kicsit és ha nem jelentkezik az egyén, mehetne egy másik. -
CAC #5818 Nem tudjátok ki csinálta a flash fejlécet? Mert akkor vele be lehetne rakatni még egy gombot a FAQ-nak. -
#5817 Kéne a fórumba egy FAQ rész is, ami az alapdolgokkal foglalkozik. -
bgabor #5816 A TOV tartalmazza az összes korábbi rész minden tartalmát. Ezért elég a TOV, a többi felesleges. De ezt legutóbb kábé két-három oldallal ezelőtt írtuk le, és a múltban még számtalanszor. Mindegy, a te pénzed. -
v1r2sd3n4 #5815 És egyébként a Tov tartalmazza az összes campaign-t???
Mert igazából online miatt vettem, de érrdekel a Singleplayer is. -
v1r2sd3n4 #5814 Elég lett volna , ha A Tales of Valor-t megveszem ?? -
#5813 "megvettem az alapjátékot" Azért remélem pénzt az alapért nem adtál ki.
Itt már mindenki Tales of Valorral játszik, alapjátékban nem tudok segíteni. Azt vedd meg, ne az OP-ot. -
v1r2sd3n4 #5812 Akkor meg mi lehet a probléma?
Igazából nem rég játszottam vele elöszőr egy ismerősömnél ,és meg vettem az alapjátékot, de nem enged semmit csinálni.
Az megoldás lehet ha megveszem az OP-t ? -
CAC #5811 Nem. Nekem is az van, és gond nélkül feltelepült. -
v1r2sd3n4 #5810 Letöltöttem az összes patchet fel raktam .
Felakartam rakni , de az egyiket se tudtam.
Azt írta ki hogy "Patch is Aborted" , és leállt.
Nem tudom mi lehet a baj.
Az számíthat , hogy Windows 7-em van? -
#5809 Azért, mert sosem tudhatni, mikor jön jól egy plusz revolver XD
Amúgy meg, tud tüzérséget hívni a friccek nyakába. Szerintem. -
bgabor #5808 A gamereplays.org szerint a Captain az infantrynak ad defensive bónuszokat. Épület bónuszokról nem írnak. Meg akkor ugye miért lehet ugyanúgy "rákapcsolni" az inf alakulatokra, mint a Leutenant-ot. -
#5807 Nem, és a kapitány az empláknak ad csak bónuszt tudtommal. -
bekefi7 #5806 Lenne két kérdésem: 1) Le lehet buttonozni a goliath-ot? 2) Ad a captain vmi bónuszt a gyalogságnak? Ha igen, milyet?
-
CAC #5805 Kérlek! :) -
CAC #5804 Tudtommal igen. A gyalogság alatt nem aktiválódik. Esetleg oly módon lehet működésbe hozni, ha te elkezded ground attack-olni az ellenséges infek alatt. -
bgabor #5803 Köszönet érte! -
#5802 Jeep/Bren alatt berobban? -
CAC #5801 # Kigyomláltam az elmúlt pár nap vérhányásait. Nem volt egyszerű.
# Próbáltam a konstruktív témákat meghagyni. Elnézést ha nem mindig sikerült!
# Újra várjuk az értelmes, ontopic kommenteket! -
CAC #5800 Kb 4-5* erősebb nála. A páncélozott harcjárműveket viszi szépen. -
#5799 A tellerakna kb. hányszor erősebb a rendes aknánál? Mondjuk egy átlag tankot figyelembevéve. (Cromwel) -
oroberto #5788 Igen igaza van Zsocinak ha váltogatod a népeket akkor lassabban fejlödsz, mert mindegyikel másképen kell játszani. Állj rá egyre azzal told sokáig 1v1be 2v2 lehetsz más frakcióval is. Én Brittel kezdtem a COH Onlinet és sokáig toltam velük azt vettem észre hogy utánnuk könnyebb volt más frakcióval fejlödni is mert már velük megtanultam az alap dolgokat mapok fedezék mozgás foglalás stb így a többivel már nem kellett annyi időt gyakorolnom, csak a farkció egységeit jellemző taktikáikat megismerni. Szóval én is azt tanácsolom egy frakcióval jól megtanulni a játék alapjait. -
HunZsoci #5787 AM ben valószinű rossz szerencséd van, és sok olyan playert dobál a gép, akik sokadik accountjukat kezdik újból. Megesik az ilyen. Ha végkép nem megy, akkor egy népre állj rá(neked US megy a legjobban, azt érdemes sztem), és azt fejleszd. Majd ha azzal már elértél egy olyan szintet ami neked megfelel, lv.8-9 amennyivel elégedett vagy, váltsál, és azt is vidd el amig szeretnéd. Amit mondtunk, hogy játszani kell mindennel, arra igaz, hogy meg kell ismerni őket is, az egységeiket, de te sztem ezen már túl vagy, mostmár a népet amit választasz, azt érdemes finomhangolnod.
Gl Hf.
-
Fifus #5786 Napok óta folyamatosan vesztek , pedig minden néppel játszom, mindennap egy-két órát. -
CAC #5753 Nekem is ezért tetszett egyébként a DoW2. A DoW1 pedig a klasszikus rts mivolta miatt jött be. Nem rossz játékok ezek, de én is a Coh-nál maradtam. -
NovaTerra #5752 Remélem elkészül a mi fróumunk, hamar. Mert itt nem az igazi. Én emlkészem a HT-ról Urmyra, egyszer Ashen, egyszer én tiltottam ki. Látom itt is bizonygatja, hogy a DoW2 mennyivel jobb játék, mert ő abban jobb. Persze a másik oldal, hogy ő CoH-ban középszerűnél gyengébb játékos (emlékszem a játékára), DoW-ban azért jó, mert gyengébb a mezőny, a játék is egyszerűbb. Így is lehet nézni, ugye vakok között fél szemű a király. És ez nem a játszott órák száma miatt van. Én kb 2 hónapja nem játszottam egy percet sem, nincs is fent a játék, de nagy összegbe mernék magamra fogadni bárki ellen erről a fórumról 1v1-ben. Egyébként nekem semmi bajom a DoW-vel, nekem túl egyszerű és sablonos volt, sok Warhammer rajongó szeret, aki nem játékosok, csak szeretik a regényeket, a régi rpg alapokon alapuló játékokat, azaz a Warhammer 40k világát. -
CAC #5751 Felesleges előre olvasnod szvsz. Játsszál le 30-50 meccset, és nézd a saját replayeidet. Nagyon feltűnőek lesznek a saját hibáid, amiből első körben remekül tanulhatsz. Ezután nyomj le szintén ennyi játékot, és ha kijavítottad a saját, alap hibáidat, akkor már van értelme mások mesterfogásait ellesni, a countereket jegyezgetni. -
HunZsoci #5730 Semmi ilyen negatív "attitűdöt" nem érzek abban amit írtam neked, célja legalábbis nem ez volt, hogy mivel magad is leírtad, közös 2v2-knél egyensúly volt(amiben viszont én úgy emlékszem nem ennél a patchnél volt, hanem jóval régebben, de ez szinte lényegtelen), és valóban nem fejlődtem, így még mindíg áll az, hogy valószinű mivel te magad is írtad nem vagy aktív, igy sanszos hogy nem tudsz sokkal okosabb lenni mint akár én. Ennyi csak az általad sérelmezett attitűd lényege semmi több, amint írtam is, ne támadólag fogd fel, és szivesen megvitatok veled bármit, csak neked azért viszont úgy nem fogadom ezt el, mint mondjuk Wayne-nek tenném, ha ő leírja nincs itt gond, én vagyok szimplán béna PE-vel, nem jól érzem, és WM el sem könnyebb mondjuk ellenük. Ha te mondod a "tutit", az ellen ha én nem úgy érzem, azért odamerem írni, ha nem úgy gondolom, mivel TE nem vagy annyival jobb valószinű, hogy megkérdőjelezhetetlenül el kéne fogadjam amit mondasz. Igy mindketten állítunk dolgokat, és én odaírtam, hogy azért NÁLAM-nálad ebben a témában jártasabb-ügyesebb-tapasztaltabb emberke véleményét is olvasnám. Ennyi, semmi több.
Fifus amit linkeltél replayt megnéztem, és nagyon szép játék volt a PE-től, de alighanem klasszisbeli különbség volt tudásban a két játékos között, PE sokszor kimozgott uccsó pillanatban egy gépek microzását finoman sem segítő Wrecked Trainen félhulla gépekkel, nem igen veszitett, Brit meg elején ugy harcolt, hogy nem mindig volt mellette hadnagy/nem mindenki volt lötávban a full PE gyalogsággal szemben, bázis mellett sehol legalább egy félkész trench, nincs Bofors PE ellen, dobott el squadot tüzharcban, és így is szoros volt ez azért egy darabig. Jellemző volt az is, hogy bár végig PE támadott írányitott, több nyersanyag volt sokáig a másik oldalnak, ennek volt köszönhető, hogy még szorongatott helyzetben is simán tudott techben jönni a PE vel a Brit. -
CAC #5729 "Értelek én Cac, csak olyan könnyen írod, hogy ki kell lőni a kangoo kerekét az AT hT vel, a brit blobot meg fogja a P4, valamint Mortar HT jó mindenre, emplára-gyalog blobra is ha van slow G43 ból, hogy kicsit úgy érzem, kéne próbálgasd a játékot, és érezd mi működik valójában, és mi nem mostanában."
Azért írom könnyen, mert nekem ez jött be, és én könnyen elhárítottam anno. Alapban nagyon ritkán használok AT HT-t, direkt a kanguk miatt hoztam be őket, és tökéletesen megfeleltek a célnak.
Itt reagálnák a későbbi kérdésedre: én allied oldalon US-t, axisnál PE-t toltam. Amikor odajöttél hozzánk a közös 2v2-kből teljesen kiegyensúlyozott meccsek voltak köztünk. Márpedig azóta új peccs nem jött ki, tehát 0 változáson esett át a játék. Nem hinném, hogy annyit fejlődtél, hogy ez a éninkábbcsakatottypléjerektőlvárnéktanácsotköszi attitüd indokolt lenne, de természetesen szíved joga, hogy annak az írását fontold meg, akiét akarod.
"Persze, meg lehet csinálni, én is tudom, csak nem olyan jó, hogy szerintem(és lehet hogy itt nincs igazam, akkor is így érzem) NEM fér bele hiba a PE játékba szinte Brit ellen, mert azonnal szinte megfordíthatatlan hátrányba-helyzetbe kerülsz, míg a másik oldal sorozatos hibák után fog csak kikapni, egy egy hiba lazábban korrigálható azzal a néppel, de összehasonlítva akár US-WM el is, mint PE vel."
Ez ellen rengeteg dolgot tehetsz:
- bombázd levelekkel a relic supportot balance-ért
- nem játszol PE-vel, van még másik 3 frakció
- tökélyre fejleszted a PE skilled, és sosem hibázol
- nem játszol custom setes ellenfelek ellen, ezáltal szűkítve a vélt vagy valós rést a brit/PE ütőképességben -
CAC #5728 Ha megfigyeled nemigen írnak itt páran KingPunisher-nek, mert egy gyökér. Ajánlom neked is az ignore-t vele szemben, totális időpazarlás.
Ha az exp AI-t el tudod verni, nincs félnivalód a multitól. Természetesen fognak majd meglepetések érni, de idővel ráállsz a human playerek ritmusára is hidd el.
Szóval hajrá, és gratulálok a remek döntéshez, hogy megvetted az rts-ek általam ismert legjobbikát! -
Fifus #5727 lv 12 PE vs lv 12 Brit
Hát nagyon necces, valóban.